Acill! Hamilelikte kanama

evrem_evrem11

♡♡♡
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2013
2.414
1.356
248
Mrb.yarimsaat once biraz kanamam oldu ic camasirimda gordum.afedersiniz lavabodada idrarla biraz gitti.acil doktorumu aradim kan tahlili yaptir gel dusuk olabilir dedi.gidip kan verdim ama doktorum cikmis!!cok kotuyum sonuc yarin cikar dediler.5haftalik hamileyim.agrim yok.bu nedir kendimi cok kotu hissediyorum agliyorum kac dkdir.henuz ailelere de soylemedik kimseye soramadim.

Sakin ol önce.
Zaten ailelere falan söyleyip panik yaptırmayın kimseye.
Biraz yat uzan, dinlenmeye çalış.
Yarın inşallah iyi haberler alırsın.

bende 8 haftalıkken bunu yasadım..

gece basıma geldıgı ıcın vede sehır dışında olduğumdan doktora gıdemedım o an..

netten araştırma yaptım..panık olmadım..

bacaklarını havaya dik ve bıraz dınlen..yorma kendını..

kanama aşırı degılse,kotu düşünme..

Bnde 4haftamda ayni seyi yasadim..panik yapma rahat ol eger kanama cok deilse..uzan bol bol elinden geldigince dinlen ayaklarini uzat yada biraz daha yüksek bir yere koy is falan elleme dedigim gibi elinden geldigince dinlen bolbol su ic suan ne durumdasin

5 haftalık hamile iken bende de kanama başladı dr progestran hap verdi 2 hafta kullandım
şükürler olsun kuzumu rabbim bana bağışladı

evine git uzan arkadaşım, rabbim sağlıkla bebeğini sana bağışlasın

kanamam birdaha gelmedi sukur.kac gundur suren hafif bir bel karin agrim var.eve geldigimde hemen yattim iste.umarim bisey olmaz psikolojik olarak hic iyi degilim cok panik yaptim.

kanamam birdaha gelmedi sukur.kac gundur suren hafif bir bel karin agrim var.eve geldigimde hemen yattim iste.umarim bisey olmaz psikolojik olarak hic iyi degilim cok panik yaptim.

Bende aynisini yasadim.cok oanik oldum keza esimi de beraberimde mahfettim ki üstüne dr dr gezdim ama normalde olabiliyormus ozellikle ilk haftalarda bebek rahme tutunma ya çalışırken hafif bir kanama olabiliyor dr a tabiki git ama telas etme dua et uzan dinlen bol bol su ic suyunu eksik etme onunda etkisi oluyor rahat ol aklina kotu birsey getirme olur mu tatlim

gebelik için kan tahlili yaptırmısmıydın daha once değerlerin kaçtı
bu arada bol bol yat benımde oldu asırı adet kanaması gıcı bende hap ve ığne kullandım gectı bak korkma sakin ol ve yat

planlanan bi gebelik oldugu icin gecen hafta ogrendik hemen ve doktor tum olumsuz seyleri soyluyor.bgn sabah gttim daha keseyi gormeden ki o esnada bakiyordu eger goremezsek haftaya bakariz yoksa disgebeliktir.aradigimda dusuktur gel kan ver dedi gittigimde sekreterimi hemsiresimi ne ona demis kan verecek diye kendi cikmis..oyle dusuk deyince iyice panik oldum doktorda olmayinca neyapcagimi bilemedim.

Allahtan esim bugun evdeydi benimde.simdi hastaneye gtsemmi neyapsam bilmiyorum.yattim oylece.dusuk olsa allah korusun daha cok mu kanama olurki

Allahtan esim bugun evdeydi benimde.simdi hastaneye gtsemmi neyapsam bilmiyorum.yattim oylece.dusuk olsa allah korusun daha cok mu kanama olurki

Evet canim genelde ondaki kanama buna nazaran daha agir..bu yuksek ihtimalle yerlesmeden tutunmadan kaynakli hic kalkma.ben bir ay kalkmadim hep uyudum uzandim yemek bile yapmadim herseyi esin yapsin simdilik senin iiiyice dinlenmen lazim tamm mi canim istersen hastaneye gidebilirsin ben oyle yapmıştım cok cok kesene bakarlar alttan muayene yaparlar ve normal oldugunu soylerler icin rahat eder

Canım ben hamile değilim ama ara kanamam olduğunda internetten incelerken gördüğüm kadarıyla bu tarz ufak kanamalar daha çok hamile kadınlarda oluyor. Ve ilk haftalarda olanların çoğunlukla normal olduğu yazıyordu her sitede. Bence panik olma, elbette doktora gitmelisin ancak her kanama "düşük" olması anlamına gelmiyor. Anladığım kadarıyla sen de ilk haftalarındasın, hiç sanmıyorum kötü bir şey olacağını. Ama tabii madem doktorun düşük olabilir dedi o zaman oturup bekleyecekti, çok şaşırıyorum kimi doktor çok ilgiliyken kimisi nasıl böyle diye... Sen yarın ilk iş başka bir doktora git istersen

herkese siz derim ama canımmmm diyorum çünkü aynı şeyleri yaşadım
canımmmm 6-10 hafta arası sürekli kanama ile geçti 2 hafta da progestan kullandım. okurken yine yaşadım o günleri. çok zor, insan çok panikliyor. 30 gün boyu herrr gün ağladım. 4 doktor gezdim biri beni kürtaj ediyordu nerdeyse

az gelmişse inşallah önemli değildir. bak çoğumuzda olmuş ama dinlen. bir de ne kadar dinlersin bilmem ama hastaneye gidincede yapılacak bişi yok. sen sakince dinlen ilk 12-13 hafta böyle sıkıntılı.

Allah yardımcın olsun. sağsalim kavuşursun inşallah yavruna

Son düzenleme:
Doktorundan hoşlanmadım,kadın doğum uzmanları özellikle hastalarını rahatlatmalı diye düşünüyorum ,çünkü gebelik en hassas olduğumuz konulardan biri ve düşük yapıyosun ,dış gebelik olabilir ,yok kimyasal filan gibi söylemlerle hastayı panik yaptırıyor bazıları,
benim ilk gebeliğimde hep kanamalı halde olmama rağmen ,doktorum hep olumlu konuştu ,hiç bişey olmaz rahat ol,yat dinlen bol bol derdi.şimdi de aynı doktorra gidiyorum ve her türlü korkuma ,bişey olmaz panik yapma der,herşey yolunda der,geçen hafta bebek biraz aşşağıda ,fazla iş yapma dedi ,bişey olurmu dedim ,yoo olmaz ama tedbir amaçlı dedi
yani senin durumunda olan çok gebe var ,ilk haftalarda bu kanamalar normal fakat doktorun en azından kan ver yerine gel bi muayene edelim deyip progestan vermeliydi.bence başka bir doktora git.geçmiş olsun

Ben dr hoslanmiyorum artik.bir de gittigimizde cikmis.1haftada 2kez gittim butun olumsuz senaryoyu cizdi kafama.cok tskler ilginiz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…