- 1 Aralık 2013
- 2.414
- 1.356
- 248
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
herkese siz derim ama canımmmm diyorum çünkü aynı şeyleri yaşadım
canımmmm 6-10 hafta arası sürekli kanama ile geçti 2 hafta da progestan kullandım. okurken yine yaşadım o günleri. çok zor, insan çok panikliyor. 30 gün boyu herrr gün ağladım. 4 doktor gezdim biri beni kürtaj ediyordu nerdeyse
az gelmişse inşallah önemli değildir. bak çoğumuzda olmuş ama dinlen. bir de ne kadar dinlersin bilmem ama hastaneye gidincede yapılacak bişi yok. sen sakince dinlen ilk 12-13 hafta böyle sıkıntılı.
Allah yardımcın olsun. sağsalim kavuşursun inşallah yavruna
Gecmiş olsun. Ama ilk isin kesinlikle doktorunu degistirmek olsun. Seni rahatlatacagına daha beter strese sokmuş. Dinlenmene bak sen
benim de ikinci hamileliğimde 8.haftadan 9. haftaya kadar lekelenmem oldu. ama ultrasonda her sey normaldi. dinlenmedim, hiçbir sey yapmadım. sağlıksız bebek ne yaparsan yap düşer, sağlıklıysa, kanama bebeğin kendisiyle ilgili değilse benim gibi 14 kiloluk çocuk taşı her gün hiçbir şey olmaz. Saglıkla doğsun miniğin.
bu arada tahlil sonucunu değerlendirmek için önceki değerleri de bilmek gerekiyor. ya da doktorun testi 2-3 gun sonra tekrarlayacaktır
Eğer rengi kiyuysa ve akıntı ile bir damla geldiyse normaldir diyor doktorlar. Açık renk ve yogunda tehlikeli. Bebek yerleşmeye çalıştığı icin damarlar catlayabiliyomus. Ilk haftalarda benim de olmuştu.
Dinlenin, kendinizi yormayın hiçbirşeyi olmaz inşallah.
Doktorunuzu da degistirin. Bu tarz durumlarda kan almak yerine ultrason ile kanama vs var mı diye bakıyorlar çünkü.
tesekkur ederim..evet ilk is doktor degistirmek..bu kanamalar suan normal mi nedir onu bile bilmiyorum.az once tekrar kanama oldu biraz ama bu kez kahverenkliydi anlamadim ne oluyor
Benimde ilk 3 ay bir kac kez olmustu. Hele 3 aylikken koca bir parca gibi birsey dusmustu hatta bebegi kaybettik falan sandim hemen doktora gittik ve hic bir sorun cikmadi. Kanama oldugu zaman progestan di galiba oyle bir ilac kullanmistim. Istanbulda yasiyorsan bir iki doktor tavsiyesi verebilirim.sen doktora gittinmi bu arada
Eğer rengi kiyuysa ve akıntı ile bir damla geldiyse normaldir diyor doktorlar. Açık renk ve yogunda tehlikeli. Bebek yerleşmeye çalıştığı icin damarlar catlayabiliyomus. Ilk haftalarda benim de olmuştu.
Dinlenin, kendinizi yormayın hiçbirşeyi olmaz inşallah.
Doktorunuzu da degistirin. Bu tarz durumlarda kan almak yerine ultrason ile kanama vs var mı diye bakıyorlar çünkü.
Canim sakin ol daha gebeligin cok yeni benim degerlerim 6000 kusuru gectiginde keseyi gorduk. Embryo daha yerlesiyor bu tur lekelenmeler oluyor baslarda.Allah korusun yavrunu bol bol dinlen canim ben 5 aylik oldum nerdeyse ama bu endise heralde dogurana kadar oluyor panik olmamaya calis.
Eğer icine sinmiyorsa devlet hastanesinin ya da kadın doğum hastanesinin aciline gidebilirsin.aynen ya o esnada kanamam var sonucta kan tahlili istedi ki sonuc yarina cikacak.sorumsuzluk yapti neyse umarim bende de siradan bir lekedir.yalniz oyle damla falan degildi iste.allah herkesn bebegini sag salim kucaklarina almayi nasip etsin
5. haftaydaymıs. yani 4 haftalık. henüz ultrasonda görünmüyordur kese. ondan tahlil istemiştir doktor, katlanıyor mu diye
Mrb.yarimsaat once biraz kanamam oldu ic camasirimda gordum.afedersiniz lavabodada idrarla biraz gitti.acil doktorumu aradim kan tahlili yaptir gel dusuk olabilir dedi.gidip kan verdim ama doktorum cikmis!!cok kotuyum sonuc yarin cikar dediler.5haftalik hamileyim.agrim yok.bu nedir kendimi cok kotu hissediyorum agliyorum kac dkdir.henuz ailelere de soylemedik kimseye soramadim.
Mrb.yarimsaat once biraz kanamam oldu ic camasirimda gordum.afedersiniz lavabodada idrarla biraz gitti.acil doktorumu aradim kan tahlili yaptir gel dusuk olabilir dedi.gidip kan verdim ama doktorum cikmis!!cok kotuyum sonuc yarin cikar dediler.5haftalik hamileyim.agrim yok.bu nedir kendimi cok kotu hissediyorum agliyorum kac dkdir.henuz ailelere de soylemedik kimseye soramadim.
canım benim de 2 aylık bir düşüğüm olmuştu pıhtı gibi kan geliyordu 3 gün falan sürdü bu durum ....en son düşeceği günün gecesi rahmim çok ağrıdı ki düşük öncesi bu ağrı olurmuş.....progesteronun düşük olabilir bu da bebeğin sana tutunmasını engeller..istirahat et kalkma yataktan basit bile olsa hiçbir şey yapma sanki hastanede yatıyormuş gibi sadece lavabo ihtiyacı için kalk yemeğini vs eşin ya da birileri yapsın sen ye...çok çok geçmiş olsun
cok tsk ederim.zaten dusuk olsa cok yogun kanama olur degilmi yada agri.benim 1haftadir suren siradan hafif bel karin agrisi devam ediyor.ara ara kahverengi leke oluyor allah buyuk belki bu sekilde anneligi ogreniyorum korkuyu korumayi vs .bilmiyorumki ne dusunsemve ailelerden uzak sehirdeyiz kimse yok burda ilk kez gurbetligin acisini hissettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?