- 6 Mart 2014
- 2.801
- 3.152
- 168
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
Mrb.yarimsaat once biraz kanamam oldu ic camasirimda gordum.afedersiniz lavabodada idrarla biraz gitti.acil doktorumu aradim kan tahlili yaptir gel dusuk olabilir dedi.gidip kan verdim ama doktorum cikmis!!cok kotuyum sonuc yarin cikar dediler.5haftalik hamileyim.agrim yok.bu nedir kendimi cok kotu hissediyorum agliyorum kac dkdir.henuz ailelere de soylemedik kimseye soramadim.
evet canım çok iyi anlıyorum seni çünkü ben de ailemden uzak yaşadım o tecrübeyi ama sağolsun ANNEM telefondan tek tek anlattı bana süreci ....bundan sonra şöyle olur korkma ondan sonra şu olur o zaman dr a gidersin diye falan...hatta plasentayı bile tarif etmişti ki benim lavaboya gittiğimde önce plasenta gelmişti annemin tarifinden anladım bebeğin düştüğünü ve hastaneye gittim..bana dr progestan ( umarım doğru yazmışımdır ) vermişti ve dinlen demişti ama ben ilk başladığım gün hapı içtim zaten 1 saat sonra da bebek düştü...senin kanaman epeydir var ama benim çoktu canım bariz her lavaboya gittiğimde pıhtı pıhtı kocaman kocaman parçalar şeklinde taze kan renginde geliyordu ve rahmim hafif ağrıyordu en son gece çok kıvranmıştım ağrısından ve sabah da bebeğim düşmüştü..Rabbim size bağışlasın bebeğinizi inş
Amin korkuyoruz gercekten.anneme daha hamileligi soylemeden boyle biseyi soylemek istemiyorum cok uzulur.ama aklim da onda tlfda konusamiyorum aglarim diye simdi.ruyasinda beni gormus dun icimden dedim anne iste hissediyor belkiarkadasim cok sukur lekelenme gibi var bu aralar cok yoruldum ondandir diye dusunduk.allah isteyenlere hayirlisiyla nasip etsin.
Canım istersen acile git usg de bebeği etkileyen bişey var mı baksınlar ona göre bazı ilaçlar veriyolar dr na arar sorarsın durum böyle böyle diye. Allah bebeğinizi size bağışlasın
amin cok tskler.dun gittik acile bisey gorunmedi ve duserse dusecek yapacak bisey yok dedilerpaztsiyi bekliyorum insallah bu surede kotu bisey olmazsa. haftasonu ne ozel ne devlet ilgilenmiyor dogru duzgun.
msjını görünce yazmadan geçemedim,geçmiş olsun öncelikle,
ben ilk bebeğimi doğumdan 15 gün sonra kaybettim
yıllar sonra ne psikolojik savaşlar vererek tekrar hamile kaldım,hamile olduğumun 2 gün sonrası kanamam başladı,bu senin kanaman gibi de deil bildiğin idrar yapar gibi bir kanamaydı
acil hastaneye gittik,kese göründü ama çok küçüktü şu an bi şey yapamayız dedi,(haftasonuydu)
eve git dinlen hiç kalkma düşük yapadabilirsin dedi,
o gün hiç kalkmadan yattım,ertesi gün hastaneye gittim,kan tahlili verdim,progestoron hormon sveiyem çok düşük çıktı ve ilaç verdiler.
anladığım kadarı ile bu ilaç bebeğin anne karnında tutulmasına yardımcı bi ilaç
tabi bu arada kanamam devam ediyordu ara ara ve belli bir sürede devam etti
yaşadığım acıyı anlatmama sana
ailene bi şey söyleme,rabbim ol derse olur bunu unutma
ha benim yaramazım 7 yaşında şu an
hangi ildesin bilemiyorum ama ankarada,gata ve zekai tahir burak bu konuda çok iyi
arkadaslar dunden beri destek oldunuz hepinize ayri ayri tesekkur ederim.dun verdigim kan tahlili sonucu cikmis dusuk yapmisim.acil tekrar baska hastaneye gittik anormal bir hucreyms zaten ve vucut kabul etmemis.dogsaymis engelli olurmus.kese hala duruyormus pazartesiye kadar kanamayla atmazsam kurtajla alacaklarmis.allah herkese hayirlisini nasip etsin..iyi gunler
arkadaslar dunden beri destek oldunuz hepinize ayri ayri tesekkur ederim.dun verdigim kan tahlili sonucu cikmis dusuk yapmisim.acil tekrar baska hastaneye gittik anormal bir hucreyms zaten ve vucut kabul etmemis.dogsaymis engelli olurmus.kese hala duruyormus pazartesiye kadar kanamayla atmazsam kurtajla alacaklarmis.allah herkese hayirlisini nasip etsin..iyi gunler
Alm canım bense 7 hafta 2 günlük hamileyim dün kanamam oldu kahverengi şekerlemem şeklinde bugün hala devam ediyo doktora gittik bebeğimin kalbi atıyo dedi progestan verdi şimdi ara ara geliyo kanamam hafif bi grip de geçiriyorum çok korkuyorum bişey olacak diye bundn önce 2 düşük oldu senin durumun ne bana yardımcı olur mısınAllahtan esim bugun evdeydi benimde.simdi hastaneye gtsemmi neyapsam bilmiyorum.yattim oylece.dusuk olsa allah korusun daha cok mu kanama olurki
Gecmis olsun.ben dusuk yapmksim ardindan kurtaj oldum 3,5ay oldu iste.allah sifanizi versin insallahAlm canım bense 7 hafta 2 günlük hamileyim dün kanamam oldu kahverengi şekerlemem şeklinde bugün hala devam ediyo doktora gittik bebeğimin kalbi atıyo dedi progestan verdi şimdi ara ara geliyo kanamam hafif bi grip de geçiriyorum çok korkuyorum bişey olacak diye bundn önce 2 düşük oldu senin durumun ne bana yardımcı olur mısın
Maalesf ben dusuk yaptim o donem.hayirlisi boyleymis.allah bagislasin bebeginkzk.bizmde hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsinAynı şey benimde başıma geldi 1 aylık hamileydim senin gibi çok panik korku yaşadım doktora gittik muayne oldum düşme riski var dediler ama kuzum şimdi 9 aylık teyzesi :) yat dinlen korkma ..
ben hamileliğimin başından beri kanıyorum plasentam rahim ağzına yerleşmiş mutlak istirahat ve ilişki yasakKizlar acilll bakarmısınız.. bende 6+4 hamileyim 1 saat once falan bir iki damla kirmizi kan geldi çok korktum elim ayağım bosaldı direk doktora gittik ultrosonda baktı sukur kalbi atıyodu. Ilac vermedi kontrol et dedi dinlen dedi.. Aynısını yaşayan varmı acaba bebeğime bisi olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?