- 15 Aralık 2016
- 870
- 381
- 53
- Konu Sahibi Sebnem1453
-
Yanlış tahmin etmişim... ee iyi bari aldatma degil...tabi madde de kötü hatta korkunç ...aklını başına alsın kullanmasın bir daha.Numarayı arayamamin sebebi son 4 rakamını bilememdi arkadaşlar hesap geçmişinde son 4 rakam **** bu şekilde geçiyordu
Içime kurt düştü burdaki yorumlardan sonra ve nihayet arattim numarayı haporleru açarak konuştu ve bir adam çıktı eşim kendisiyle artık arkadaşlığını bitirdiğini diğer arkadaşlarim gibi dedi( burdan diger arkadaşlarininda bu adamla iletişimi kestiğini anladim)ve bundan sonra hiçbirşekilde görüşmeyeceğini söyledi adamda eyvallah kardeşim canın sağolsun beni herkes sildi sende sil gibi drama yapar gibi konuştu yok karim cocugum beni terketmis sende kardesini sil ben bu saatten sonra ölmüsum kalmisim kimin umrunda falan dedi eşimde sende bırak bu işleri bak ben sana çok destek oldum yardımcı oldum falan dedi ondan sonra adam demezmi ameteme yatıcam ağladı falan bu arada bu adam eroin bağimlisiymis arkadaşlar bak kardeşine son kez manevi destek çik falan dedi eşimde abi bu saatten sonra benim sana yardım edecek halim yok git tedavi ol dedi helalleşip kapattılar telefonu. Biraz araştırma yaptım bu tarz maddeler kullansaydı kesin farkederdim şükür o işlere girmemiş. Neden arkadaşlığını zamanında kesmedin dedim adamı sorunlarından dolayı vicdan yapmış yüzüstü bırakmış gibi olur diye. Böyle yani bütün bunları benim görüşmemi isteyeceğimi bildiği için bana anlatamamış
Yalnız en ufak sıkıntıda çareyi alkol ve uyuşturucuda araması kötü.Numarayı arayamamin sebebi son 4 rakamını bilememdi arkadaşlar hesap geçmişinde son 4 rakam **** bu şekilde geçiyordu
Içime kurt düştü burdaki yorumlardan sonra ve nihayet arattim numarayı haporleru açarak konuştu ve bir adam çıktı eşim kendisiyle artık arkadaşlığını bitirdiğini diğer arkadaşlarim gibi dedi( burdan diger arkadaşlarininda bu adamla iletişimi kestiğini anladim)ve bundan sonra hiçbirşekilde görüşmeyeceğini söyledi adamda eyvallah kardeşim canın sağolsun beni herkes sildi sende sil gibi drama yapar gibi konuştu yok karim cocugum beni terketmis sende kardesini sil ben bu saatten sonra ölmüsum kalmisim kimin umrunda falan dedi eşimde sende bırak bu işleri bak ben sana çok destek oldum yardımcı oldum falan dedi ondan sonra adam demezmi ameteme yatıcam ağladı falan bu arada bu adam eroin bağimlisiymis arkadaşlar bak kardeşine son kez manevi destek çik falan dedi eşimde abi bu saatten sonra benim sana yardım edecek halim yok git tedavi ol dedi helalleşip kapattılar telefonu. Biraz araştırma yaptım bu tarz maddeler kullansaydı kesin farkederdim şükür o işlere girmemiş. Neden arkadaşlığını zamanında kesmedin dedim adamı sorunlarından dolayı vicdan yapmış yüzüstü bırakmış gibi olur diye. Böyle yani bütün bunları benim görüşmemi isteyeceğimi bildiği için bana anlatamamış
Ben anlamadım torbacı bazı günler peruk takip kadın kılığında sahilde mi geziyormus? Pardon Sanırım ben konuları karıştırdım tümdentorbacı mı dert ortağı mı belli değil.
ablacım ot bağımlılık falan yapmaz bi sakin ol öncelikle. yeşilçamda gördüğün sahneler gelmesin aklına.. bu daha çok seküler ve varlıklı tiplerin keyif bulma aracı.. evet kötü bir şey sonuçta ama bağımlılık falan yapmaz, böyle arabesk davranmayı da hiç gerektirmez. tedavi edilecek bir illet falan da değil.hollandada yasal mesela..
bundan dolayı hala aynı şeyi düşünüyorum.evet ot kullanmıştır ama mutlaka yediği naneler otla kalmamıştır.aldatma vs. de olma ihtimali yüksek yanında.senin dikkatini sadece bunda tutmaya çalışıyor, ağlaması paniklemesi mahcubiyeti bu yüzden.işin peşini bırakma. bu sürekli saatlerce gizli gizli konuşulan ve silinen numara ot içilmesini açıklamıyor kesinlikle.
Eşimle konuştuk öyle bitkinim ki kafamı toparlamaya çalışıyorum. Kullandığı ot muş ne demekse bilmiyorum. Geçen konumda arkadaş çevresinin çok değiştiğini yazmıştım işte bu kişide eşimle baya bi samimi olmuşlar ve bu arkadaşlıktan dolayı bunu denediğide ortada yarın sabah hattını değiştirecek ve iş değişikliği yapma kararı aldı benim güvenimi kazanmaya çalışıyor ilk defa bu kadar kanımın donduğunu hissettim buz gibiydim aldatma daha çözüme açık sonucu belli durum benim için ama bu durumun içine insan düşmeden anlamıyormuş bu korkuyu endişeyio adamla bir daha görüşmeyeceğini söyledi Bu arada eşim benim kalmam için bu kadar büyük bi yalan söylemez. Bana "bunu lütfen yüzüme vurma çok mahcubum cahillik ettim dedi. Bunu söylerken ne kadar utandığını anlayabiliyodum. Çocuklarım var sırf onlara bu bataktaki bi baba figürü olmaman için sana destek olucam dedim bağımlı değil allahtan allahım o küçük sabilerime acısın bu pislikten bütün aileleri korusun.
Numarayı arayamamin sebebi son 4 rakamını bilememdi arkadaşlar hesap geçmişinde son 4 rakam **** bu şekilde geçiyordu
Maddi sorunlardan bunalıp uyuşturucu ve alkol alemi yapmak...Peki
Sen evde iki bebekle boğuş. Üstelik para yok diye kafanı bile dağıtama. Adam alemlerde kafa dağıtıp "çok bunalmıştım" desin.
Neden para yok diye uyuşturucu zıkkımlanıyor ki? Az otursun da kalkıp ek iş yapsın..
Hemen inanıp kahrolmayın hanımlar. Atar yapın, azarlayın, sarsın ki kendilerine gelsinler..
Aldatmayı falan bir kenara bırakın adam eroin bağımlısı diyorsunuz.Bu tarz bağımlı kişiler kendi maddelerini ucuza yada bedavaya getirmek için öncelikle arkadaş çevrelerini bu illete bulaştırırlar.Madde bağımlısı olan insanların %99 u arkadaşlarının teşvikiyle bağımlı olmuşlardır.Özellikle kendilerini acındırma ve dramatize etme yetenekleri çok gelişmiştir.Eğer eşiniz bir kere bu batağa düşerse zaten aldatmayı falan bırakın evliliğiniz yuvanız falan kalmaz ortada.Ot içilen ortamlar da diğer maddelere kaymak çok ama çok kolaydır.Eşinize dair aklınızda soru işaretleri varsa kendisini teste götürebilirsiniz vereceği idrar tahlilinde kullanılan madde belli olacaktır.Ama artık çok dikkatli olmalı ve ailesini kaybedeceğine dair çok ciddi uyarı vermelisiniz.Numarayı arayamamin sebebi son 4 rakamını bilememdi arkadaşlar hesap geçmişinde son 4 rakam **** bu şekilde geçiyordu
O numarayla bağlantısı neymiş.Yalan söylüyor olabilirmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?