Acill! Hamilelikte kanama

amiiin insallah cok tesekkur ederim.kanama azdi cok sukur.simdi yatmaya devam.gercekten insan fena panik yapabiliyormus.bazi kanamalarin normal oldugunu duyuyordum ama insanin basina gelince pek mantikli dusunemiypr o esnada.sanada cok gecmis olsun allah birdaha boyle gostermesin

Gecmiş olsun. Ama ilk isin kesinlikle doktorunu degistirmek olsun. Seni rahatlatacagına daha beter strese sokmuş. Dinlenmene bak sen

Gecmiş olsun. Ama ilk isin kesinlikle doktorunu degistirmek olsun. Seni rahatlatacagına daha beter strese sokmuş. Dinlenmene bak sen

tesekkur ederim..evet ilk is doktor degistirmek..bu kanamalar suan normal mi nedir onu bile bilmiyorum.az once tekrar kanama oldu biraz ama bu kez kahverenkliydi anlamadim ne oluyor

benim de ikinci hamileliğimde 8.haftadan 9. haftaya kadar lekelenmem oldu. ama ultrasonda her sey normaldi. dinlenmedim, hiçbir sey yapmadım. sağlıksız bebek ne yaparsan yap düşer, sağlıklıysa, kanama bebeğin kendisiyle ilgili değilse benim gibi 14 kiloluk çocuk taşı her gün hiçbir şey olmaz. Saglıkla doğsun miniğin.
bu arada tahlil sonucunu değerlendirmek için önceki değerleri de bilmek gerekiyor. ya da doktorun testi 2-3 gun sonra tekrarlayacaktır

Eğer rengi kiyuysa ve akıntı ile bir damla geldiyse normaldir diyor doktorlar. Açık renk ve yogunda tehlikeli. Bebek yerleşmeye çalıştığı icin damarlar catlayabiliyomus. Ilk haftalarda benim de olmuştu.

Dinlenin, kendinizi yormayın hiçbirşeyi olmaz inşallah.

Doktorunuzu da degistirin. Bu tarz durumlarda kan almak yerine ultrason ile kanama vs var mı diye bakıyorlar çünkü.

Canim sakin ol daha gebeligin cok yeni benim degerlerim 6000 kusuru gectiginde keseyi gorduk. Embryo daha yerlesiyor bu tur lekelenmeler oluyor baslarda.Allah korusun yavrunu bol bol dinlen canim ben 5 aylik oldum nerdeyse ama bu endise heralde dogurana kadar oluyor panik olmamaya calis.

saolun cok tskler.insallah bisey olmaz normaldir.suan yogun olmadigi icin biraz olumlu dusunmeye basladim..2gun once yukselmisti degerim oncekine gore.yarin sonuc cikacak tekrar.doktor yine degere bakacakmis falan.ama sonucu alip baska hastaneye gitcem insallah

aynen ya o esnada kanamam var sonucta kan tahlili istedi ki sonuc yarina cikacak.sorumsuzluk yapti neyse umarim bende de siradan bir lekedir.yalniz oyle damla falan degildi iste.allah herkesn bebegini sag salim kucaklarina almayi nasip etsin

Benimde ilk 3 ay bir kac kez olmustu. Hele 3 aylikken koca bir parca gibi birsey dusmustu hatta bebegi kaybettik falan sandim hemen doktora gittik ve hic bir sorun cikmadi. Kanama oldugu zaman progestan di galiba oyle bir ilac kullanmistim. Istanbulda yasiyorsan bir iki doktor tavsiyesi verebilirim.sen doktora gittinmi bu arada

tesekkur ederim..evet ilk is doktor degistirmek..bu kanamalar suan normal mi nedir onu bile bilmiyorum.az once tekrar kanama oldu biraz ama bu kez kahverenkliydi anlamadim ne oluyor

allah korusuun..bugun sabah doktor kontrolu vardi iste gittik bi sorun yoktu.ogleden sonra boyle bisey olunca kan verdim geldim sadece.evet ist avrupa yakasindayim hangi hastaneleri onerirsiniz.

5. haftaydaymıs. yani 4 haftalık. henüz ultrasonda görünmüyordur kese. ondan tahlil istemiştir doktor, katlanıyor mu diye

ilkten boyle bi panik yasayinca allah nasip ederse sanirim doguma kadar korkuyla gecer..kendimi nekadar caresiz hissettim o an..cok berbat bir his

aynen ya o esnada kanamam var sonucta kan tahlili istedi ki sonuc yarina cikacak.sorumsuzluk yapti neyse umarim bende de siradan bir lekedir.yalniz oyle damla falan degildi iste.allah herkesn bebegini sag salim kucaklarina almayi nasip etsin
Eğer icine sinmiyorsa devlet hastanesinin ya da kadın doğum hastanesinin aciline gidebilirsin.
5. haftaydaymıs. yani 4 haftalık. henüz ultrasonda görünmüyordur kese. ondan tahlil istemiştir doktor, katlanıyor mu diye

Kese görünmüş, kanama olduğunda yani icerde de varsa kesenin etrafında kanama alanı oluyor, bu da düşük demektir, Allah korusun

Ben anadolu yakasindayim central hospital hastanesini ve kadikoy sifa hastanesini tavsiye edebilirim. Hamileliginizle ilgili bir sorun olsaydi, kimyasal gebelik gibi daha once basima geldiginden biliyorum bildigin regl sancisi ve kanamasi yasiyorsun. Umarim senin icin hersey yolinda gider. Gelismelerden haberdar edersin.

34 haftalık hamileyim canım o kadar çok kanamam oldu ki.. hic korkma dinlen sadece..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım öncelikle geçmiş olsun. Sakın canını sıkma ve ayaklarını kaldırıp bol bol uzan. Ben de 8 haftalıkken şiddetli bir kanamayla hastanelik oldum. Hem de öyle böyle değil, kan paçalarımdan akıyordu. Hemen proluton iğne vuruldum ve progestana başladım. 20. haftaya kadar iğne vuruldum ve progestanı doğuma kadar kullanıcam. Kanama dolayısıyla kesenin etrafı kan doluydu ve doktorlar her an düşebilir dediler ama kızım inatla direnmeye devam etti. Şu an 28. haftadayım ve inşallah eylülde kucağıma alacağım. Bu tür olayları çoğu hamile yaşıyor ve bebek dünyaya gelecekse eğer her şekilde annenin rahmine tutunuyor, hiç merak etme. Ve lütfen doktorunu değiştir, en önemli şey moral bence...

İcime sinmedi kadindogum hastanesine acile gittik.gitmez olaydim.insan muamelesi yapmiyorlar bildiginiz.hastaya yukardan bakmalar dalga gecer gibi konusmalar.muayene ettiler once hemsire.diyorki ne kanamasi daha hicbisey yok.dedim bu sabah kontrolumde hersey normaldi.sonra doktordu sanirim biri daha muayene etti.o da cok minik kese gorunuyor dusuk yapma ihtimalin yuksek.yapabilecegimiz hic bisey yok diye ki oncesinde kese gorunmus ya sonuc yanindami dediler.sanki keyfiyen kadin doguma muayeneye gitmisim gibi yalan soyluyormusum gibi davrandilar.her ikiside azarlar gibi dusecekse dusecek yapacak hic bisey yok deyip gonderdiler.gordugum muameleden dolayi aglayarak ciktim resmen.sikayet etcem saglik bakanligini arayip.burdan okudum ya yerlesme kanamasi diye onu sordum olabilir mi diye daha ortada kese yok ne yerlesmesi dedi biri.allah im nasil bir psikolojiydi o.daha yeni kendime geliyorum

canım benim de 2 aylık bir düşüğüm olmuştu pıhtı gibi kan geliyordu 3 gün falan sürdü bu durum ....en son düşeceği günün gecesi rahmim çok ağrıdı ki düşük öncesi bu ağrı olurmuş.....progesteronun düşük olabilir bu da bebeğin sana tutunmasını engeller..istirahat et kalkma yataktan basit bile olsa hiçbir şey yapma sanki hastanede yatıyormuş gibi sadece lavabo ihtiyacı için kalk yemeğini vs eşin ya da birileri yapsın sen ye...çok çok geçmiş olsun

cok tsk ederim.zaten dusuk olsa cok yogun kanama olur degilmi yada agri.benim 1haftadir suren siradan hafif bel karin agrisi devam ediyor.ara ara kahverengi leke oluyor allah buyuk belki bu sekilde anneligi ogreniyorum korkuyu korumayi vs .bilmiyorumki ne dusunsemve ailelerden uzak sehirdeyiz kimse yok burdailk kez gurbetligin acisini hissettim..

evet canım çok iyi anlıyorum seni çünkü ben de ailemden uzak yaşadım o tecrübeyi ama sağolsun ANNEM telefondan tek tek anlattı bana süreci ....bundan sonra şöyle olur korkma ondan sonra şu olur o zaman dr a gidersin diye falan...hatta plasentayı bile tarif etmişti ki benim lavaboya gittiğimde önce plasenta gelmişti annemin tarifinden anladım bebeğin düştüğünü ve hastaneye gittim..bana dr progestan ( umarım doğru yazmışımdır ) vermişti ve dinlen demişti ama ben ilk başladığım gün hapı içtim zaten 1 saat sonra da bebek düştü...senin kanaman epeydir var ama benim çoktu canım bariz her lavaboya gittiğimde pıhtı pıhtı kocaman kocaman parçalar şeklinde taze kan renginde geliyordu ve rahmim hafif ağrıyordu en son gece çok kıvranmıştım ağrısından ve sabah da bebeğim düşmüştü..Rabbim size bağışlasın bebeğinizi inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…