Acill cevap hamilemiyim

Kbr20

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2016
402
205
103
Çok silik bir çizgi çıktıı hamilemiyimmm lütfen çook acill daha adetme 5 gün varr

Eklentiler

• image.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 321
Silik cigiyi göremiyorum ben ama silik varsa hamile olma olasılığın yüksek canım :)

Niye acil ki sağa yakın var gibi ama bir şey diyemem testi Sabah tekrarla bence

Çok silik bir çizgi çıktıı hamilemiyimmm lütfen çook acill daha adetme 5 gün varr

Çok silik ibi çizgi var evet ama bence yarın sabah testi tekrarla yine silik yada biraz daha canlısı çıkarsa gidip kan ver.. en iyi sonucu ondan alırsın.. ama üzülmek istemiyorsan ben beklemenden yanayım.. daha yeni kimyasal yaşadığım için biliyorum. hayırlısı olsun canım..

Ewet sağda silik bir çizgi var telefndan çekince bukadr oluyor 2 gün sonra tekrar test yapıcam inşallah hamileymdirrr

Yaa o silik çizgiyi neden göremiyorum :)) gözlerim bozuk biliyorum da bu kadar mı yahu :)))))

Bu resimde daha net gözüküyorr

Eklentiler

• image.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 168
Benimde adetime 5 gün kala aynı böyle çıkmıştı canım bence hastaneye git hemen

Canim ben ilk testinde gördüm silik cizgiyi ınsallah yanılmaz ve guzel bir haber alirsin ama yarın yaparsan ve daha koyulasirsa yada aynı silik olursa geç döllenme olabilir şimdide hakkında hayırlı olsun ınsalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…