Acill cevap hamilemiyim

Evet hamileymişim çok güzel bir habr bu çok mutlu oldm Allah ıma bin şükür Allah herkeze nasip etsnn inşallhh :))

Aminn ...çok sevindim canım.. allahım sağlıklı bi şekilde kucağına almayı da nasip etsin inş.. :)

28 çıktı canım daha çok yeniymiş doktor bile nasıl hamile olduğnu anlaya bildin dedi 3 haftalıkmış henüz son adet tarihimle hesaplıyorlarmış

28 çıktı canım daha çok yeniymiş doktor bile nasıl hamile olduğnu anlaya bildin dedi 3 haftalıkmış henüz son adet tarihimle hesaplıyorlarmış

inşallah değerlerin artmaya devam eder tatlım.. şuan çok kritik zamanın 2 günde bir acildee kan ver.. ihmal etme takibini yap.. eğer artarsa problem yoktur. inşallahda olmaz hayırlısıyla...

Doktorda dikkatli ol diyor çok sancım var belim kasıklrm göğüslrm çok ağrıyor bukadr erken normal mi ağrıması birde ben hamile oldumu göbeğimden kasıklarma giden kahverengi çizgidn anladm

Doktorda dikkatli ol diyor çok sancım var belim kasıklrm göğüslrm çok ağrıyor bukadr erken normal mi ağrıması birde ben hamile oldumu göbeğimden kasıklarma giden kahverengi çizgidn anladm

aaa o nasıl oluyor? göğüs kasık ağrın filn normal de o kasıkdan göbeğe kahverengi çizgiyi anlamadım.. ilginçmiş merak ettim

onuda doktrma sordm gösterdm ben burdan anladm hamile oldmu dedm benim annemdede böyle olmuş, doktorda herkezde böyle olmaz demişti bukadar erken yani internttn arştr bak bazı kadınlarda oluyor, bende 1 haftalıkkrn çıktı açık kehverengi bir çizgi, oyüzden bukadr erken farkettim doktrda şaşırdı hatta kan tahlili yapmicaktı adetin gecikince gel demşti ben ısrar ettim

Ben oğluma hamile kaldığımda da çıkmıştı o çizgi sonra ilerleyen aylarda koyulaştı gitgide doğumdan sonrada deri soyulması şeklinde attı kendini 2 ayda yok oldu sağlıkla al kucağına inşaAllah canım

AYNI BENİM GİBİ OLMUŞŞSUN BENDE HASTALIĞIMA 6 GÜN KALA YAPTIM SONRADAN SİLİK OLMUŞ ÇİZGİ 3+3 GÜNLÜK HAMİLEMİŞİM O ZAMANLAR YANİ HAMİLESİN KESİN :)

Benmde yap4gmda cok silikti ertsi gn gene yaptm negatf cıktıgttm kan testai yaptm 3 haftalk hamileydm. Erkn oldgu için silk çıkmş. Suan 38+3 üz

Benim de adetime iki gün kala böyle çıkmıştı hatta topik açmıştım :) ben kasık ağrısı ve mide bulantısıyla anlamıştım şuan 5+6 hamileyimmm çok şükür

tebrik ederimmmm Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsinn

ben de 5 gündür kasık ve bel ağrısı çekiyorum ama test yapmaya cesaretim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…