- 2 Ağustos 2018
- 597
- 631
- 103
- 32
- Konu Sahibi Sebnem1453
-
Bilmiyorum birazdan gidicem konuşmaya bu tür konularda hiç bi bilgim yok çok korkuyorumne kullanmış? ot içtiyse bağımlı değildir sıkıntı yoktur ama diğer türlü sentetik şeyler ise tedavi olması lazım.
O kişiden temin ediyormuş keşke yalan olsaydı beni aldatsaydı o zaman herşey daha kolay olurdu ama bu gerçekle yuzleşemiyorumO numarayla bağlantısı neymiş.Yalan söylüyor olabilirmi.
Bilmiyorum birazdan gidicem konuşmaya bu tür konularda hiç bi bilgim yok çok korkuyorum
Evet en kötüsü de bu zaten ya kullanırsa diye korkup kafayı yerim diye korkuyorum ikiz bebeklwrimiz olsu 5 aylıklar maddi olarak çok zorlandık ama ben hep anlayisliydim sık boğaz etmedin hiçbi zaman olursa olur olmazsa canın sağolsun dedim niye böyle olduSknti yaptigi birsey mi vardi boyle birsey yapmis? Arpasi bol gelmiste olabilir. Bu erkekler valla sacmsliyolar bazen. Sen birakip gitmedin ama bu olayi hic unutmiycaksin ve surekli kafanda acabalar olacak
Aradınız mı o numarayı.O kişiden temin ediyormuş keşke yalan olsaydı beni aldatsaydı o zaman herşey daha kolay olurdu ama bu gerçekle yuzleşemiyorum
Nedense bana da böyle geldi.Tuhaf ama sanki bana aldatma gibi geldi, çekip gidecegini bildiginden, ona göre senin terketmeyecegin aksine ona destek olabilcegini düşünüp böyle bir yalan ortaya attı.
Mesajlaşma var mı? Madde kullandığına dair hal ve harekette tuhaflıklar sezdin mi mesela?
Çipli ne demek?Bana inandırıcı gelmedi; oyuna geliyorsunuz bence.
Maalesef yakın arkadaşlarımdan biri bağımlı ve şuan çipli.
Onun anlattıkları ve yaşadıkları kadarını biliyorum.
Bu işler öyle yürümüyor. Telefonda arayıp öyle ulaşılmıyor da.
Haaa kullanıyorsa farklı Maraş otu gibi daha zararsız şeyler var. Ama onun içinde bu kadar tlfn trafiğine tantanaya gerek yok.
4 ayda 3-4 kez kullanmasıyla öyle davranış değişikliği de olmaz hem. Başka durumlar var bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?