- Konu Sahibi Sebnem1453
-
Alkol ve uyuşturucu bir aradaysa bu evlilik er geç yıkılır.Geçen sefer ki konumda eşimi dinleme cihazı ile dinlemek istediğimi yazmıştım. Şüphelerimde ne kadar da haklıymışım. Çok korkuyorum iki gecedir hiç dünden beri gözümü kapatıp uyuduğum yokdinleme olayına gerek kalmadan telefon operatörlerinin hesap geçmişinden sürekli konusulan ve kayıtlardan silinen bi numara gözüme çarptı ilk başta beni aldattığını sandım üstüne gittim en son tamam artık bavula bebeklerimin ve benim kıyafetlerimi toplayıp gidiyorum dedim nitekim gerçekten gidiyorduk fakattttt bana herşeyi anlatacağını söyledi beni dinle diye yalvardı eşim uyuşturucu madde kullanmış 4 ay içinde 3 4 kere ben bunu duyunca şok oldum o an ölmek istedim ne dicegimi ne yapacagimi şaşırmış durumdayım ağlamaktan gözlerimde yaş kalmadı hala şoktayim böyle birşey asla beklemiyordum bi gün buraya bunları yazacagimi söyleselerdi inanmazdım ama oldu işte (( şimdi ben ne yapmalıyım bu süreci nasil yönetmeliyim çok korkuyorum haberde çıkan uyuşturucu bağımlıları gözumun önüne geliyor soğuk terler döküyorum kaskatı kesiliyorum nasil bir yol izlemeliyim tecrübesi olanlar veya olmayanlar lütfen bana bi akıl verin beynim durmuş gibi
Bağımlılar tedavi için amateme yatırılıyor. İlaçla tedavi başarısız olduğunda; devlet sadece 1 kez bir olanak sağlıyor. Herkese takmıyorlar zaten.Çipli ne demek?
Anladım teşekkür ederim. Duymamıştım bunu hiçBağımlılar tedavi için amateme yatırılıyor. İlaçla tedavi başarısız olduğunda; devlet sadece 1 kez bir olanak sağlıyor. Herkese takmıyorlar zaten.
Deri altına implant yanı küçük bir çip yerleştiriliyor. Bağımlı kişi; uyuşturucu aldığında bu cip sayesinde; aldığı madde vücuda daha az etki ediyor yada vücut kabul etmiyor. Böylece kişinin vücudunun arınması sağlanıyor. Devlet kontrolünde bu çip 2-3 ayda bir tekrar değiştiriliyor.
Anlaşılan kimse inanmamış. Peki konu sahibi nasıl anlar gerçek olup olmadığını?Bence atıyor.
İnsan torbacisiyla sabah akşam konuşmaz ki. 'abi hangi gün musaitsin?' der , o gün de 'geliyorum abi' der, olur biter. yani ayda iki kere falan araması lazım aynı adamı,onda da taş çatlasın iki dakika konuşup kapatması lazım.
Seninkinin konuşması bu kadar az mı?
Hiç sanmıyorum.
Sen giderken son kozunu oynayıp uyuşturucu kullanıyorum demiştir. Çünkü zaten gidiyorsun. Durum açık ve net ... "Ne desem gitmez" diye düşünmüştür, bir an bunu söyleyip senin merhametli tarafına oynamış ve kazanmıs. Ben olsam inanmazdim.
Bu arada benim eski erkek arkadaşım da uyuşturucu madde kullanırdı, bir arkadaşı (atıyorum Ali) ile içerdi. Her gittiginde ali'deyim, ali'deyim diye bana rapor verirdi. Uyuz olurdum. Bir gün "bana ottan haptan bahsetme,daha da ali'deyim deme. Ayşeyleyim de Zeynepleyim de,yalan söyle" demiştim:) sizinki de tam tersi olmuş bence.
Olay gerçekse de içtiği şey yüksek ihtimalle ottur. Ondan da vazgecmesi zor değil. Ama eğer sentetik şeyler de kullanıyorsa arkana bakmadan kaç. Kullandığı maddelerden bir senedir yatalak olan bir tanıdığım var. Bu adamın da başına böyle birşey gelir, kendi pisliği-zevki yüzünden başına gelen şey için bir ömür ona bakmak zorunda kalırsın.
canim allah sabir versin umarim tez zamnda bu illeten kurtulir sakin onu bu surecte yanliz birakma bu bagimliligi kotu bir. hastaliga bezetiyorm sadece moral vererek duzelecegini destek olrak atlatir bnce belki bizim icin soylemesi kolay ama gercekten yaninda olman lazim bbeklerin yavrularin icin yap bunuGeçen sefer ki konumda eşimi dinleme cihazı ile dinlemek istediğimi yazmıştım. Şüphelerimde ne kadar da haklıymışım. Çok korkuyorum iki gecedir hiç dünden beri gözümü kapatıp uyuduğum yokdinleme olayına gerek kalmadan telefon operatörlerinin hesap geçmişinden sürekli konusulan ve kayıtlardan silinen bi numara gözüme çarptı ilk başta beni aldattığını sandım üstüne gittim en son tamam artık bavula bebeklerimin ve benim kıyafetlerimi toplayıp gidiyorum dedim nitekim gerçekten gidiyorduk fakattttt bana herşeyi anlatacağını söyledi beni dinle diye yalvardı eşim uyuşturucu madde kullanmış 4 ay içinde 3 4 kere ben bunu duyunca şok oldum o an ölmek istedim ne dicegimi ne yapacagimi şaşırmış durumdayım ağlamaktan gözlerimde yaş kalmadı hala şoktayim böyle birşey asla beklemiyordum bi gün buraya bunları yazacagimi söyleselerdi inanmazdım ama oldu işte (( şimdi ben ne yapmalıyım bu süreci nasil yönetmeliyim çok korkuyorum haberde çıkan uyuşturucu bağımlıları gözumun önüne geliyor soğuk terler döküyorum kaskatı kesiliyorum nasil bir yol izlemeliyim tecrübesi olanlar veya olmayanlar lütfen bana bi akıl verin beynim durmuş gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?