- 12 Ekim 2018
- 405
- 392
- 103
- 31
- Konu Sahibi Leonmathilda
-
Emmiyor bizim ki çok üzgünüm ateşi de yok ama taşlandım şuanÖncelikle allah bağışlasın. Çok tatlı gözüküyor ağzı. Kziminda buna benzer oluyordu hatta sulu kabarcık oluyordu onun emerken oluyormuş öyle demişlerdi.
Hastaneye götürürüm mu ?canım benim oğlumunda domates yerken ağız ve çevresi böyle oluyordu domates alerjisi çıkmıştı ama 1 yaşında geçti.. alerjide olabilir yavrucuk.. geçmiş olsun..
Emmiyor bizim ki çok üzgünüm ateşi de yok ama telaşlandım şuan
El ayak hastalığına benzettim canim vücudun herhangi başka bi yerinde varmiBebeğim bu ağızdaki noktalar başına gelen varsa yaşayan neden sizce yarın hastaneye goturcem ama şuan çok telaşlandim.
Dış çıkaramadı daha eli hep agizda 7 aylık
Ek gida alıyoruz besin alerjisimi sizce ??
Allah korusun.El ayak hastalığına benzettim canim vücudun herhangi başka bi yerinde varmi
Baktım yokşükürEl ayak hastalığına benzettim canim vücudun herhangi başka bi yerinde varmi
Evet evet sürekli emiyorKendi dudagini emmiş de kan oturmus gibi duruyor
Allah razı olsun çok kötü oldum görünceAyyy maşallah nazar değmesin kuzuya. Geçmiş olsun.
Ahh annelikAllah razı olsun çok kötü oldum görünce
Hiç domates vermedimNoktalar halinde cikmis. Birde beyaz bir kac kabarcik var damakta dilde cikanlar gibi. Domateste yapmis olabilir. Acil birsey oldugunu sanmiyorum ama yinede bir goturun aci cekmesin kuzu :) cok dadLu agzidaaa :) masallah
Çok tatlı çok artık kendimi değil sadece onu düşünüyorum sanırım onu hayatımın merkezi yaptım ve üstüne çok düşüyorumAhh annelikkorkmayın ciddi birşey gibi durmuyor. İnşallah değildir. Yalnız böyle görünce 2. çocuğu yapasım geldi. Bebek özlemişim resmen :)
Bende öyleydim kızım bebekken. Aslında o endişeler çocuk büyüsede hiç bitmiyor. Sadece şekil değiştiriyor. İçinizi ferah tutun. Sanki dudağını emmişte kan toplamış gibi geldi bana.Çok tatlı çok artık kendimi değil sadece onu düşünüyorum sanırım onu hayatımın merkezi yaptım ve üstüne çok düşüyorum
bi ısrsam olur mu ki. Nese aşam kızımı ısıram brarima...Bebeğim bu ağızdaki noktalar başına gelen varsa yaşayan neden sizce yarın hastaneye goturcem ama şuan çok telaşlandim.
Dış çıkaramadı daha eli hep agizda 7 aylık
Ek gida alıyoruz besin alerjisimi sizce ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?