acill beta hcg 9. gün 51,41 11. gün 87,68 ikiye katlamamış,yardım

canım nasılsın??? doktora gittin mii??? umarım toparlanmışsındır ve daha iyisindir.. güzel haberlerle bekliyoruz seni

iyi olmaya çalışıyorum canım,bugün dr a gittim,4 gündür kanama olduğunu parça düşürdüğümü söyledim,o da düşük yapıyorsun,muhtemelen bhcg de düşmüştür ,ama her ihtimale karşı bi test daha yapalım yükselmişse dış gebelik de olabilir dedi,test yaptık 170 çıktı,yani düşük yapıyorum,antibiyotik verdi enfeksiyon kapmamam için,kürtaja gerek yok sen atıyosundur,40 gün içinde adet olmazsan gel dedi.
işte böyle bitti,tek güzel tarafı kürtaj olmamam,
ilgine teşekkür ederim canım,:34:

anladım canım, tekrar geçmiş olsun..
bundan sonra toparlanmaya bak, sağlıksız bi gebelikmiş demekki.. biraz ara ver gez, toz, keyfine bak.. sonra inşallah sağlıklı bebişleriniz olsun..

isteyen herkesin olsun tabiii

sizleri okuyunca hemen hemen herkesin aynı şeyleri yaşadığını gördüm. geçen seneki denememizde değerleri azar azar artıyordu.10.gün 65 13.gün 135 15.gün 211 17.gün 211 doktorum dış gebelik olabilir dedi.ultrason tarihini erken vereli falan dedi. sonra da değerim artmayınca ilaçları kesebilirsin dedi. ümidimizi yitirmiştik. ilaçları kestik. bidedış gebeliği duyunca da düşse diye bekledik. 3 5 gün sonra ultrasona girdim.tekrar test yaptık 935 çıktı.kese de göründü ama artık kanamam da başlamıştı.ilaçları da kullanmıyordum zaten. artık ondan mı düştü yoksa düşeceği mi vardı bilmiyorum.bu seneki denemem de yine bi değişik oldu. 9.gün 12 11.gün 18 13.gün 42 15.gün 117 17.gün 403 ama doktorum yine ümitli konuşmadı.sağlıklı devam etme olasılığı çok düşük dedi. büyük ihtimalle dış gebelik dedi.

sizleri okuyunca hemen hemen herkesin aynı şeyleri yaşadığını gördüm. geçen seneki denememizde değerleri azar azar artıyordu.10.gün 65 13.gün 135 15.gün 211 17.gün 211 doktorum dış gebelik olabilir dedi.ultrason tarihini erken vereli falan dedi. sonra da değerim artmayınca ilaçları kesebilirsin dedi. ümidimizi yitirmiştik. ilaçları kestik. bidedış gebeliği duyunca da düşse diye bekledik. 3 5 gün sonra ultrasona girdim.tekrar test yaptık 935 çıktı.kese de göründü ama artık kanamam da başlamıştı.ilaçları da kullanmıyordum zaten. artık ondan mı düştü yoksa düşeceği mi vardı bilmiyorum.bu seneki denemem de yine bi değişik oldu. 9.gün 12 11.gün 18 13.gün 42 15.gün 117 17.gün 403 ama doktorum yine ümitli konuşmadı.sağlıklı devam etme olasılığı çok düşük dedi. büyük ihtimalle dış gebelik dedi.

Back
X