acill beta hcg 9. gün 51,41 11. gün 87,68 ikiye katlamamış,yardım

arkadaşlar moralim çok bozuk bugün 11. günüm test yaptık 87,68 çıktı,9. gün 51,41 di ikiye katlamamış,normal mi çok kötüyüm benim gibi buna benzer değerler gören var mı ne yapmalıyım

Hayırlı akşamlar, öncelikle kandiliniz mübarek olsun.Ben de aynı sorunu yaşadım, 11. gün 45, 13. gün 112 çıkmıştı, dr hayırlı olsun dedi ama yine de 2 gün sonra bir test daha yapalım dedi ve 15 gün 187 çıktı.Dr değere normal değil bebek sağlıklı gelişmiyo sanırım dedi ve bu değerle muayene randevusu veremem dedi.O an dünya başıma yıkılmıştı,ilk gün nasıl geçti anlatamam çok zordu, sonra ki gün artık düşünmez oldum ve kendi haline bıraktım, elinden bişey gelmiyo zaten 17. gün 380 civarı bişeydi ve şu an 32 . haftadayım.Öncelikle stres yapma, rahat ol stres süreci çok etkiliyo, Rabbim hakkında hayırlısını verir merak etme ona güven...İnşallah güzel haberlerini alırız.

canım iyiakşamlar....herkesin kandili mübarek olsun allah dualarımızı kabul etsin inşallah...sevindim bugün daha iyi olmana tabii iyi olacaksın cnm değerin görbak yarın kat kat artmış olacak allh ın izniyle...benmde tüp bebek denemem negatifle sonuçlandı bii kaç hafta önce...bugün kontrolüm vrdı dr. gittim biraz ara verelim kendiliğindende olabilir dedi...ilk denememdi...çok umutlanmıştım ama kısmet böyleymiş.rabbim hiç bii kulunu üzmez vardır bundada hayır...yarın sevinçli haberlerini bekliyorum canım...iyiakşamlar

çok teşekkürler canım,inşallah değerim çok güzel artar,bugün 10 da tekrar kan vericem,sizleri heberdar ederim,sana da üzüldüm canım geçmiş olsun,nasıl olduğunu bilirim,ama bak ne güzel kendinden hamile kalma ihtimalin var,inşallah en kısa zamanda doğal yoldan hamile kalırsın canım:emir_bebek::71:

inşallah tahlil sonucun daha da artar da sen de bebeğini özlemle beklersin cnm
sonuçtan bizi de haberdar et tatlım olur mu bu gece senin için dua etmeyi unutmiicam
Allaha emanet ol.herkesin kandili mübarek olsun

amin canım inşallah,Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın,haberi alır almaz yazıcam teşekkürler,:71:

Hayırlı akşamlar, öncelikle kandiliniz mübarek olsun.Ben de aynı sorunu yaşadım, 11. gün 45, 13. gün 112 çıkmıştı, dr hayırlı olsun dedi ama yine de 2 gün sonra bir test daha yapalım dedi ve 15 gün 187 çıktı.Dr değere normal değil bebek sağlıklı gelişmiyo sanırım dedi ve bu değerle muayene randevusu veremem dedi.O an dünya başıma yıkılmıştı,ilk gün nasıl geçti anlatamam çok zordu, sonra ki gün artık düşünmez oldum ve kendi haline bıraktım, elinden bişey gelmiyo zaten 17. gün 380 civarı bişeydi ve şu an 32 . haftadayım.Öncelikle stres yapma, rahat ol stres süreci çok etkiliyo, Rabbim hakkında hayırlısını verir merak etme ona güven...İnşallah güzel haberlerini alırız.

tebrikler canım ne güzel,böyle haberler bana moral veriyor açıkçası,ben de ilk gün yıkıldım,dün düşünmemeye çalıştım,dua ettim,Rabbim bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,stres olmadan olmuyor ki,bu 5. denemem,bunun da negatif sonlanacağını düşünmek korkutuyor,kendimi çok zavallı,çaresiz hissediyorum,insanların halime bazen acıdığını bazen güldüğünü düşünüyorum,bundan nefret ediyorum.Rabbimin beni sevmediğini düşünüyorum,biliyorum olanda hayır var ama o an hiçbir hayır düşünemiyorum ki ona teslim oldum artık herşey onun elinde ben ne kadar çırpınsam da boş,dua edin

oncelikle merhaba ben hazal aslinda ben yazdigin degerlerden anlamam hamileligimde sadece klinik idrar testi istedi ondada pozitif cikti onun disinda boyle degerlerle pek isim olmadi Ama snin kendini biraz uzdugunu okuyunca yazma ihtiyaci duydum oncelikle rabbim buyuk ne eylerse guzel eyler oyle dilmi?Kendini hic yipratma degerlerin alt seviyenin biraz ustundeymis gayet normal bu telas yapicak hic birsey yok hamilelige gelince sakin stres yapma cok olumsuz etkiler dogurabilir senn icin kasik agrilarinda olmasi cok cok normal ben hamileyken kasik ve bel agrisinan duramzdim hatta hamile oldugumu bilmedigim donemde surekli ped tasirdim ha adet oldum ha olucam diye...dis gebelik oldugunu sanmiyorum gorumcemin dis gebelikti narkozlarla agrilarini gecirirlerdi cok agir olur isgebelik sancisi cok sukur senin oyle bir sikayetinde yok bence allah bilir ama sevincini kursaginda birakma uzulme tamam?bizede bildir durumunu allah yardimcin olasun kardesim...

oncelikle merhaba ben hazal aslinda ben yazdigin degerlerden anlamam hamileligimde sadece klinik idrar testi istedi ondada pozitif cikti onun disinda boyle degerlerle pek isim olmadi Ama snin kendini biraz uzdugunu okuyunca yazma ihtiyaci duydum oncelikle rabbim buyuk ne eylerse guzel eyler oyle dilmi?Kendini hic yipratma degerlerin alt seviyenin biraz ustundeymis gayet normal bu telas yapicak hic birsey yok hamilelige gelince sakin stres yapma cok olumsuz etkiler dogurabilir senn icin kasik agrilarinda olmasi cok cok normal ben hamileyken kasik ve bel agrisinan duramzdim hatta hamile oldugumu bilmedigim donemde surekli ped tasirdim ha adet oldum ha olucam diye...dis gebelik oldugunu sanmiyorum gorumcemin dis gebelikti narkozlarla agrilarini gecirirlerdi cok agir olur isgebelik sancisi cok sukur senin oyle bir sikayetinde yok bence allah bilir ama sevincini kursaginda birakma uzulme tamam?bizede bildir durumunu allah yardimcin olasun kardesim...

çok teşekkür ederim canım,kesin hamilesin deseler kafamı takmıycam ama hersey okadar belirsiz ki,merakla bekliyorum,tavsiyelerine uymaya çalışıcam canım,

günaydın kızlar
11. gün değerim 208 çıktı
ben inanamıyorum şuanda

haydi gozun aydin bak ben demedimmi sana bosuna harap ettin kendini senin adina oyle sevindimki anlatamam Allah sanada annelik duygusunu tattirmayi nasip etti bugunun tadini ckiar...Allah insallah daha nice hayirli evlatlar verir sana iyi bak kendine ki artik ANNE adayisin:)

gelmedi mi sonuç deniz fenerim merakla bekliyorum:18:

Son düzenleme:
çok sevindim allah tamamına erdirsin ..ben hala inanamıyorumkii:9:

:60::60:bende en azından kalp atıını duyana kadar inanamıycam heralde..sağlıkla kucağına al canım..

haydi gozun aydin bak ben demedimmi sana bosuna harap ettin kendini senin adina oyle sevindimki anlatamam Allah sanada annelik duygusunu tattirmayi nasip etti bugunun tadini ckiar...Allah insallah daha nice hayirli evlatlar verir sana iyi bak kendine ki artik ANNE adayisin:)

gerçekten belirtim yok diye çok üzülüyodum son 2 gümdürde adet ağrılarım olunca umutsuz bekliyodum ondan zaten sonuç beni çok şok etti..
Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin cüleyle beraber inşallah.........

yıkıldım mahvoldum ağlamamak elde değil,
doktor amaliyattaymış bir buçuk saat sonra çıkacakmış,ne diyecek hiç bilmiyorum,sanırım ya düşük yapıcam bebek sağlıklı değil,yada dış gebelik,ama kanamayı bırakın lekelenmem bile yok,az kasıklarım ağrıyor ara ara.
dış gebelik yada buna yakın değerlerle düşük yaşayan varmı aranızda yada değerler dört gün boyunca az artan
51,87,119??????????

yıkıldım mahvoldum ağlamamak elde değil,
doktor amaliyattaymış bir buçuk saat sonra çıkacakmış,ne diyecek hiç bilmiyorum,sanırım ya düşük yapıcam bebek sağlıklı değil,yada dış gebelik,ama kanamayı bırakın lekelenmem bile yok,az kasıklarım ağrıyor ara ara.
dış gebelik yada buna yakın değerlerle düşük yaşayan varmı aranızda yada değerler dört gün boyunca az artan
51,87,119??????????

hamileyim diye sevinirken 2. gün sonra ya dış gebelikse diye üzülmek. Önce çıksın dediğin değeri, sonra düşsün diye beklemek. Bu da farklı bir kabus. 2-3 ay önce başıma geldi. Korkma benimde 66-85 arasında gitti geldi dr. takip edelim dış gebelik olabilir dedi ama bir hafta sonra 30 lara düştü sonra kanama başladı.
Anormal bir artış olmadığı için dış gebelik değildir. 3-5 gün sonra tekrarlatırsın inşallah sorunsuz biter. Geçmiş olsun.

Back
X