Acill burun estetiginden sonra burun deliklerim farkli

Antalyali_07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2020
121
19
28
Selam arkadaslar bugün buraya daha yeni üyü oldum, cünkü okadar cok üzgünümki ameliyatdan sonra burun deliklerim cok farkli. Ben kapali bir burun estetigi gecirdim, suan tam 2 ay oldu ve sol tarafim önden bakinca resmen yukarida kaliyor. Bu ilk görüste cok belli oluyor. Doktoruma sordum bu inicek diyor. Ama o kadar cok korkuyorumki böyle kalicam diye. Nolur bana yardimci olun. Böyle birsey yasayan varmi ??

Eklentiler

• thumbnail_IMG_1606.webp
    thumbnail_IMG_1606.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 2.348
Son düzenleme:
Kızlar benim de 11. Günüm daha çok yeni ama burun deliklerim farklı ve bu iki delik arasındaki yer yana kayıyo ödemdenmi acaba eşim de daha bant duruyo bi çıksın onlar fln diyo kalın derili demişti doktor banada birde yandan bakınca burun deliklerimin kenarından et görünüyor ben tamamen düz olsun istemiştim ama doktorda bu sefer burun ve dudak aran çok açılacak ve daha çok erken ödemlerin insin fln dedi ama işte içim çok huzursuz
Slm canim bence esin hakli daha 11 gün cok taze beklemeslisin sende

Valla ben de de aynı sıkıntı var 40 gün olcak nerdeyse doktorumla görüşmeye gitcem salı günü görüşlerini yazarım. Bı delik havada ama eski burnumda oyleymis

Selam arkadaslar bugün buraya daha yeni üyü oldum, cünkü okadar cok üzgünümki ameliyatdan sonra burun deliklerim cok farkli. Ben kapali bir burun estetigi gecirdim, suan tam 2 ay oldu ve sol tarafim önden bakinca resmen yukarida kaliyor. Bu ilk görüste cok belli oluyor. Doktoruma sordum bu inicek diyor. Ama o kadar cok korkuyorumki böyle kalicam diye. Nolur bana yardimci olun. Böyle birsey yasayan varmi ??
Merhaba sol tarafınızdaki kalkıklık indimi

merhaba, benim de burun deliklerimde fark var ameliyat olalı neredeyse 3 ay olacak. ilk ay kontrolünden sonra doktorum nostril retainer verdi geceleri kullanıyorum hem bu kullanım hem de ödemlerin zamanla geçmesiyle birlikte sanıyorum ki etki ettiler. yine de kullanmaya devam edeceğim doktor 3 ay kullanmamı önerdi. fazla kafanıza takmayın geçiyor :)

merhaba, benim de burun deliklerimde fark var ameliyat olalı neredeyse 3 ay olacak. ilk ay kontrolünden sonra doktorum nostril retainer verdi geceleri kullanıyorum hem bu kullanım hem de ödemlerin zamanla geçmesiyle birlikte sanıyorum ki etki ettiler. yine de kullanmaya devam edeceğim doktor 3 ay kullanmamı önerdi. fazla kafanıza takmayın geçiyor :)

slm canim burun deliklerin ayni bendeki resimdeki gibi ise ozaman kesinlikle esitlenmiyor malesef :( yani önceden bi symetri burununda var ise tipa tip ayni olmyor. bence önceki burun deliklerini ve sonraki karsilasdir. Canim ve burub oturmasi tam 1-2 yil sürüyor

Merhaba bana da doktorum nostril retainer tavsiye etti dün kullanmaya başladım ama sanki burun deliklerimi büyütüyor gibi, siz bir faydasını gördünüz mü

Merhaba burnunuz ne durumda acaba. Ben de ameliyat olalı 1 ay oldu ve sizin burnunuza benziyor.

Back
X