Acill burun estetiginden sonra burun deliklerim farkli

Antalyali_07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2020
121
19
28
Selam arkadaslar bugün buraya daha yeni üyü oldum, cünkü okadar cok üzgünümki ameliyatdan sonra burun deliklerim cok farkli. Ben kapali bir burun estetigi gecirdim, suan tam 2 ay oldu ve sol tarafim önden bakinca resmen yukarida kaliyor. Bu ilk görüste cok belli oluyor. Doktoruma sordum bu inicek diyor. Ama o kadar cok korkuyorumki böyle kalicam diye. Nolur bana yardimci olun. Böyle birsey yasayan varmi ??

Eklentiler

• thumbnail_IMG_1606.webp
    thumbnail_IMG_1606.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 2.347
Son düzenleme:
Tskler canim bende fark etdim zaten doktorumda daha erken diyor...evet malesef sans umarim hemen gecer....hayirlisi artik...canim senin revizyon nasil oldu..6 ay sonrami?
4 ay bitmisti ben resimleri attim doktorum gorunce gün verdi hemen .Korktu sanirim paylasmamdan resimleri 😆 ben asiri takmistim cunku insan icine cıkamıyordum resmen.Düzeltme ameliyati daha basitti ama.Morarmadim cok az sislik oldu o da 3 gün sürdü.Ve sekli sis olmasina ragmen güzeldi.iste zaten ilk gördügün sekil ne ise ödem dısında goruntu olarak pek degisiklik olmuyor deme nedenim de bu.Ben iki operasyon gecirmis biri olarak ilkinde gördüm hatayi düzelecek dedi ama düzelmedi ikinci de güzeldi sekil beni tatmin etti ve 2 sene gecti halen memnunum

4 ay bitmisti ben resimleri attim doktorum gorunce gün verdi hemen .Korktu sanirim paylasmamdan resimleri 😆 ben asiri takmistim cunku insan icine cıkamıyordum resmen.Düzeltme ameliyati daha basitti ama.Morarmadim cok az sislik oldu o da 3 gün sürdü.Ve sekli sis olmasina ragmen güzeldi.iste zaten ilk gördügün sekil ne ise ödem dısında goruntu olarak pek degisiklik olmuyor deme nedenim de bu.Ben iki operasyon gecirmis biri olarak ilkinde gördüm hatayi düzelecek dedi ama düzelmedi ikinci de güzeldi sekil beni tatmin etti ve 2 sene gecti halen memnunum
Ay cok tsk ederim canim....bence iyi bir doktorun varmis hemen düzeltmis baksana...evet onu bende duydum kücük bir islem ve morarma felan olmuyormus....bende revizyon istiyorum dedim bunlari konusmak icin erken dedi doktorum ama en azindan biliyor orayi begenmiyorum...sonucta ameliyat oluyorsun ve tam olsun istiyorsun...insallah gecer herseyin hayirlisi artik.....

Ay cok tsk ederim canim....bence iyi bir doktorun varmis hemen düzeltmis baksana...evet onu bende duydum kücük bir islem ve morarma felan olmuyormus....bende revizyon istiyorum dedim bunlari konusmak icin erken dedi doktorum ama en azindan biliyor orayi begenmiyorum...sonucta ameliyat oluyorsun ve tam olsun istiyorsun...insallah gecer herseyin hayirlisi artik.....
Rica ederim 🙂 hata olabilir insanoglu bu en iyi hekim bile yapabilir hatayi.Önemli olan kabullenmesi magdur etmemesi işte..Bence senin de sorun varsa bile doktorun halledecektir.Ben doktoruma gittigimde dedigi sey biz ameliyati yapiyoruz burna sekli veriyoruz ama asıl ameliyat vucutta ameliyattan sonra baslıyor..dokular eski haline donmeye calısıyor bunye kabullenmeye calısıyor demisti..Moral olarak bozma caresi var en azindan keyfini cikar yeni burnunun🌸

Bu bir ameliyat miydi yoksa muayenehanede bile yapılan bir işlem miydi

Merhaba..Burun konusu gercekten cok önemli ..2 sene önce ben de yasadım .Çok pimpirikli biri olarak ince eleyip sık dokudum ve doktorumu secmistim.Burun sırtım da pek sorun yoktu burun ucum cok etli oldugu icin biraz toparlanmasini istemistim. Ameliyattan sonra biraz kendime geldigimde atelin sol burun kanadimi bastırdığını gördüm ve doktoruma da soylemistim.Birşey olmaz demisti.Yok ödemden yok 6 ay bekle yok 1 sene bekle diye diye 5 ay sonunda artık duramadim resim attim asistanına.Doktorum aradi 10 dk icinde ve ameliyat günü verdi yeniden.Anlayacaginiz revizyon oldum.😒 bandajlar cıktıktan sonra gördügünüz burun sekli nasılsa ödemler olsa bile o sekilden pek bir farklı hale gelmiyor kızlar malesef..tek sansim doktorum ucretsiz olarak düzeltti burnumu.Suan 2 sene gecti ve memnunum.
Doktorunuz kimdi

Yaa benim de sizinki gibi duruyor bakın 😭 benim de sol taraftaki burun kanadı ukarı doğru ve burun sırtina doğru eğilmis çok komik duruyor sag taraf bu kadar düzgün iken sol taraf nasıl bu kadar başka olabilir çok komik duruyor psikolojim bozuldu 😭
Merhaba burnunuz düzeldimi acaba benimki de aynı sizinki gibi 12 gün oldu çok sinirlerimi bozuyor 😢

Fazla ellemeyin, o kendi şeklini bulur, asimetri düzelir, çok erken, benim 15 gün öncesine kadar biri üçgen diğeri yuvarlakdı, 3. Aya girdim, eşit oldu, bir tarafı daha kalkık, sol daha geç iyileşiyor, zaman tanıyın, daha 1 yıl var önümüzde
Benimde şuan öyle 😥burnunuz düzeldimi acaba keşke hiç ameliyat olmasaydım

Selam arkadaslar bugün buraya daha yeni üyü oldum, cünkü okadar cok üzgünümki ameliyatdan sonra burun deliklerim cok farkli. Ben kapali bir burun estetigi gecirdim, suan tam 2 ay oldu ve sol tarafim önden bakinca resmen yukarida kaliyor. Bu ilk görüste cok belli oluyor. Doktoruma sordum bu inicek diyor. Ama o kadar cok korkuyorumki böyle kalicam diye. Nolur bana yardimci olun. Böyle birsey yasayan varmi ??
Merhaba benimde şuan sizinki gibi 12. Günündeyim bende maalesef moralimi çok bozdu bu durum burnunuz düzeldimi acaba sizin

B Blueandwhites hanım aynı sorun bende de vardı. 1 temmuzda ameliyat olmuştum ve daha tamponların çıktığı ilk günden itibaren asimetriyi fark ediyordum ilk ay kontolünde doktor zamanla geçecek dedi 2. ay kontolüne gittiğimde ise bu düzelmez buna müdahale etmemiz gerekli dedi ancak 6. aydan önce müdahale edemem bekliyceksin dedi. 6 ay ölüm gibi geçti neyse ki ameliyat günü geldi. tekrar aynı doktora ameliyat olup olmamakta çok kararsızdım çünkü beni dinlemiyor ben ne desem eski burnunu unuttun galiba diyordu ki eski burnumda da sadece deviasyon ameliyatı yaparken kemeri törpülemesini istemiştim her neyse. bu sebeplerle 2 doktora daha gidip danıştım. birisi ameliyata girme 10. ay dolunca dolgu yapalım dedi, diğeri ameliyat yaparım ama %100 düzelme garantisi veremem dedi. kendi doktorum düzeltirim dediği için yine istemeye istemeye ona inanıp girdim ameliyata. 2. ameliyatı olalı anlık 1 hafta oldu düzeldi mi derseniz hayır hala arka kameradan asimetri bariz belli oluyor. eskisi kadar net değil ancak yine de hala var kısacası tekrar ameliyat olduğuma değmedi keşke dolgu yaptırsaydım dedim. belki zamanla normale döner diye kendimi avutuyorum ama pek de inanmıyorum açıkçası. tabi yine siz bilirsiniz ancak iyi düşünün derim böyle olacağını bilsem direkt dolguyla hallettirirdim

Merhabalar benim de sizinki gibi 6 ay oldu doktor aşırı kalın derili olduğumu ve geçeceğini söylüyor çok psikolojimi bozdu sizinki geçti mi acaba cevap yazarsanız sevinirim🙁

Merhabalar benim de sizinki gibi 6 ay oldu doktor aşırı kalın derili olduğumu ve geçeceğini söylüyor çok psikolojimi bozdu sizinki geçti mi acaba cevap yazarsanız sevinirim🙁
slm canim umarim burnun düzelir...kalin derili oldugun icin biraz sürer sislik felan inmesi....Benimki hafif düzeldi ama asimetri haala var acikcasi....Burun delikleri icin silikon var ben onu kullandim gece yatarkene ondan al bence canim

slm canim umarim burnun düzelir...kalin derili oldugun icin biraz sürer sislik felan inmesi....Benimki hafif düzeldi ama asimetri haala var acikcasi....Burun delikleri icin silikon var ben onu kullandim gece yatarkene ondan al bence canim
Teşekkür ederimm canım🙏🏻 inşallah düzelir çünkü baya psikoloji mi bozdu size fotoğraf atıyorum bi bakarmısınız sizinki de mi böyle şuan bide rica etsem silikon hangi marka nasıl bişey fotoğraf atabilirmisin

Back
X