- 1 Aralık 2013
- 2.414
- 1.356
- 248
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
Mrb.yarimsaat once biraz kanamam oldu ic camasirimda gordum.afedersiniz lavabodada idrarla biraz gitti.acil doktorumu aradim kan tahlili yaptir gel dusuk olabilir dedi.gidip kan verdim ama doktorum cikmis!!cok kotuyum sonuc yarin cikar dediler.5haftalik hamileyim.agrim yok.bu nedir kendimi cok kotu hissediyorum agliyorum kac dkdir.henuz ailelere de soylemedik kimseye soramadim.
kanamam birdaha gelmedi sukur.kac gundur suren hafif bir bel karin agrim var.eve geldigimde hemen yattim iste.umarim bisey olmaz psikolojik olarak hic iyi degilim cok panik yaptim.
kanamam birdaha gelmedi sukur.kac gundur suren hafif bir bel karin agrim var.eve geldigimde hemen yattim iste.umarim bisey olmaz psikolojik olarak hic iyi degilim cok panik yaptim.
gebelik için kan tahlili yaptırmısmıydın daha once değerlerin kaçtı
bu arada bol bol yat benımde oldu asırı adet kanaması gıcı bende hap ve ığne kullandım gectı bak korkma sakin ol ve yat
Bende aynisini yasadim.cok oanik oldum keza esimi de beraberimde mahfettim ki üstüne dr dr gezdim ama normalde olabiliyormus ozellikle ilk haftalarda bebek rahme tutunma ya çalışırken hafif bir kanama olabiliyor dr a tabiki git ama telas etme dua et uzan dinlen bol bol su ic suyunu eksik etme onunda etkisi oluyor rahat ol aklina kotu birsey getirme olur mu tatlim
2gun once 2650ydi.insallah bisey olmaz.
güzelde yükselmiş canım ya be kımyasalmı acaba dıye sordum ağır faklanmı kaldırdın yoksa bıryeremı uzandın ben hemşireyim dediğim gibi yat yemegi falan eşin yapsın getirsin
kac gundur doktora gidip geldim ustune dun temizlk yapayim dedim evi supurdm toz aldim falan.bugun sabah hastaneye gittik kontrol vardi iste.cok sukur minikte olsa kese gorundu biraz diye sevindik.kpss ye hazirlaniyorum bugun aksamda ders vardi ona hazirlanirken boyle bisey oldu.yorgunluk falan etki edermi ki.esim yorma kendini otur is yapma vs diyordu dun dinlemedim onu o da diyor sen kendini yordun ondan olabilir diye
Allahtan esim bugun evdeydi benimde.simdi hastaneye gtsemmi neyapsam bilmiyorum.yattim oylece.dusuk olsa allah korusun daha cok mu kanama olurki
güzelde yükselmiş canım ya be kımyasalmı acaba dıye sordum ağır faklanmı kaldırdın yoksa bıryeremı uzandın ben hemşireyim dediğim gibi yat yemegi falan eşin yapsın getirsin
kac gundur doktora gidip geldim ustune dun temizlk yapayim dedim evi supurdm toz aldim falan.bugun sabah hastaneye gittik kontrol vardi iste.cok sukur minikte olsa kese gorundu biraz diye sevindik.kpss ye hazirlaniyorum bugun aksamda ders vardi ona hazirlanirken boyle bisey oldu.yorgunluk falan etki edermi ki.esim yorma kendini otur is yapma vs diyordu dun dinlemedim onu o da diyor sen kendini yordun ondan olabilir diye
doktora gıdınceye kadar yatıyosun yemeklerı dahı yapmıyosun temizlikte zorlandıysan ondanda olur bende senın haftalrındayken gecırdım canım hastanede bıle yattım bacaklarını kaldır yerınden oynamsın
Doktorundan hoşlanmadım,kadın doğum uzmanları özellikle hastalarını rahatlatmalı diye düşünüyorum ,çünkü gebelik en hassas olduğumuz konulardan biri ve düşük yapıyosun ,dış gebelik olabilir ,yok kimyasal filan gibi söylemlerle hastayı panik yaptırıyor bazıları,
benim ilk gebeliğimde hep kanamalı halde olmama rağmen ,doktorum hep olumlu konuştu ,hiç bişey olmaz rahat ol,yat dinlen bol bol derdi.şimdi de aynı doktorra gidiyorum ve her türlü korkuma ,bişey olmaz panik yapma der,herşey yolunda der,geçen hafta bebek biraz aşşağıda ,fazla iş yapma dedi ,bişey olurmu dedim ,yoo olmaz ama tedbir amaçlı dedi
yani senin durumunda olan çok gebe var ,ilk haftalarda bu kanamalar normal fakat doktorun en azından kan ver yerine gel bi muayene edelim deyip progestan vermeliydi.bence başka bir doktora git.geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?