- 5 Temmuz 2011
- 1.250
- 1.166
- 198
erkekler bizden daha çabuk pes ediyor canım.onlar bizim kadar kuvvetli değil çünkü.ama sen güçlü bir kadınsın.şimdiye kadar çok uğraşmışsın pes etme Allah büyüktür..en azından deneyebiliyosunuz.bu çok güzel bişey.en azından sperm ve yumurtanız var.hiç deneme şansınız hiç ümidiniz bile olmayabilirdi.sperm ve yumurtanın olduğu yerde umut bitmez.eğer bu durum olumsuz sonuçlanırsa sana üzülme diyemem ama şunuda unutma tatlım Allahın bir bildiği vardır.her zaman hayırlısını iste belki olucak ileride size kan kusturucak. ne evlatlar var görüyoruz.Allah hayırlı evlat versin.eli ayağı düzgün sağlıklı sıhhatli bir evlat.olumsuzsa bir dahaki tedavini zamanın akışına bırak.bebeğinin geleceği zaman geldimi bir bakmışsın tedaviye başlayıvermişsin.kaderin seni yönlendiriverir.
evet galiba öyleler canım,ama o kadar rahat görünüyor ki günlük hayatını yaşıyor işine de döndü,nasıl başarıyor diyorum,ben bu kadar yıkılmışken hiç kimseyi görmek istemediğim için işi bırakmayı düşünüyorum,ama o maşallah,öyle de olsun zaten ben böyleyken bari o güçlü olsun.Evet Allah hayırlısını versin hep öyle istiyorum,ben de ısrarın çok mantıklı olmadığını düşünüyorum,Allah verecekse herşey imkansızken bile verir,ama bu süreç o kadar tuhaf ki önce yıkılıyorsun bir daha tedavi yok diyorsun ama zaman geçtikçe yaş da geçiyor belki olur diye tekrar başlıyorsun,yine aynı hayal kırıklıkları,aynı nakarat...bu sefer gerçekten yoruldum..