Acill bakinnnn kızlarrr çok kötü şeyler oluyor:((((

Benim fikrim şu: bence bu adam doğru söylüyor ama eksik söylüyor.uyuşturucu kullanmıştır 3-4 kez ama sizi de aldatmıştır. Çarpıcı bi doğru söyleyip büyük bi yalanı saklama stratejisi uyguluyor. Sonuçlanınca bizi de bilgilendirin olur mu? Ah canım ya ikizlerin de varmış. Allah yardımcın olsun.

Eşimle konuştuk öyle bitkinim ki kafamı toparlamaya çalışıyorum. Kullandığı ot muş ne demekse bilmiyorum. Geçen konumda arkadaş çevresinin çok değiştiğini yazmıştım işte bu kişide eşimle baya bi samimi olmuşlar ve bu arkadaşlıktan dolayı bunu denediğide ortada yarın sabah hattını değiştirecek ve iş değişikliği yapma kararı aldı benim güvenimi kazanmaya çalışıyor ilk defa bu kadar kanımın donduğunu hissettim buz gibiydim aldatma daha çözüme açık sonucu belli durum benim için ama bu durumun içine insan düşmeden anlamıyormuş bu korkuyu endişeyi o adamla bir daha görüşmeyeceğini söyledi Bu arada eşim benim kalmam için bu kadar büyük bi yalan söylemez. Bana "bunu lütfen yüzüme vurma çok mahcubum cahillik ettim dedi. Bunu söylerken ne kadar utandığını anlayabiliyodum. Çocuklarım var sırf onlara bu bataktaki bi baba figürü olmaman için sana destek olucam dedim bağımlı değil allahtan allahım o küçük sabilerime acısın bu pislikten bütün aileleri korusun.

Bu şahsi hemen söylemedi tahmin edersinizki büyük bi tartışmadan sonra ağlayarak söyledi benim için bunları duymak ne kadar zorsa söylemekte bu kadar zor geldi ona o şahıslada baya sık sık görüstüğü bi arkadaş olmuş işinden tutun arkadaş çevresine çayına kahvesine kadar girmiş adam hayatina ben zaten arkadaş çevresinin son zamanlarda çok değistini anlamıştım içine kapanık yalnizlasmis bi adam olmuştu bu konuda dürüst olduğuna eminim

ablacım ot bağımlılık falan yapmaz bi sakin ol öncelikle. yeşilçamda gördüğün sahneler gelmesin aklına.. bu daha çok seküler ve varlıklı tiplerin keyif bulma aracı.. evet kötü bir şey sonuçta ama bağımlılık falan yapmaz, böyle arabesk davranmayı da hiç gerektirmez. tedavi edilecek bir illet falan da değil.hollandada yasal mesela..
bundan dolayı hala aynı şeyi düşünüyorum.evet ot kullanmıştır ama mutlaka yediği naneler otla kalmamıştır.aldatma vs. de olma ihtimali yüksek yanında.senin dikkatini sadece bunda tutmaya çalışıyor, ağlaması paniklemesi mahcubiyeti bu yüzden.işin peşini bırakma. bu sürekli saatlerce gizli gizli konuşulan ve silinen numara ot içilmesini açıklamıyor kesinlikle.

Bencede olay başka senın kafanı dagıtmak ıcın işi başka yere cekmeye çalışmış sezgılerımde yanılmam üstünü kapamaya çalışmış algı yaratmış belli ki

Kadin var diye bosaniyordun uyusturucu icenle evli mi kalacaksin yani.uyusturucu var mi bilmem de anlattiklarindan kesin kadin var onu soyleyeyim dikkat et

Ot kullanmayı size çarpıcı bir şey gibi gösterip açığını kapatmış. Ot alkol gibi birşey hatta hiç farkı yok.
Aldatma var bu işin içinde.

Ot kullandiysa gorusme sayisi en fazla 3 4 tur. Surekli ne konusuyor ki. Ha arkadaslari ona temin ediyorsa o numarada arkadaslarindan birininse dogru soyluyor olabilir. Ama siz yinede tedbiri elden birakmayi ve numaranin izini surun derim ben.

3 4 kere kullandıysa o numarayı sürekli niye aramış. Sürekli aradıysa niye 3 4 kullanmış. Bence başka birini arıyor. Onuda kullanmıştır belki Ama başka biri var

Eğer konu sadece otsa gerçekten, kendini paralama. Benim 30 yaş üstü 2-3 tane arkadaşım var, gayet iyi mesleklere sahip, düzgün insanlar. Arada bir ot içerler. Zaten bağımlılık yapmıyor, birçok ülkede yasal. Onlara göre alkol hamallık, otta miden bulanmıyor, keyifli oluyorsun, yiyip uyuyorsun. Ben denemedim hiç. Ama eşim içmiş olsa canını bu kadar sıkan neydi ki ona sardın derim, eşim kullanmış diye karalar bağlamam. Bu extasy değil, eroin değil, sentetik değil, ot yani esrar. En masumu. Tabi hiç olmasa keşke ama bence daha çok eşinizin psikolojisine yoğunlaşın.

Bu konu ot çöp konusu değil. Yazdım bunu da buraya siz takibi bırakın başka birşeye yoğunlaşın diye hedef şaşırtıyor sadece.

Ne kullanmış. Uyusturucu ama ne.ota bile uyusturucu diyenler var.once onu ogrenin sentetik bagimlilik yapacak bir madde mi?sonra neden kullanmis kiminle kullanmis ogrenin

O numara başka kadına ait muhtemelen uyuşturucu da vardır ama birini kapatmak için birini itiraf etmiş şimdi iyileşene kadar yanımda kalacak diye mantıklı olanı seçmiş ayy inanmayın böyle salak yalanlara ya bir ara bakayım kimmiş o

Bence artık siz sarsılın ve kendinize gelin burda defalarca dendi size safmsin nesin k.bakma ama artık gözünü ac ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…