• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ACİLL BETA HCG YORUMU KIZLAR yavaş artıyor

cigdemakpinar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2021
12
1
36
29
Kızlar acillll yorumlarımıza ihtiyacım var. Kan verdiğim hastanenin laboratuvarında bir sorun olduğu için tahlilim değişmiş. Güncel beta değerlerim aşağıdaki gibi olmuş.
22 Nisan 57,5
24 Nisan 163,5
26 Nisan 370,1
28 Nisan 1437,7
30 Nisan 5292,6
3 Mayıs 9547
5 Mayıs 13115
Kızlar 30 nisandan sonrası sanki çok yavaş artmış 2 katı olmamış. Keseyi gördüm ama çok endişeliyim. Beta hcg değeri başlarda hızlı artıp sonrasında böyle yavaşlayan var mı????? Yorum yaparsanız çok sevinirim 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Kızlar acillll yorumlarımıza ihtiyacım var. Kan verdiğim hastanenin laboratuvarında bir sorun olduğu için tahlilim değişmiş. Güncel beta değerlerim aşağıdaki gibi olmuş.
22 Nisan 57,5
24 Nisan 163,5
26 Nisan 370,1
28 Nisan 1437,7
30 Nisan 5292,6
3 Mayıs 9547
5 Mayıs 13115
Kızlar 30 nisandan sonrası sanki çok yavaş artmış 2 katı olmamış. Keseyi gördüm ama çok endişeliyim. Beta hcg değeri başlarda hızlı artıp sonrasında böyle yavaşlayan var mı????? Yorum yaparsanız çok sevinirim 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Merhabalar. Endişe edeceğiniz bişey yok değeriniz evet tam iki katı değil ama çok yakın artmış. 6 bin-10 binden sonra değerler daha yavaş artmaya başlayabilir bu da normal. Kötüyü düşünmeyin içinizi ferah tutun Allah'ın izni ile bişey olmaz. İçinizde endişe var doğal olarak bunu doktor daha net giderir bir gidin isterseniz doktora

Merhabalar. Endişe edeceğiniz bişey yok değeriniz evet tam iki katı değil ama çok yakın artmış. 6 bin-10 binden sonra değerler daha yavaş artmaya başlayabilir bu da normal. Kötüyü düşünmeyin içinizi ferah tutun Allah'ın izni ile bişey olmaz. İçinizde endişe var doğal olarak bunu doktor daha net giderir bir gidin isterseniz doktora
Merhaba bende bugün gittim doktora kese gorunuyor gibi sonucda böyle çıktı sizce

Eklentiler

• Screenshot_2025-05-05-15-34-54-933_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    Screenshot_2025-05-05-15-34-54-933_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    9 KB · Görüntüleme: 233
Gittim keseyi gördük çok şükür doktor bu değerler için olabilir bir problem yok dedi ama endişe işte. Tekrar önümüzdeki pazartesi çağırdı

Ha bu değerle öğrendiniz hamileliği.
Kimyasal için artık değer yok yükselmiş doktora gitseniz keseyi görür muhtemelen
Ben evde test yapmıştım pozitif çıktı cuma sağlık ocağına gittim sonuç çıkmadı bugün polikinlige gittim kan aldı alttan ultrason ile baktı kese gorunuyor gibi dedi kan sonucunuda yarın gostercem ama merak ettim dayanamayinca buraya attım sormak istedim

Ben evde test yapmıştım pozitif çıktı cuma sağlık ocağına gittim sonuç çıkmadı bugün polikinlige gittim kan aldı alttan ultrason ile baktı kese gorunuyor gibi dedi kan sonucunuda yarın gostercem ama merak ettim dayanamayinca buraya attım sormak istedim
Anladım sağlıklı bir hamilelik süreci geçirip yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻
Değeriniz dediğim gibi güzel genelde 3 bin ve sonrası karından ultrason ile gözükür. Şu sıralar keseyi vajinal olarak görme durumları olabilir. Keseyi gördüyse yeniden kan istemez zaten ki değeriniz düşük değil takip içinde istemezdi muhtemelen. Son regl tarihiniz ne

22 Nisan 57,5
24 Nisan 163,5
26 Nisan 370,1
28 Nisan 1437,7
30 Nisan 5292,6
3 Mayıs 9547
5 Mayıs 13115
Bi yerden sonra artış hızı düşüyordu sanırım öyle hatırlıyorum. Sizinki sağlıklı gibi geldi bana. Artık ultrason takibi yeterli olur bence kendinizi yipratmayin

Anladım sağlıklı bir hamilelik süreci geçirip yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻
Değeriniz dediğim gibi güzel genelde 3 bin ve sonrası karından ultrason ile gözükür. Şu sıralar keseyi vajinal olarak görme durumları olabilir. Keseyi gördüyse yeniden kan istemez zaten ki değeriniz düşük değil takip içinde istemezdi muhtemelen. Son regl tarihiniz ne
4 Nisan son adet tarihim. Evet vajinal ultrason ile baktı

22 Nisan 57,5
24 Nisan 163,5
26 Nisan 370,1
28 Nisan 1437,7
30 Nisan 5292,6
3 Mayıs 9547
5 Mayıs 13115
Canım keseyi de görmüşsün çok şükür kaygılanma kimyasal değiş dış gebelik de değil kendini strese sokma boşu boşuna

Evettt kızlar. Bugün dayanamadım kontrole gittim. Doktorum kan tahlili de istedi. Güncel kan değerlerim bu şekilde
22 Nisan 57,5
24 Nisan 163,5
26 Nisan 370,1
28 Nisan 1437,7
30 Nisan 5292,6
3 Mayıs 9547
5 Mayıs 13115
7 Mayıs 17792,7
Beta hcg değeri 6000 bandına ulaştıktan sonra yine kendi içerisinde düzenli ama az artıyor. İnternette de böyle okudum. Sanırım bir noktadan sonra artış hızı yavaşlıyor. Var mı içerimizde bunu yaşayan??
Doktorum keseyi ve yolk sac kesesini gördü. Suanlkk bir problem yok dedi. Pazartesi kalp atışı için çağırdı.hepinizin yorumlarınızı bekliyorum kızlarrrrr. Aydınlatın beni

Back
X