acill beta hcg 9. gün 51,41 11. gün 87,68 ikiye katlamamış,yardım

günaydın arkadaşlar,gamzelim.66,thorbank,
kusura bakmayın dün doktorlara ulaşamadım bir türlü,sonuç 383 çıkmış:43:bebeğim düşüyor galiba,yarın buradaki doktora sonuç göstermeye gidicem,durum ne bilmiyorum açıkçası,dün muayenede doktor,yüksek çıkarsa dış gebeliktir demişti,en azından dış gebelik değil galiba diyorum.ama 10 günde çok az düşmüş değil mi 440 tan 383 e,niye bu kadar yavaş düşüyor anlamadım,ilaçları bırakalı da 10 gün oldu.

canim cok gecmis olsun evet cok az dusmus degerin..ins bi dahaki denemende kavusursusn bebegien yada hic gerek kalmaz kendisi gelip konuversin gobusune issssssssssss..

merhabalar arkadaslar
dıs gebelik gecirmiş biri olarak bilgilendirmek istedim sizleri.
malesef dıs gebelik cok farklı sekillerde olabiliyor kanama yada agrıyla kendini belirtiyor
yada degerler az az artıyor ama ben bunların dısında bir dıs gebelik gecirdim degerlerim çift çift artıyordu
hiç bir sıkıntım yoktu ama zamanında kese görünmedi.doktorlar imkansız dedi dıs gebelik için ama degerim 5000
e gelmişti hala görünen yoktu hafif bi bacak agrım vardı sadece.acil ameliyata aldılar ve gercek ortaya cıktı dıs gebelikmişim
az daha iç kanama baslayabilirmiş.cok şükür şimdi iyiyim.ama sizlere dicegim temkinli olun.degerler normal olsa bile olabiliyor
asla ihmal etmeyin.

Asla umutsuzluğa yer vermeyeceksin bu ihtimali aklına bile getirmeyeceksin inşallah zamanı geldiğinde çok güzel bebeklerin olacak bizim imtihanımız bu. Allah beterinden korusun yuvamızın huzurunu bozmasın . Benim 3 düşüğüm var biri 4,5 aylıkken düştü. Gene azimliyim inşallah bu kez tamamına erecek diye düşünüyorum. Olumsuz düşünme.

sana da çok geçmiş olsun canım,çok üzüldüm,benim en büyük sorunum da bu galiba,içimde hep kötü bir his oluyor ve olumlu gerçekleşmiyor,bunu kafamda aşamıyorum malesef tedavilere olumsuz kitlenmişim,hele şimdi eşimle hiç olmamak üzere rafa kaldırdık,çok üzüldüm çünkü o da artık üzülmemi istemiyor.benden daha zor durumlar yaşayanlar var tabi,ona bakıp şükrediyorum ama insan yine de sonuca bakıyor,hala olmamasına.ben hep normal yoldan pozitif olacağına inandım hala da öyle ,tedaviler çok itici geliyor artık bana,pozitif olucam canım,teşekkürler.

canım çok geçmiş olsunn... çok üzücü tabiki ama sen dik durmalısın..
kanaman hemen başlamaz, bhcg nin düşmesi lazım benim bhcg 13 ken ve 7. haftadayken kanamam başlamıştı..
ben daha zorlarını yaşadığım için çabuk atlattım onu diğer yaşadıklarımın yanında kimyasal hiç bişeydi..
üzülceksin, yıprancaksın tabiki ama geçecek.. kürtaj olmana da gerek yok en azından rahmin bi işlem görmicek,
bu arada kan yapıcı gıdalar almaya bak.. tekrar geçmiş olsun

başak1606,sana da çok geçmiş olsun canım,alminacinar ve sen kürtaj olmaz demişsiniz.dün istanbuldaki doktorum aradı,o da dış gebelik değil,ama bu gebeliğe bir an önce son vermeliyiz dedi,buradaki doktorun fikrini sordu,kürtaj dedik,o da buna katıldığını söyledi,hatta kürtajın olumlu sonuçlar doğurabileceğini söyledi,ne demekse,yarın doktora gidip kürtaj gününü konuşucaz.:50:

canım Allah büyük bu sefer olmamış olablir ama istemekten hiç vazgeçme.Allah diledimi önünde hiçbişey duramaz..umudunu kaybetme dua etmeyi hiç bırakma..inşallah sağlıkla nasip etsin rabbim..güzel haberlerini duycaz ben inanıyorum..Allah yardımcın olsun sağlık versin sana ve eşine..

inşallah canım tavsiyelerinize uymaya çalışıcam,ama okadar bitkinim ki şu mübarek günlerde dua bile edemiyorum içimden gelmiyor,sadece tek cümle Allahım bana yardım et deyip bitiriyorum.sana çok sevindim canım,inşallah sağlıcakla bebeğini kucağına alır bize yazarsın,Allah a emanet ol.

canim cok gecmis olsun evet cok az dusmus degerin..ins bi dahaki denemende kavusursusn bebegien yada hic gerek kalmaz kendisi gelip konuversin gobusune issssssssssss..

inşallah canım teşekkür ederim,inşallah kendisi gelir bizi zahmete sokmadan,eşim evlatlık istiyor yaşımız daha 30 ama,ben de başkasının bebeğine bakmaya hazır değilim sevemem diyorum,ama bu aralar somalide açlıktan ölen bebekleri duyunca ordan yetim alalım diyorum,en azından açlıktan ölmez diyorum,eşim de ona izin vermiyor,olursa 40 ından sonra alırız diyor...

merhabalar arkadaslar
dıs gebelik gecirmiş biri olarak bilgilendirmek istedim sizleri.
malesef dıs gebelik cok farklı sekillerde olabiliyor kanama yada agrıyla kendini belirtiyor
yada degerler az az artıyor ama ben bunların dısında bir dıs gebelik gecirdim degerlerim çift çift artıyordu
hiç bir sıkıntım yoktu ama zamanında kese görünmedi.doktorlar imkansız dedi dıs gebelik için ama degerim 5000
e gelmişti hala görünen yoktu hafif bi bacak agrım vardı sadece.acil ameliyata aldılar ve gercek ortaya cıktı dıs gebelikmişim
az daha iç kanama baslayabilirmiş.cok şükür şimdi iyiyim.ama sizlere dicegim temkinli olun.degerler normal olsa bile olabiliyor
asla ihmal etmeyin.

çok geçmiş olsun canım,herşeyin normalken dış gebelik geçirmişsin,çok ilginç,benim değerler az arttı ve düşmeye başladı canım en yüksek 450,oldu şimdi 10 gün sonra 383 e düştü,dış gebelik değil dediler,en azından bunu yaşamıycam inşallah.

başak1606,sana da çok geçmiş olsun canım,alminacinar ve sen kürtaj olmaz demişsiniz.dün istanbuldaki doktorum aradı,o da dış gebelik değil,ama bu gebeliğe bir an önce son vermeliyiz dedi,buradaki doktorun fikrini sordu,kürtaj dedik,o da buna katıldığını söyledi,hatta kürtajın olumlu sonuçlar doğurabileceğini söyledi,ne demekse,yarın doktora gidip kürtaj gününü konuşucaz.:50:

evet canım doğru, içinde parça kalma ihtimali de kalkıyo böylece, rahim temizleniyo ve sonraki aylarda hamile kalma şansın yükseliyo
çünkü rahim tertemiz olcak, kürtaj kısmı işin basit tarafı uyuyup uyancaksın, ağrın falan da olmıcak.. sen kendini topla daha fazla yıpranma bundan sonrası
daha güzel olsun senin için.. bir sonraki gebelik için çok acele etme derim ama her şeyin hayırlısı olsun ..

evet canım doğru, içinde parça kalma ihtimali de kalkıyo böylece, rahim temizleniyo ve sonraki aylarda hamile kalma şansın yükseliyo
çünkü rahim tertemiz olcak, kürtaj kısmı işin basit tarafı uyuyup uyancaksın, ağrın falan da olmıcak.. sen kendini topla daha fazla yıpranma bundan sonrası
daha güzel olsun senin için.. bir sonraki gebelik için çok acele etme derim ama her şeyin hayırlısı olsun ..

inşallah kürtajın faydası olur canım,daha iyiyim,doğal çarelere bakıcam artık,uzun bir müddet tedavi düşünmüyorum,eşimde morfoloji,bende endometriozis var,ona nil-alp arkadaşımızın uygulayıp hamile kaldığı macunu yaptırıp içiricem inşallah,ben de soğan suyu kürüne başlıycam,hayırlısı artık en azından böyle çok yıpranmıyorum.4.kalite sperm olunca ne kadar iyi bir hastaneye doktora gidersem gideyim ,spermi 8 bin kat büyütseler de buldukları en iyi spermlerle 4. kalite sonuç değişmiyor işte ancak buraya kadar geldik,yani embriyo kaliteli olmadığı için er yada geç ölüyor,önce sperm kalitesini düzeltmek lazım diye düşünüyorum,bir de doktorun önerdiği xprossit içiricem inşallah antioksidan.
bu arada doktorum izinliymiş salı günü görüşücez kürtajı,Allah a emanet ol canım...

inşallah kürtajın faydası olur canım,daha iyiyim,doğal çarelere bakıcam artık,uzun bir müddet tedavi düşünmüyorum,eşimde morfoloji,bende endometriozis var,ona nil-alp arkadaşımızın uygulayıp hamile kaldığı macunu yaptırıp içiricem inşallah,ben de soğan suyu kürüne başlıycam,hayırlısı artık en azından böyle çok yıpranmıyorum.4.kalite sperm olunca ne kadar iyi bir hastaneye doktora gidersem gideyim ,spermi 8 bin kat büyütseler de buldukları en iyi spermlerle 4. kalite sonuç değişmiyor işte ancak buraya kadar geldik,yani embriyo kaliteli olmadığı için er yada geç ölüyor,önce sperm kalitesini düzeltmek lazım diye düşünüyorum,bir de doktorun önerdiği xprossit içiricem inşallah antioksidan.
bu arada doktorum izinliymiş salı günü görüşücez kürtajı,Allah a emanet ol canım...

yumurtalılar için dhea sperm için arı sütü,keçi boynuzu kürü,polen...bir de piyasada olan haplar var cumplus,prooxed plus ama çok fayda gören yok malesef canım doğal şeyler en güzeli...

Canım hamilelik kesen oluşmamış ki içinde parça olsun senin...Yani gebeliğe ait hiç bir şey yok rahminde şu an senin...

beta hcg değerin 1000 i bile bulmamış.....

Canım hamilelik kesen oluşmamış ki içinde parça olsun senin...Yani gebeliğe ait hiç bir şey yok rahminde şu an senin...

beta hcg değerin 1000 i bile bulmamış.....

alminacinar arkadasima katiliyorum denizfeneri neyi kurtaj yapicaklarki?rahime dusmemis ve kese olusmamis buyuk ihtimalle dis gebelik olup tuplerde kalmis kendi kendine dusme riski hic yokmu?

alminacinar arkadasima katiliyorum denizfeneri neyi kurtaj yapicaklarki?rahime dusmemis ve kese olusmamis buyuk ihtimalle dis gebelik olup tuplerde kalmis kendi kendine dusme riski hic yokmu?

kimyasal gebelik geçirip kürtaj olana rastlamadım şimdiye dek...

Kimyasal gebelik şüphesi tespit edildiği zaman bazen dış gebelik de sanılmaktadır. Fakat takip sonucunda B HCG oranlarında hızlı bir düşüş görülmektedir. Diğer gebelik sorunlarında olduğu gibi kürtaj veya takip gerektirmez.
Alıntı...

yumurtalılar için dhea sperm için arı sütü,keçi boynuzu kürü,polen...bir de piyasada olan haplar var cumplus,prooxed plus ama çok fayda gören yok malesef canım doğal şeyler en güzeli...

ben de doğal şeyler düşünüyorum canım zaten eşim o tür ilaçlar asla kullanmaz doktoru demedikçe,doğalı zor içiyor,hayırlısı,en azından bebiş olmasa da daha sağlıklı ve huzurlu olucaz diye inanıyorum.:34:

AlminaCınar ve yapa_yalnız,
arkadaşlar ben kürtaj olmak ister miyim,ama iki doktor da öyle söyledi,ben yine salı günü kendi kendine düşmez mi diye ısrarla kürtaj olmak istemediğimi söyleyeceğim,mantıklı bir açıklama yaparsa kabul edicem mecbur,belki o güne değer daha da düşüp kanamam da başlar bilemiyorum,ben de çok endişeliyim kürtaj konusunda,doğal yolla düşsün istiyorum.
daha kimyasal gebelik yada kese yok da demediler,bir muayene ve test daha geçiricem muhtemelen.

AlminaCınar ve yapa_yalnız,
arkadaşlar ben kürtaj olmak ister miyim,ama iki doktor da öyle söyledi,ben yine salı günü kendi kendine düşmez mi diye ısrarla kürtaj olmak istemediğimi söyleyeceğim,mantıklı bir açıklama yaparsa kabul edicem mecbur,belki o güne değer daha da düşüp kanamam da başlar bilemiyorum,ben de çok endişeliyim kürtaj konusunda,doğal yolla düşsün istiyorum.
daha kimyasal gebelik yada kese yok da demediler,bir muayene ve test daha geçiricem muhtemelen.

canım gerektiğinde kürtaj şarttır..ama senin değerin çok düşük..sen bir başka dr a daha görün bence.. kimyasal gebelikte kürtaja gerek yok ki neyi alacaklar kürtajda ?? beta hcg 1000-1500 olmadan kese falan oluşmaz ki... beta hcg 1000 e ulaşmadıysa gebelik kendi kendine gider zaten...

en iyisi bir beta hcg testi daha yaptır....

Ayrıca kese oluşmuş olsa yolk kesesinden embriyodan da bahsederlerdi...diyelim haftalar geçmesine rağmen bunlar oluşmamış ama kese var..o zaman da boş keselik teşhisi konup o zaman kürtaja karar verilirdi...

canım gerektiğinde kürtaj şarttır..ama senin değerin çok düşük..sen bir başka dr a daha görün bence.. kimyasal gebelikte kürtaja gerek yok ki neyi alacaklar kürtajda ?? beta hcg 1000-1500 olmadan kese falan oluşmaz ki... beta hcg 1000 e ulaşmadıysa gebelik kendi kendine gider zaten...

en iyisi bir beta hcg testi daha yaptır....

günaydın canım,ben de salı günü tekrar test yaptırmak istiyorum değer güzelce düşmüşse kürtaj istemediğimi söyleyeceğim,
galiba doktorlar çok zaman geçtiği için kürtaj diyorlar yani 8. haftaya girdim değer düşüyor ama kanama hala yok,sonuçta içeride kalınlaşmış bir rahim var onun için mi istiyorlar acaba anlamadım ki.:50:

buradaki doktor dış gebelik değilse sağlıksız bir gebeliktir demişti,

canım nasılsın??? doktora gittin mii??? umarım toparlanmışsındır ve daha iyisindir.. güzel haberlerle bekliyoruz seni

Back
X