acill beta hcg 9. gün 51,41 11. gün 87,68 ikiye katlamamış,yardım

14.gün değerimde 20 çıktı negatiffffff gittikçe düştü ve yine kocamannnn bir emek boşa gitti...

çok üzüldüm canım ne desem boş,ümidini yitirmemeye çalış,moralini yüksek tut,seni anlıyorum,ne desek boş biliyorum ama dualarımdasın

benzer durum yaşamışız canım,450 yi gördüm en yüksek.kese oluştu madem neden kürtaj oldun canım,ilaçları ne zaman bıraktın,kanama falan oldu mu,kürtaja nasıl karar verildi????sana da geçmiş olsun

evet kese oluştu ama değer hiç yükselmedi kalp atmı olmadı en son yaptırdığım tahlilden hemen sonra ilaçları bıraktım doktorum bekle düşer kendi kendine fakat içinde parça kalabilir dedi bende aynı gün bu konuyu bitirmek için kafamda hemen kürtaj olmuştum çok acı

dilerim senin için en hayırlısı olur sevgiler...

evet kese oluştu ama değer hiç yükselmedi kalp atmı olmadı en son yaptırdığım tahlilden hemen sonra ilaçları bıraktım doktorum bekle düşer kendi kendine fakat içinde parça kalabilir dedi bende aynı gün bu konuyu bitirmek için kafamda hemen kürtaj olmuştum çok acı

dilerim senin için en hayırlısı olur sevgiler...

teşekkürler canım inşallah hepimiz için hayırlısı olur.okurken kendi yaşadıklarım aklıma geldi canım,çok üzüldüm senin için,bu o kadar uzun bir çile ki o an kürtaja karar vermen çok normal aslında.bakalım ben ne yapıcam,yarın gözükecek mi bişeyler,dış gebelik değilse ben de muhtemelen kürtaj olurum,ilaçları bırakalı 8 gün oldu ama hala düşmedi kanama da olmadı.bebek yoksa adet görmek istiyorum ,normal düzenime girmek istiyorum artık.
senin değerin en son kaç olmuştu canım kaçıncı haftada kürtaj oldun?

pinar 1202,

kan değerini şimdi gördüm canım afedersin,kanama yada ağrı varmıydı,kaçıncı haftada kürtaj oldun?

günaydın arkadaşlar,bugün doktora gittim,10 gün geçiği için karından ultrasonla baktı,rahim kalınlığı iyi dedi,hafif sızı duyduğum sol kasıkta keseye benzer birşey gördüğünü söyledi ama yine de belli olmaz,beta hcg ye bakalım dedi.kan sonucu 3 saat sonra çıkacak sonra doktoru arayacağım.hayırlısı bakalım...

günaydın arkadaşlar,bugün doktora gittim,10 gün geçiği için karından ultrasonla baktı,rahim kalınlığı iyi dedi,hafif sızı duyduğum sol kasıkta keseye benzer birşey gördüğünü söyledi ama yine de belli olmaz,beta hcg ye bakalım dedi.kan sonucu 3 saat sonra çıkacak sonra doktoru arayacağım.hayırlısı bakalım...

hayırlısı olsun canım inşallah bir mucize daha gerçekleşir:)))))))))))))))))))) sabırsızlıkla bekliyoruz

ayy canim merakla bekliyoruz inss bebgin seninledir

günaydın arkadaşlar,gamzelim.66,thorbank,
kusura bakmayın dün doktorlara ulaşamadım bir türlü,sonuç 383 çıkmış:43:bebeğim düşüyor galiba,yarın buradaki doktora sonuç göstermeye gidicem,durum ne bilmiyorum açıkçası,dün muayenede doktor,yüksek çıkarsa dış gebeliktir demişti,en azından dış gebelik değil galiba diyorum.ama 10 günde çok az düşmüş değil mi 440 tan 383 e,niye bu kadar yavaş düşüyor anlamadım,ilaçları bırakalı da 10 gün oldu.

kusura bakmayın dün doktorlara ulaşamadım bir türlü,sonuç 383 çıkmış:43:bebeğim düşüyor galiba,yarın buradaki doktora sonuç göstermeye gidicem,durum ne bilmiyorum açıkçası,dün muayenede doktor,yüksek çıkarsa dış gebeliktir demişti,en azından dış gebelik değil galiba diyorum.ama 10 günde çok az düşmüş değil mi 440 tan 383 e,niye bu kadar yavaş düşüyor anlamadım,ilaçları bırakalı da 10 gün oldu.

dış gebelik bir de çok ağrı verirmiş canım seninki pek dış gebelik değil ama kimyasal olmuş sanki önce tutar gibi olmuş sonrası malum...hayırlısı olsun canım insanı bu durum çok yıpratır gerçi rabbim sabır versin...inşallah bir sonraki denemede başarılı olursun...bizde çok umutlanmıştık hele kese gibi bir şey gördüm deyince....her şeyde bir hayır vardır canım sen umutlu ol yeter...

dış gebelik bir de çok ağrı verirmiş canım seninki pek dış gebelik değil ama kimyasal olmuş sanki önce tutar gibi olmuş sonrası malum...hayırlısı olsun canım insanı bu durum çok yıpratır gerçi rabbim sabır versin...inşallah bir sonraki denemede başarılı olursun...bizde çok umutlanmıştık hele kese gibi bir şey gördüm deyince....her şeyde bir hayır vardır canım sen umutlu ol yeter...

evet canım galiba kimyasal,gerçekten çok yıpratıcı,test gününden beri 3 haftadır bir umut bekliyordum,3 hafta, sağlıklı olsa kalp atışlarını duymaya gidecektim,ama nerde,sonuç kürtaja gitmek galiba,umudum hiç kalmadı canım ,ne kadar uğraşırsam uğraşayım yine Allah bana bebek vermeyecek diye düşünüyorum,:50:

Asla umutsuzluğa yer vermeyeceksin bu ihtimali aklına bile getirmeyeceksin inşallah zamanı geldiğinde çok güzel bebeklerin olacak bizim imtihanımız bu. Allah beterinden korusun yuvamızın huzurunu bozmasın . Benim 3 düşüğüm var biri 4,5 aylıkken düştü. Gene azimliyim inşallah bu kez tamamına erecek diye düşünüyorum. Olumsuz düşünme.

evet canım galiba kimyasal,gerçekten çok yıpratıcı,test gününden beri 3 haftadır bir umut bekliyordum,3 hafta, sağlıklı olsa kalp atışlarını duymaya gidecektim,ama nerde,sonuç kürtaja gitmek galiba,umudum hiç kalmadı canım ,ne kadar uğraşırsam uğraşayım yine Allah bana bebek vermeyecek diye düşünüyorum,:50:

Sen bir kere baştan inancını kaybetmişsin..:45:.Sana özelden bir link vericem oku muhakkak.....

kese oluşmadıysa ki bu değerlerle kese falan oluşmamıştır..kürtaja gerek kalmaz...

canım çok geçmiş olsunn... çok üzücü tabiki ama sen dik durmalısın..
kanaman hemen başlamaz, bhcg nin düşmesi lazım benim bhcg 13 ken ve 7. haftadayken kanamam başlamıştı..
ben daha zorlarını yaşadığım için çabuk atlattım onu diğer yaşadıklarımın yanında kimyasal hiç bişeydi..
üzülceksin, yıprancaksın tabiki ama geçecek.. kürtaj olmana da gerek yok en azından rahmin bi işlem görmicek,
bu arada kan yapıcı gıdalar almaya bak.. tekrar geçmiş olsun

canım Allah büyük bu sefer olmamış olablir ama istemekten hiç vazgeçme.Allah diledimi önünde hiçbişey duramaz..umudunu kaybetme dua etmeyi hiç bırakma..inşallah sağlıkla nasip etsin rabbim..güzel haberlerini duycaz ben inanıyorum..Allah yardımcın olsun sağlık versin sana ve eşine..

Back
X