Acill bakinnnn kızlarrr çok kötü şeyler oluyor:((((

Numarayı arayamamin sebebi son 4 rakamını bilememdi arkadaşlar hesap geçmişinde son 4 rakam **** bu şekilde geçiyordu
Içime kurt düştü burdaki yorumlardan sonra ve nihayet arattim numarayı haporleru açarak konuştu ve bir adam çıktı eşim kendisiyle artık arkadaşlığını bitirdiğini diğer arkadaşlarim gibi dedi( burdan diger arkadaşlarininda bu adamla iletişimi kestiğini anladim)ve bundan sonra hiçbirşekilde görüşmeyeceğini söyledi adamda eyvallah kardeşim canın sağolsun beni herkes sildi sende sil gibi drama yapar gibi konuştu yok karim cocugum beni terketmis sende kardesini sil ben bu saatten sonra ölmüsum kalmisim kimin umrunda falan dedi eşimde sende bırak bu işleri bak ben sana çok destek oldum yardımcı oldum falan dedi ondan sonra adam demezmi ameteme yatıcam ağladı falan bu arada bu adam eroin bağimlisiymis arkadaşlar bak kardeşine son kez manevi destek çik falan dedi eşimde abi bu saatten sonra benim sana yardım edecek halim yok git tedavi ol dedi helalleşip kapattılar telefonu. Biraz araştırma yaptım bu tarz maddeler kullansaydı kesin farkederdim şükür o işlere girmemiş. Neden arkadaşlığını zamanında kesmedin dedim adamı sorunlarından dolayı vicdan yapmış yüzüstü bırakmış gibi olur diye. Böyle yani bütün bunları benim görüşmemi isteyeceğimi bildiği için bana anlatamamış

Yanlış tahmin etmişim... ee iyi bari aldatma degil...tabi madde de kötü hatta korkunç ...aklını başına alsın kullanmasın bir daha.

Yalnız en ufak sıkıntıda çareyi alkol ve uyuşturucuda araması kötü.
Kocanızdan tedavi olmasını isteyin.

İyi bari en azından içiniz bu konuda rahat olur eşinizi diğer şey içinde gözetiminizde tutun ki birdaha bulaşmasın inşallah eşinizin kullandığıda arkadaşının kullandığından değildir öyleyse onunda tedavi olması lazım Allah yardımcınız olsun kardeşim

Bence eşinizi koluna takıp doğru güzel bir psikoloğa ordan da kan testine.
Kendiniz olsanız neyse ama çocuğunuz var, öyle tamam bak konuşmuyorum dedi diye inanıp arkasını bırakmayın derim.
İyice kontrollerden geçsin, bir kendine gelsin derim.
Size de çok geçmiş olsun.

Maddi sorunlardan bunalıp uyuşturucu ve alkol alemi yapmak...Peki

Sen evde iki bebekle boğuş. Üstelik para yok diye kafanı bile dağıtama. Adam alemlerde kafa dağıtıp "çok bunalmıştım" desin.
Neden para yok diye uyuşturucu zıkkımlanıyor ki? Az otursun da kalkıp ek iş yapsın..

Hemen inanıp kahrolmayın hanımlar. Atar yapın, azarlayın, sarsın ki kendilerine gelsinler..

Tabi bu uyuşturucu işi ne kadar gerçekse artık..
Hangi satıcı defalarca telefonda konuşur?

Yeşilçam deyince gözümün önüne sarhoş olmuş ahu tuba geldi Bizim insanımız uyuşturucu deyince elma ile armutu karıştırıyor, haklısınız. Tamam hepsi kötü ama sigara da kötü. Hatta sigara işlenmiş, kimyasal eklenmiş tütünler ile yapıldığından esrardan daha bile kötü bana göre.

Hollanda'da coffee shop'larda satılıyor, Canada'da devlet eli ile satılmaya başlandı. Esrarda bu kadar da korkulacak bir taraf yok. Ayrıca bizim ülkemizde de doğuya doğru gittikçe tüketimin ne kadar arttığını görürsünüz. Evet vücudumuza zararlı bu maddeleri kullanmayalım, kullandırmayalım. Ama kullanan bir yakınımız olduğunda da bu kadar abartmayalım tepkilerimizi.. Bu konuda katılıyorum +1

Hattını neden değiştiriyor ki?
Adam onu arasa "görüşmek istemiyorum beni kötü etkiliyorsun" der bağlantıyı bitirir. Yakasına yapışmayacak ya. Eşiniz ot içtiyse bağımlı değildir sonuçta. O adama ihtiyacı yok..

Amaç sizin o numaraya ulaşmanızı engellemekse hat değiştirmek mantıklıymış ama..
Eşiniz bu kadar kesin kararlar aldıysa bir şeylerden cidden kaçıyordur. Takipte kalın o numarayı arayın derim..

O zaman son yorumumu pas geçip ilk yorumuma bir daha dikkat çekmek istiyorum.
Zira ben çalıştığım halde ve düzenli maaşı olan eşim bile borçlar çoğalınca "ek ne iş yapsam" diye kafa yormaya başlıyor;

MorAlini bozmak istemiyorum konu sahibi.ama sana tiyatro yapmışlar bence.öyle telefonda ağlayan adam filan.hiç iş değil. Üzülme canım ama bu adam seni kandırıyor.

Aldatmayı falan bir kenara bırakın adam eroin bağımlısı diyorsunuz.Bu tarz bağımlı kişiler kendi maddelerini ucuza yada bedavaya getirmek için öncelikle arkadaş çevrelerini bu illete bulaştırırlar.Madde bağımlısı olan insanların %99 u arkadaşlarının teşvikiyle bağımlı olmuşlardır.Özellikle kendilerini acındırma ve dramatize etme yetenekleri çok gelişmiştir.Eğer eşiniz bir kere bu batağa düşerse zaten aldatmayı falan bırakın evliliğiniz yuvanız falan kalmaz ortada.Ot içilen ortamlar da diğer maddelere kaymak çok ama çok kolaydır.Eşinize dair aklınızda soru işaretleri varsa kendisini teste götürebilirsiniz vereceği idrar tahlilinde kullanılan madde belli olacaktır.Ama artık çok dikkatli olmalı ve ailesini kaybedeceğine dair çok ciddi uyarı vermelisiniz.

O numarayla bağlantısı neymiş.Yalan söylüyor olabilirmi.

Nedense bana yalan soyluyor gibi geldi. Boyle yaparak kendini acindirmak o numarayi arastirmamani saglayabilir. Sen yinede o numarayi arastir, senin zayif noktani kullaniyor olabilir. Sana verebilecegim tek tavsiye biraz daha arastirma yapman, hemen inanma. Eger gercekten madde kullansaydi haraketlerindende anlardin. Uyanik ol briaz olurmu

Ben herkes gibi düşünmüyorum.

Hiç kimsenin aklına böyle bir yalan gelmez. Arkadaşım aramış der en fazla.

Eğer dediği doğruysa gerçekten 3 4 kez kullandiysa o dediği maddeyi , bir daha istemezse içmez.

Eğer " anlık" zevkine vardıysa , üzgün olarak dışarıya firladigi ilk fırsatta deneyecektir diye düşünüyorum.

Sonraki zamanlarinizda paranoyak olacaksınız hiç devam etmeyin ilişkinize.

Zira her sözünü açtığınızda yüz göz olursunuz ve değersiz bir konu olur. Artık utanmaz yaptığından .ve Allah korusun tekrar başlarsa bu defa durduramazsiniz.

Zor bir durum , güven sarsilmasi yasamissiniz ama toparlanmayacak bir durum değil.

Sarılın birbirinize. Bir daha yaparsa o zaman düşünürsünüz.

Bağlı olduğunuz operatörün müşteri hizmetlerini arayın numaranın başını söyleyin son 4 haneninde tamamının gözükmesini istiyorum diye talepte bulunun hemen o dakika işlemi gerçekleştiriyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…