Evet hamileymişim çok güzel bir habr bu çok mutlu oldm Allah ıma bin şükür Allah herkeze nasip etsnn inşallhh :))
Evet hamileymişim çok güzel bir habr bu çok mutlu oldm Allah ıma bin şükür Allah herkeze nasip etsnn inşallhh :))
28 çıktı canım daha çok yeniymiş doktor bile nasıl hamile olduğnu anlaya bildin dedi 3 haftalıkmış henüz son adet tarihimle hesaplıyorlarmış
Doktorda dikkatli ol diyor çok sancım var belim kasıklrm göğüslrm çok ağrıyor bukadr erken normal mi ağrıması birde ben hamile oldumu göbeğimden kasıklarma giden kahverengi çizgidn anladm
Amin nn canım allah analı babalı büyütsun inşallahEvet hamileymişim çok güzel bir habr bu çok mutlu oldm Allah ıma bin şükür Allah herkeze nasip etsnn inşallhh :))
Ben oğluma hamile kaldığımda da çıkmıştı o çizgi sonra ilerleyen aylarda koyulaştı gitgide doğumdan sonrada deri soyulması şeklinde attı kendini 2 ayda yok oldu sağlıkla al kucağına inşaAllah canımonuda doktrma sordm gösterdm ben burdan anladm hamile oldmu dedm benim annemdede böyle olmuş, doktorda herkezde böyle olmaz demişti bukadar erken yani internttn arştr bak bazı kadınlarda oluyor, bende 1 haftalıkkrn çıktı açık kehverengi bir çizgi, oyüzden bukadr erken farkettim doktrda şaşırdı hatta kan tahlili yapmicaktı adetin gecikince gel demşti ben ısrar ettim
Çok açık kehverengi canm okadar belirgin değil ama önceden böyle bişi olmadı için bariz ortada geldi banaHayırlı olsun canım göbek çizgisi nasıl silik mi belirgin miydi
Allah hayırlısıyla kucana almayı nasip etsin inşllah canm çok sewndmBenmde yap4gmda cok silikti ertsi gn gene yaptm negatf cıktıgttm kan testai yaptm 3 haftalk hamileydm. Erkn oldgu için silk çıkmş. Suan 38+3 üz
Tebrikler... Bunlar erken gebelik testi mi acaba?Çok silik bir çizgi çıktıı hamilemiyimmm lütfen çook acill daha adetme 5 gün varr
Hayır canım normal testTebrikler... Bunlar erken gebelik testi mi acaba?
Amin Allah razı olsun. İnşaAllah sizinde gönlnzce olsun :) hayrlı bebişinz olsunAllah hayırlısıyla kucana almayı nasip etsin inşllah canm çok sewndm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?