- 5 Haziran 2018
- 255
- 306
- 103
- Konu Sahibi Sebnem1453
-
Bu şahsi hemen söylemedi tahmin edersinizki büyük bi tartışmadan sonra ağlayarak söyledi benim için bunları duymak ne kadar zorsa söylemekte bu kadar zor geldi ona o şahıslada baya sık sık görüstüğü bi arkadaş olmuş işinden tutun arkadaş çevresine çayına kahvesine kadar girmiş adam hayatina ben zaten arkadaş çevresinin son zamanlarda çok değistini anlamıştım içine kapanık yalnizlasmis bi adam olmuştu bu konuda dürüst olduğuna eminimSimdi siz esinizin surekli arayip arandigi numarayi gordunuz esinize sordunuz oda u.
madde aldigim sahisti dedi.Eger 3-4 defa icti ise arama sıklıgı dediginiz kadar olmaz.İşin icinde baska bisey var.Ya da esiniz 3_4 defa degil daha fazla temin etti.Baska bi kadin da olabilir bu konu ile ustunu kapatmak istemis olabilir.Konu sahibi gözünüzu acin ikiside tehlikeli durum.Ah, vah, eyvah'lara girmeyin hemen.
Geçen sefer ki konumda eşimi dinleme cihazı ile dinlemek istediğimi yazmıştım. Şüphelerimde ne kadar da haklıymışım. Çok korkuyorum iki gecedir hiç dünden beri gözümü kapatıp uyuduğum yokdinleme olayına gerek kalmadan telefon operatörlerinin hesap geçmişinden sürekli konusulan ve kayıtlardan silinen bi numara gözüme çarptı ilk başta beni aldattığını sandım üstüne gittim en son tamam artık bavula bebeklerimin ve benim kıyafetlerimi toplayıp gidiyorum dedim nitekim gerçekten gidiyorduk fakattttt bana herşeyi anlatacağını söyledi beni dinle diye yalvardı eşim uyuşturucu madde kullanmış 4 ay içinde 3 4 kere ben bunu duyunca şok oldum o an ölmek istedim ne dicegimi ne yapacagimi şaşırmış durumdayım ağlamaktan gözlerimde yaş kalmadı hala şoktayim böyle birşey asla beklemiyordum bi gün buraya bunları yazacagimi söyleselerdi inanmazdım ama oldu işte (( şimdi ben ne yapmalıyım bu süreci nasil yönetmeliyim çok korkuyorum haberde çıkan uyuşturucu bağımlıları gözumun önüne geliyor soğuk terler döküyorum kaskatı kesiliyorum nasil bir yol izlemeliyim tecrübesi olanlar veya olmayanlar lütfen bana bi akıl verin beynim durmuş gibi
29 yaşında bir adam bence öyle kötü şeyleri yapmaz..işin içinde başka mevzular var gibi geliyor..onun için yıpratmayın lütfen kendinizi hemen29 yaşinda
Eşimle konuştuk öyle bitkinim ki kafamı toparlamaya çalışıyorum. Kullandığı ot muş ne demekse bilmiyorum. Geçen konumda arkadaş çevresinin çok değiştiğini yazmıştım işte bu kişide eşimle baya bi samimi olmuşlar ve bu arkadaşlıktan dolayı bunu denediğide ortada yarın sabah hattını değiştirecek ve iş değişikliği yapma kararı aldı benim güvenimi kazanmaya çalışıyor ilk defa bu kadar kanımın donduğunu hissettim buz gibiydim aldatma daha çözüme açık sonucu belli durum benim için ama bu durumun içine insan düşmeden anlamıyormuş bu korkuyu endişeyio adamla bir daha görüşmeyeceğini söyledi Bu arada eşim benim kalmam için bu kadar büyük bi yalan söylemez. Bana "bunu lütfen yüzüme vurma çok mahcubum cahillik ettim dedi. Bunu söylerken ne kadar utandığını anlayabiliyodum. Çocuklarım var sırf onlara bu bataktaki bi baba figürü olmaman için sana destek olucam dedim bağımlı değil allahtan allahım o küçük sabilerime acısın bu pislikten bütün aileleri korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?