acill beta hcg 9. gün 51,41 11. gün 87,68 ikiye katlamamış,yardım

erkekler bizden daha çabuk pes ediyor canım.onlar bizim kadar kuvvetli değil çünkü.ama sen güçlü bir kadınsın.şimdiye kadar çok uğraşmışsın pes etme Allah büyüktür..en azından deneyebiliyosunuz.bu çok güzel bişey.en azından sperm ve yumurtanız var.hiç deneme şansınız hiç ümidiniz bile olmayabilirdi.sperm ve yumurtanın olduğu yerde umut bitmez.eğer bu durum olumsuz sonuçlanırsa sana üzülme diyemem ama şunuda unutma tatlım Allahın bir bildiği vardır.her zaman hayırlısını iste belki olucak ileride size kan kusturucak. ne evlatlar var görüyoruz.Allah hayırlı evlat versin.eli ayağı düzgün sağlıklı sıhhatli bir evlat.olumsuzsa bir dahaki tedavini zamanın akışına bırak.bebeğinin geleceği zaman geldimi bir bakmışsın tedaviye başlayıvermişsin.kaderin seni yönlendiriverir.

evet galiba öyleler canım,ama o kadar rahat görünüyor ki günlük hayatını yaşıyor işine de döndü,nasıl başarıyor diyorum,ben bu kadar yıkılmışken hiç kimseyi görmek istemediğim için işi bırakmayı düşünüyorum,ama o maşallah,öyle de olsun zaten ben böyleyken bari o güçlü olsun.Evet Allah hayırlısını versin hep öyle istiyorum,ben de ısrarın çok mantıklı olmadığını düşünüyorum,Allah verecekse herşey imkansızken bile verir,ama bu süreç o kadar tuhaf ki önce yıkılıyorsun bir daha tedavi yok diyorsun ama zaman geçtikçe yaş da geçiyor belki olur diye tekrar başlıyorsun,yine aynı hayal kırıklıkları,aynı nakarat...bu sefer gerçekten yoruldum..

denizfeneri,seni çok iyi anladığımdan her gün açıp ilk sana bakıyorum bi gelişme var mı diye,ama her gün de üzüldüğüğnü,ümidini yitirdiğini görmek hoşuma gitmiyo,lütfen hiçbişey kesinleşmeden kendini üzme.herhangi bi ilaç kullanmadan önce de bi kaç dr a görünmeni tavsiye ederim,gene sana bi örnek vereyim,diğer topicden arkadaşımdır kendisi,gebelik oluşmuştu ama dr u gelişme geriliği olduğunu ve aldırması gerektiğini,bebeğin ilerlemeyeceğini söylemişti ama arkadaş pes etmeyip,başka bi dr a daha göründü ve o dr biraz arkadan geliyo ama alıncak bi durum yok diyo ve şu anda esma tam bir aylık oldu,çok sağlıklı maşallah.
neden bu tür mucizeler bizi de bulmasın ki,böyle düşün,pozitif enerji lazım bedenine,tam kelimesi kelimesine değil ama,peygamberimizin de,iyi düşünün,iyi olsun mealinde hadisi şerifi var
sende iyi düşün artık.

tatlım,çok teşekkürler...ama elde değil ki üzülmemek,sayenizde kendimi tekrar tekrar toparlıyorum,son usg ye başka bir doktorda daha girmeyi düşünüyorum ben de canım.emin olmak için.bahsettiğin arkadaşın gerçek bir mucize,maşallah,tebrik ederim onu.ama olumsuzluklar o kadar üst üste geldi ki insan hadi canım beni nerden bulur mucize diyorum,bi taraftan da gizli gizli o mucizeyi ümit ediyorum,doğal yolla imkansız dedikleri halde her ay adet gecikmesini ümit etmek gibi bir şey yani bu,ümitler hiç tükenmiyor ki bende,

arkadaşlar benim 10 günüm ve hafif lekelenme oldu.bu normalmi yoksa adetmi oluyorum.çok üzğünüm ne yapacağımı ne hissedeceğimi şaşırdım

evet galiba öyleler canım,ama o kadar rahat görünüyor ki günlük hayatını yaşıyor işine de döndü,nasıl başarıyor diyorum,ben bu kadar yıkılmışken hiç kimseyi görmek istemediğim için işi bırakmayı düşünüyorum,ama o maşallah,öyle de olsun zaten ben böyleyken bari o güçlü olsun.Evet Allah hayırlısını versin hep öyle istiyorum,ben de ısrarın çok mantıklı olmadığını düşünüyorum,Allah verecekse herşey imkansızken bile verir,ama bu süreç o kadar tuhaf ki önce yıkılıyorsun bir daha tedavi yok diyorsun ama zaman geçtikçe yaş da geçiyor belki olur diye tekrar başlıyorsun,yine aynı hayal kırıklıkları,aynı nakarat...bu sefer gerçekten yoruldum..

arkadaşım bizim yaşadıklarımızı ancak yaşayan anlar.ne eşin nede ailen benimkilerde öyle.:5::5::5::5::5:.ama yinede güçlü olmalıyız.bu güne kadar kendimi güclü hissediyoydum ama bu gün ruh halim çok farklı bende ne olduğunu anlamıyorum

deniz fenerim sanırım seninle aynı seyleri yasıyoruz benim 12.gün değerim 72
14.gün 66
17.gün 100
19.gün 146
21.gün 238 biyokimyasal gebelik diyolar ilaçlarını kullan devam değer düşmeli diylar

ben artık deliliğe vurmak istiyorum 1,çok ümitliydim olmadı..2. desen ona keza ...ikincide çok ağlayamadım bile , baktım eşim ağlıyo (ki ilk defa gözünden yaş geldiğini gördüm) içime oturdu onu görünce başladım bende....3. deneme için gün sayıyorum artık ne yapayım . hep dualarımda allahım isteyen herkesin kucağını boş bırakma demekten başka birşey gelmiyor elimden..
bu forumu çok seviyorum herşey konuşabiliyorum ..beni anlayanlar var..kimse gülüp geçemiyor..biri negatif yazınca içim cız ediyor..
sende kendini bu kadar üzünce bizide üzüyorsun...neyse buradayız birbirimize destekte sınır yok..paylaşımda sınır yok...

ben artık deliliğe vurmak istiyorum 1,çok ümitliydim olmadı..2. desen ona keza ...ikincide çok ağlayamadım bile , baktım eşim ağlıyo (ki ilk defa gözünden yaş geldiğini gördüm) içime oturdu onu görünce başladım bende....3. deneme için gün sayıyorum artık ne yapayım . hep dualarımda allahım isteyen herkesin kucağını boş bırakma demekten başka birşey gelmiyor elimden..
bu forumu çok seviyorum herşey konuşabiliyorum ..beni anlayanlar var..kimse gülüp geçemiyor..biri negatif yazınca içim cız ediyor..
sende kendini bu kadar üzünce bizide üzüyorsun...neyse buradayız birbirimize destekte sınır yok..paylaşımda sınır yok...

denizden Allah ım inşallah 3. tedavinde nasip eder bebeğini..inan çok içten ve sammimi bir dua...seninle çok benziyodu bizim durumlarımız birlikte sevinmeyi çok arzu etmştim..Allah herşeyi biliyo tatlım var bi zamanı onu bekliyo..inşallah hamile olduğunu öğrendiğinde inan herşeye değecek tatlım..
dualarım seninle ve tüm isteyen ve çaba gösterenlerle.. Allah yardımcın olsun..sevgiler...

denizden Allah ım inşallah 3. tedavinde nasip eder bebeğini..inan çok içten ve sammimi bir dua...seninle çok benziyodu bizim durumlarımız birlikte sevinmeyi çok arzu etmştim..Allah herşeyi biliyo tatlım var bi zamanı onu bekliyo..inşallah hamile olduğunu öğrendiğinde inan herşeye değecek tatlım..
dualarım seninle ve tüm isteyen ve çaba gösterenlerle.. Allah yardımcın olsun..sevgiler...

canım sen tecrübeli olarak bize yol göstericen :)) nasipte yoksa sopa bile yenmez derler ya::...bizimde öyle birşey alıştım tatilimi bile ayarladım...gidiyim gelince inşallah baştan başlıcam..burada oluşan arkadaşlıklarda tanımadan birbirimize dua edioruz..allahın ne zaman kimin duasını kabul edeceği belli olmaz ..bide sen şimdi 2 kişilik dua ediyon meleğinle beraber:) allah dualarını kabul etsin..amin

arkadaşım bizim yaşadıklarımızı ancak yaşayan anlar.ne eşin nede ailen benimkilerde öyle.:5::5::5::5::5:.ama yinede güçlü olmalıyız.bu güne kadar kendimi güclü hissediyoydum ama bu gün ruh halim çok farklı bende ne olduğunu anlamıyorum

günaydın canım,inşallah tutunma belirtisidir,hemen aklına adeti getirme lütfen,bir gün daha sabır canım,dinlenmelisin bunu da unutma

deniz fenerim sanırım seninle aynı seyleri yasıyoruz benim 12.gün değerim 72
14.gün 66
17.gün 100
19.gün 146
21.gün 238 biyokimyasal gebelik diyolar ilaçlarını kullan devam değer düşmeli diylar

çok üzüldüm canım yaşadıklarını çok iyi anlıyorum,çok geçmiş olsun,benim 19.gün değerim 450,artık kimyasal demiyorlar dış gebelik diyorlar,bugün 21. gün bugün yada yarın test yapıcam tekrar.

çok üzüldüm canım,işte bazen de bizim güçlü olmamız gerekiyor değil mi eşlerimiz için.:34:inşallah kendiliğinden yada 3. de bebişini kucağına alırsın canım.
ben de burada rahatlıyorum,kader arkadaşlarımızın acısıyla üzülmek,mutluluğuyla sevinmek çok güzel bir şey.paylaşmaya devam
tabi ben bebeğimi düşürdüklerinde ne durumda olurum yazabilirmiyim bilmiyorum:58:

denizfenerim merhaba canım..nasılsın??tahlili ne zaman yaptırcan merak ettim..dualarım seninle..sevgiler..

çok üzüldüm canım yaşadıklarını çok iyi anlıyorum,çok geçmiş olsun,benim 19.gün değerim 450,artık kimyasal demiyorlar dış gebelik diyorlar,bugün 21. gün bugün yada yarın test yapıcam tekrar.[/QUOTE
nerde gördün tedavini ben ankarada yaptım bu saatten sonra ilaç mı iğnemi ne verirler bilmiyorm senin kacincı denemen benim donmuşlarla yaptığım için 2. tadavim
allah sabır versinn bu yolda emek verenlere

tüp bebektedış gebelik oluyormu nasıl oluyorki :44:

kısırlık tedavileri dış gebeliğe yol açabiliyormuş,ben de anlamıyorum embriyoyu rahme koymuyorlar mı nasıl tüplere yada yanlış yerlere geçiyor anlamıyorum:53:

denizfenerim merhaba canım..nasılsın??tahlili ne zaman yaptırcan merak ettim..dualarım seninle..sevgiler..

nasıl olayım canım merakla bekliyorum,testi yarın yaptırıcam yine yüzde 50-60 artmışsa 4-5 gün ara verip tekrar yaptırıcam sonra da uygunsa ultrason,tabi o zaman kadar tüplerde patlama falan olmazsa,ağrım kanamam yok,çok iyi hissediyorum kendimi,galiba sinsi dış gebelik:47:
senin de az kaldı dimi keseyi görmene hadi hayırlısı:emir_bebek::emir_bebek:

çok üzüldüm canım yaşadıklarını çok iyi anlıyorum,çok geçmiş olsun,benim 19.gün değerim 450,artık kimyasal demiyorlar dış gebelik diyorlar,bugün 21. gün bugün yada yarın test yapıcam tekrar.[/QUOTE
nerde gördün tedavini ben ankarada yaptım bu saatten sonra ilaç mı iğnemi ne verirler bilmiyorm senin kacincı denemen benim donmuşlarla yaptığım için 2. tadavim
allah sabır versinn bu yolda emek verenlere

ilk dört tedavim ankarada oldu.5. yi yani sonuncuyu istanbul memorial de yaptırdım,çok umutluydum,kaliteli bir hastane olduğu için, ama Allah vermeyince olmuyor işte bunu kafama kafama vurarak öğretti bana,:37:nereye gitsem aynı,sonuç hep hüsran,gerçi bu sefer sahtede olsa hala gebelik yaşıyorum bu da bi gelişme:52:ben de ilaç mı iğne mi bilmiyorum test sonucuna göre söyleyecek istanbuldaki doktor.
sen ankarada nerede yaptın canım?

nasıl olayım canım merakla bekliyorum,testi yarın yaptırıcam yine yüzde 50-60 artmışsa 4-5 gün ara verip tekrar yaptırıcam sonra da uygunsa ultrason,tabi o zaman kadar tüplerde patlama falan olmazsa,ağrım kanamam yok,çok iyi hissediyorum kendimi,galiba sinsi dış gebelik:47:
senin de az kaldı dimi keseyi görmene hadi hayırlısı:emir_bebek::emir_bebek:

dış gebelik bu kadar belirtisiz olmuyo bildiğim kadarıyla bi ağrın falan olması lazım çok ilginç..ben hala umutluyum..Allah ım inşallah yarın şu değerin güzel çıkarda rahatlarız hepbirlikte..bende de bi belirti yok bak hamile oluncada bişey değişmiyo yani..önümüzdeki cuma düşünüyorum ultrasona gitmeyi...
inşallah seninkinide görücez ultrasonda..

ilk dört tedavim ankarada oldu.5. yi yani sonuncuyu istanbul memorial de yaptırdım,çok umutluydum,kaliteli bir hastane olduğu için, ama Allah vermeyince olmuyor işte bunu kafama kafama vurarak öğretti bana,:37:nereye gitsem aynı,sonuç hep hüsran,gerçi bu sefer sahtede olsa hala gebelik yaşıyorum bu da bi gelişme:52:ben de ilaç mı iğne mi bilmiyorum test sonucuna göre söyleyecek istanbuldaki doktor.
sen ankarada nerede yaptın canım?

ben de gebelik testinin somucunu öğrenince hıçkıra hıçkıra ağladım sevinçten ama 2 gün sonra testi öğrenince gene ağladım bu sefer düştü yükselmiyo diye:)kısmet diilmiş demekki ağlamak çözüm olmuyo
anatoliada yaptırdım çok kalabalık çok bekletiyolar ama herkeste orda aman ne bilim tutanın ilkindede tutuyo herkesin kısmeti farklı isyan etmek istemiyorum ama gerçekten zor bi durum drye istanbulamı gitceksin?

Back
X