Acill bakinnnn kızlarrr çok kötü şeyler oluyor:((((

Acı ama gerçekleri göz ardı etmeyin eşiniz yalan söylüyor inanmayın saticiyla aşk yaşamıyor ya inandırmak için bu yola başvurmuş İNANMAYIN İNANMAYIN INANMAYIN.....

Alkol ve uyuşturucu bir aradaysa bu evlilik er geç yıkılır.
Parası olmadığı halde içkiye, uyuşturucuya para veren insan yoldan çıkmıştır.
Geçmiş olsun.

Bu iste bir terslik var oturmuyor bazi şeyler bence hemn peşini bırakmayin ve mutlaka bir doktora gorunun uyusturucu çok kötu birsey ve sadece soz almakla olmaz mutlaka bir doktora muayene olsun eşiniz

Çipli ne demek?
Bağımlılar tedavi için amateme yatırılıyor. İlaçla tedavi başarısız olduğunda; devlet sadece 1 kez bir olanak sağlıyor. Herkese takmıyorlar zaten.
Deri altına implant yanı küçük bir çip yerleştiriliyor. Bağımlı kişi; uyuşturucu aldığında bu cip sayesinde; aldığı madde vücuda daha az etki ediyor yada vücut kabul etmiyor. Böylece kişinin vücudunun arınması sağlanıyor. Devlet kontrolünde bu çip 2-3 ayda bir tekrar değiştiriliyor.

Anladım teşekkür ederim. Duymamıştım bunu hiç

Anlaşılan kimse inanmamış. Peki konu sahibi nasıl anlar gerçek olup olmadığını?

canim allah sabir versin umarim tez zamnda bu illeten kurtulir sakin onu bu surecte yanliz birakma bu bagimliligi kotu bir. hastaliga bezetiyorm sadece moral vererek duzelecegini destek olrak atlatir bnce belki bizim icin soylemesi kolay ama gercekten yaninda olman lazim bbeklerin yavrularin icin yap bunu

ya bir kerede deyin ki konu sahibine aldatmiyor deyin. belki adamin dedigi dogrudur aldatma olsa adam zaten kadini istemesigi icin aldatmis onun isine gelir yapmayin gozunuzu seveyim durum ciddi bir konu

Simdi siz esinizin surekli arayip arandigi numarayi gordunuz esinize sordunuz oda u.
madde aldigim sahisti dedi.Eger 3-4 defa icti ise arama sıklıgı dediginiz kadar olmaz.İşin icinde baska bisey var.Ya da esiniz 3_4 defa degil daha fazla temin etti.Baska bi kadin da olabilir bu konu ile ustunu kapatmak istemis olabilir.Konu sahibi gözünüzu acin ikiside tehlikeli durum.Ah, vah, eyvah'lara girmeyin hemen.

Eski konunuza baktım da bu arkadaş ortamında ne sıklıkla takılıyor? 4 ayda 3-4 defa olduğunu pek sanmıyorum ama inşaallah öyledir. Herşey umarım düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…