ya pes etme hemen daha ne olduğu bile belli değil şu kese bir görünsün daha çok erken umutsuzluk için
doktoruna da maşallah yani bune ilgisizlik bi açıklama nasıl yapmıyor sana nedir ne değildir
kendi haline bırakmış seni
canım,hastaneden sonunda yarım saat önce aradılar,ben görüşmek istemedim eşim görüştü,doktor yine arada kaldık demiş,bazı hastalarda değerler az ilerleyebiliyor demiş,artış iyi de değil kötü de değil,arada geziyorsunuz,o yüzden kesin bebek yok diyemiyoruz demiş.iki gün sonraya test istemiş.eşim de bizi umutlandırmayın yeter artık bebek olma ihtimali varsa yapalım demiş,o da var demiş,ama 550-600 civarı olursa demiş,yani 2 katını istiyor yine,kimyasal yada dış ise ilaçlarla değeri düşürürüz demiş,demiş,demiş,bu Türk doktorlar da Çin işkencesini çok seviyormuş yaa.

ilaçlara da devammışşş.
ama ben bugün iki dakika kadar ağladım,sonra sustum.demiştimki şu gebelik olumsuz sonuçlansın doyasıya ev temizliği yapıcam.

1 aydır elimi bişeye süremiyordum ya aman dikkat diye,bugün de sonuç düşük çıkınca,evi bir güzel süpürdüm,yerleri sildim,lavaboları banyoları yıkadım,vileda kovasını taşıdım falan falan,rahmimdeki hamilelik emareleri de dökülsün artık diye

halim çok vahim değil mi,

belki bana kızdınız

sabredemedim ne yapayım,amaaan hangi iki günde ikiye katladı ki şimdi katlasın,sinir olduğum tekrar kan vericem tekrar bekliycem,sonuç alınca tekrar ağlıycam,saatlerce doktorun aramasını bekliycem,bu belirsizlik bakalım ne kadar daha sürecek.
bir garip hikaye,sizler de sıkıldınız değil mi???sonu gelmiyor bir türlü,arkası,

yarından sonra
destekleriniz için hepinize teşekkür ederim,