Acill cevap hamilemiyim

Ben merakma yenk düştüm ama iyikide düşmüşüm :)) saoll canm darısı seninde başınaa

Senin hamileliğinin de ilk haftalırında mı çıkmıştı bu çizgi

Arkadaşlar gelişemeyen bebeğim kiste dönüştü çook fazla üzgünümm ben yaa ((((

Rabbim sabir versin insAllah hakkınızda hayırlısi bu imiş.. Umudunu kaybetme kendini üzme insAllah bunu veren Allah ötekini de verir.. Saglikli sıhhatli evlatlar nasip etsin Rabbim insAllah
Arkadaşlar gelişemeyen bebeğim kiste dönüştü çook fazla üzgünümm ben yaa ((((

Silik cizgiyi görüyor gibiyim. Bir kac gu sonra daha net olur.

Yahu herkesin adetine bir hafta kala bile testlerde gorebiliyor. Ben adetten 20 gun gecmesine ragmen odrar testinde negatif cikti kanda pozitif cikmisti.
Bende cok istiyorum cizgileri gormeyi. Kanda degil o testlerse gorup onun heyecanini yasamak istiyorum.

Kanda olup idrarda nasil cikmiyor.. doktorun ne diyor ?
Idrar testinde. Evde yaptigim testte tek cizgi çıktı. 20 gun geciktigim icin guvendim. Hatta 2 kere yaptim. Tarlusal kullandim ama ablamin israri ile kan verdim hamileymissim.meger 3 haftalik. Dr birsey demiyor. Testler yanitici olabiliyor demisti.

Demin yukarida gordum kimyasal gebelik yasamissin uzuldum sonra ne zaman hamis kaldin.. bnm icin onemli cnk mallesef bende kimyasal gebelik yasadim gecen ay bu arada tebrik ederim bise demiyorsa sorun yoktur hayorlisiyla kucagina alirsin inşallahhh C canali84

Son düzenleme:
Saol canm senin içinde çok üzüldüm Allah kimseye yaşatmasın, peki sadece bir test mi yaptın ben bir kaç tane yapıpta silik çizgiyi yakalamıştım da bide herkezde aynı olmuyor demk ki şuan hamilesin değil mi kimyasl gebeliğnden nekadr sonra oldu

2 kere yapmistim canim.
Bu ayda 10 gun geciktim, 3 kere test yaptim negatif ama reglden gelen giden yok.

2 kere yapmistim canim.
Bu ayda 10 gun geciktim, 3 kere test yaptim negatif ama reglden gelen giden yok.
Sonradan kan tahlilinden çıkan hamileliğin mi kimyasal gebelik miş bak şimdi daha çok üzüldüm inşallah hamilesndir Allah istiyen herkeze nasip etsinn

Sonradan kan tahlilinden çıkan hamileliğin mi kimyasal gebelik miş bak şimdi daha çok üzüldüm inşallah hamilesndir Allah istiyen herkeze nasip etsinn
Evet canim. Amin ALLAH isteyenlere versin.

Ilk zamanlar metanetli oldum. Cok uzmemeye calistim kendimi ama gunler gectikce cok uzuldugumu daha iyi anladim.
Ve olmadikca daha cok uzuluyorum.
Ama hakkimizdan hayirlisi. ALLAH hayirlisini nasip etsin.

Evet canim. Amin ALLAH isteyenlere versin.

Ilk zamanlar metanetli oldum. Cok uzmemeye calistim kendimi ama gunler gectikce cok uzuldugumu daha iyi anladim.
Ve olmadikca daha cok uzuluyorum.
Ama hakkimizdan hayirlisi. ALLAH hayirlisini nasip etsin.
Ewet çok kötü birşey gerçekten bende çok ağladım halen daha ağlıyorm çok duygusallaştım ama anlayamıyorm istemeyenler korunanlar bile hamile kalıyor ama benim gibiler hertürlü şeyi yapıp kullanmadklrı şey kalmamaısna rağmen hamile kalamıyoruz kalıncada öylece gidiyr tutunamıyor bu beni çok üzüyo ya okadr çok sewiyorm ki çocuklrı bütün ömrüm boyunca anne olmayı hayal ettim ama olmuyor herzaman hayırlısını diliyorum Allahtan hayırlıı nezamansa ozaman olur ama beklemek çok zor

Cnm bende suan kimyasal gebelik yaşıyorum. Düşmesini bekliyorum degerlerim. Adrt günü 30 pazar günü 63 acile gittim orda 56 bugun ise 41 . Ama saglık ocagındaki doktor bi kadın dogumcuya gitmemi önerdi. Yarın gidicem rahim duvarın hala kalınmı gebeliğin devam ediyor mu diye bakar dedi. Hakkımızda hayırlısı

Üzülme yaa Allah hiç beklemediğin an sana nasip edicek. Sen olmuyor deme. Biz sınanıyoruz şuan. Ben napıyım bnım 3. Gebeliğim ve bu da düşük. Yarın hem doktora baktırıcam kendımı hemde 3. Düşüğümün sebebini araştırmaları için tedavi başlatmalarını isticem
y

Hakkindan hayirlisi olsun. Gecmis olsun.

Aslinda ben hic neden onun boyleleri oluyor benim olmuyor diye dusunmedim ama insan uzuluyor ve istiyor tabi.
Yasim geçtikçe en buyuk ablami daha iyi anliyorum. Neler hissettigini daha iyi anliyorum.

Teskkürler cnmm
Hakkindan hayirlisi olsun. Gecmis olsun.

Aslinda ben hic neden onun boyleleri oluyor benim olmuyor diye dusunmedim ama insan uzuluyor ve istiyor tabi.
Yasim geçtikçe en buyuk ablami daha iyi anliyorum. Neler hissettigini daha iyi anliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…