Acill! Hamilelikte kanama

Canım istersen acile git usg de bebeği etkileyen bişey var mı baksınlar ona göre bazı ilaçlar veriyolar dr na arar sorarsın durum böyle böyle diye. Allah bebeğinizi size bağışlasın

Amin korkuyoruz gercekten.anneme daha hamileligi soylemeden boyle biseyi soylemek istemiyorum cok uzulur.ama aklim da onda tlfda konusamiyorum aglarim diye simdi.ruyasinda beni gormus dun icimden dedim anne iste hissediyor belkiarkadasim cok sukur lekelenme gibi var bu aralar cok yoruldum ondandir diye dusunduk.allah isteyenlere hayirlisiyla nasip etsin.

amin canım Rabbim bebek isteyenlere aratmasın .... dinlen , dr a gitmeyi erteleme Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inş

Canım istersen acile git usg de bebeği etkileyen bişey var mı baksınlar ona göre bazı ilaçlar veriyolar dr na arar sorarsın durum böyle böyle diye. Allah bebeğinizi size bağışlasın

amin cok tskler.dun gittik acile bisey gorunmedi ve duserse dusecek yapacak bisey yok dedilerpaztsiyi bekliyorum insallah bu surede kotu bisey olmazsa. haftasonu ne ozel ne devlet ilgilenmiyor dogru duzgun.

amin cok tskler.dun gittik acile bisey gorunmedi ve duserse dusecek yapacak bisey yok dedilerpaztsiyi bekliyorum insallah bu surede kotu bisey olmazsa. haftasonu ne ozel ne devlet ilgilenmiyor dogru duzgun.

msjını görünce yazmadan geçemedim,geçmiş olsun öncelikle,

ben ilk bebeğimi doğumdan 15 gün sonra kaybettim

yıllar sonra ne psikolojik savaşlar vererek tekrar hamile kaldım,hamile olduğumun 2 gün sonrası kanamam başladı,bu senin kanaman gibi de deil bildiğin idrar yapar gibi bir kanamaydı

acil hastaneye gittik,kese göründü ama çok küçüktü şu an bi şey yapamayız dedi,(haftasonuydu)

eve git dinlen hiç kalkma düşük yapadabilirsin dedi,

o gün hiç kalkmadan yattım,ertesi gün hastaneye gittim,kan tahlili verdim,progestoron hormon sveiyem çok düşük çıktı ve ilaç verdiler.

anladığım kadarı ile bu ilaç bebeğin anne karnında tutulmasına yardımcı bi ilaç

tabi bu arada kanamam devam ediyordu ara ara ve belli bir sürede devam etti

yaşadığım acıyı anlatmama sana

ailene bi şey söyleme,rabbim ol derse olur bunu unutma

ha benim yaramazım 7 yaşında şu an

hangi ildesin bilemiyorum ama ankarada,gata ve zekai tahir burak bu konuda çok iyi

maalesef istanbuldayim.haftasonu diye dediginiz gibi ilgilenen olmadi.yatiyorum hep simdilik.cok tsk ederim mesajlari tek tek okudum hep ve moral oldu bana.cok sukur oyle cok kanama olmuyor .evet hersey allahin elinde.kimi dusurmeye calistigi halde tutunuyor kimi ustune titriyor..allah buyuk..

arkadaslar dunden beri destek oldunuz hepinize ayri ayri tesekkur ederim.dun verdigim kan tahlili sonucu cikmis dusuk yapmisim.acil tekrar baska hastaneye gittik anormal bir hucreyms zaten ve vucut kabul etmemis.dogsaymis engelli olurmus.kese hala duruyormus pazartesiye kadar kanamayla atmazsam kurtajla alacaklarmis.allah herkese hayirlisini nasip etsin..iyi gunler

Böyle bir durumda ne denir bilemedim çok geçmiş olsun çok üzüldüm rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah

Geçmiş olsun arkadaşım.aynı durumu 2 ay önce yaşadım.moralim bozuldu haliyle ama inan bana üzülecek bişey yok.doğanın kanunu.anormal olanı kabul etmiyor vücudumuz.hem 1-2 ay sonra tekrar hamile kalabilirsin.bu durum tekrarlama eğilimi olmayan bir durummuş.moralini yüksek tutmaya çalış.Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin inşallah..

Allahtan esim bugun evdeydi benimde.simdi hastaneye gtsemmi neyapsam bilmiyorum.yattim oylece.dusuk olsa allah korusun daha cok mu kanama olurki
Alm canım bense 7 hafta 2 günlük hamileyim dün kanamam oldu kahverengi şekerlemem şeklinde bugün hala devam ediyo doktora gittik bebeğimin kalbi atıyo dedi progestan verdi şimdi ara ara geliyo kanamam hafif bi grip de geçiriyorum çok korkuyorum bişey olacak diye bundn önce 2 düşük oldu senin durumun ne bana yardımcı olur mısın

Aynı şey benimde başıma geldi 1 aylık hamileydim senin gibi çok panik korku yaşadım doktora gittik muayne oldum düşme riski var dediler ama kuzum şimdi 9 aylık teyzesi :) yat dinlen korkma ..

Gecmis olsun.ben dusuk yapmksim ardindan kurtaj oldum 3,5ay oldu iste.allah sifanizi versin insallah

Aynı şey benimde başıma geldi 1 aylık hamileydim senin gibi çok panik korku yaşadım doktora gittik muayne oldum düşme riski var dediler ama kuzum şimdi 9 aylık teyzesi :) yat dinlen korkma ..
Maalesf ben dusuk yaptim o donem.hayirlisi boyleymis.allah bagislasin bebeginkzk.bizmde hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin

Yaa çok üzüldüm kusura bakma 2 gündür telefondan griyorum alıntı yapamıyorum mesajların konuların tarihlerini göremiyrm ..

QUOTE="Y_klbk, post: 37207957, member: 368324"]Aynı şey benimde başıma geldi 1 aylık hamileydim senin gibi çok panik korku yaşadım doktora gittik muayne oldum düşme riski var dediler ama kuzum şimdi 9 aylık teyzesi :) yat dinlen korkma ..[/QUOTE]
Inş bişey olmaz korkudan bi hal oldum şimdi eşimi bekliyorum tekrar doktora gitmek için fün kalbi attıyodu yavrunun inş bügünde atar Ranbim bebeklerimizi bize bağışlandın aynı acıyı hiç kimselere yaşatmasın (

Kizlar acilll bakarmısınız.. bende 6+4 hamileyim 1 saat once falan bir iki damla kirmizi kan geldi çok korktum elim ayağım bosaldı direk doktora gittik ultrosonda baktı sukur kalbi atıyodu. Ilac vermedi kontrol et dedi dinlen dedi.. Aynısını yaşayan varmı acaba bebeğime bisi olurmu

biliyorum sakin olmak zor oluyor bu tarz durumlarda ama hamilelerin cogunda oluyor kanama. uzan kalkma çok ayağa. ayağını da yüksek tutmaya çalış. benim bildiğin baya kanama oldu, fenaydı çok düşmanımın başına vermesin Allah.

8. haftada basladı 2 ay kadar sürdü kanamam. çok şükür iyiyiz şimdi. Yerleşme kanamasıdır, kendine yer açıyodur vs diyorlar. çok zorlama kendini mutlaka dinlen..

ben hamileliğimin başından beri kanıyorum plasentam rahim ağzına yerleşmiş mutlak istirahat ve ilişki yasak bu arada geçmiş olsun

Çok sağolun kızlar gercekten zaten dinleniyorum suanda ayklarimin altinada yastık koydum.. Insan çok korkuyo evlat iste karnına düstugu anda koruma icgüdüsü basliyo allahm sınamasın bizleri bebeklerimizle inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…