Erkek İnfertilitesi Acill !Sperm sayısını ve hızını arttırmak için neler yaptınız?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Evet teşekkürler bende yazarım sonuçlar çıktıktan sonra gidicez kontrole hakkımızda hayırlısı.
Şimdi geldik dr dan. Zeynep Kamil e gittik Uroloji Alı Bey e. Önce sonuçlara bakar bakmaz tüp bebek dedi. Ama ben hocam ben araştırdım bunun artma şansı yok mu. Doğal yolla, dogru besinlerle, takviyelerle. O da bize klomenve proxeed verdi. Klomen i 3 ay kullan 5 gün aralıklarla sonra gel tekrar spermiyogram test yapalım dedi. Ona gore yol izleriz dedi. Yok bu öktem olmaz diye bi baskı yapmadı. Ama ilk tüp bebek demesi biraz aklımı karistirmadi diil ama 3 ay ds bi kayip degilm 9 yil beklemisiz 3 ay ne ki. Ben ilac dışında bu kürleri de deneyeceğim. Hayırlısı...

Kizlar iyi aksamlar smdi bugun yaniklar baharattan fiyat aldm 310 tele bitki esansi gonderecekms 3 cesit. Proxeed inde adini duydum sizce hangisini denemeliyim???? Su anda havuc kuru yapmaktayiz

D
n3 oldu bizimle paylassan doktor ali beyr mi gittiniz

D

n3 oldu bizimle paylassan doktor ali beyr mi gittiniz

Merhabalar. Evet Ali Bey e gitmiştik.1 ay oldu. Klomen i 25 gün kullan 5 gün bırak demişti ama Proxeed e devam ediyoruz. Hafta içinde yine t3st verecek bakacagiz değerlere Normalde 3 ay sonra yapin bakalım dedi ama biz bir önceki testi 1.5 sene önce yapmıştık. Bakalım sonucları paylaşacağım.

hadi bakalım hayırlısı bizde zeynep kamile gideceğiz tüp bebek için rapor çıkarttınız mı ?

İlk tavsiye edeceğim kecibuynuzu suyu okadar çok faydası var ve okadar arkaşim yaptı ki sonuç Süper oldu dene mutlaka birde promen k kullansın eşin

Yok. Bizimki dshs tüp bebek aşamasina geçmedi. Marmara Üniversitesi Hastanesinde sperm testi verecek bu hafta. Onun sonucuna göre yine bi bakalım
biz varikosel ameliyatı oldu kasım ayında 8 ay geçti özelde bir doktora gitmiştik 5 senedir evliyiz bize hemen aşılama demezler diye düşünüyorum dimi ? çünkü özeldeki doktorumuz tüp bebek dedi bize ..

Bana hemen tüp bebek dedi ben istemedim. Dedim.normal.yolu bi deneyelim.elimizden ne gelirse sonr olmazsa o.asama.

Canım bende zeynep kamile gidiyorum 15 agustosta esimle gidicegiz butun evraklari topladik cok heyecanliyim insallah birsey cikmaz yaa
İnş. canım sizin sorununuz neydi ? benim eşimden dolayı varikoseldi ameliyat oldu oligospermi aynı zamanda 5 senedir hiç hamile kalmadım

Canım bende zeynep kamile gidiyorum 15 agustosta esimle gidicegiz butun evraklari topladik cok heyecanliyim insallah birsey cikmaz yaa
bu arada evrak olarak ne istiyorlar çünkü biz daha hiç gitmedik ilk defa gideceğiz randevusuz gidin diyorlar ben genede tüp bebek kısmına randevu almak istiyorum

İnş. canım sizin sorununuz neydi ? benim eşimden dolayı varikoseldi ameliyat oldu oligospermi aynı zamanda 5 senedir hiç hamile kalmadım
3 yildir evliyim canim sorunun ne olduğunu bilmiyorum cunku evlendikten beridir cocuk icin doktora gitmedik ilk deneyim zeynep kamile basladik bir kagit verdiler tahliller falan hsg tek kaldi bu pazartesi besiktastan cektircem insallah esimde tahlillrrini oldu 15 ağustosa hem uroloji ali beye hemde inferteye randevu aldim hepsini göstercez iste

bu arada evrak olarak ne istiyorlar çünkü biz daha hiç gitmedik ilk defa gideceğiz randevusuz gidin diyorlar ben genede tüp bebek kısmına randevu almak istiyorum
Hee canim sizinki sorun belli sanirsam dun hormon testi icin gittim zeynep kamile orda asilama olacaklara diger ay gelemleri soylendi bayram dolasiyla tedaviler durdurulmus ama tup bebek icin bile.iyorum ama cok iyi bir hastaneymis duyduguma gore

Hee canim sizinki sorun belli sanirsam dun hormon testi icin gittim zeynep kamile orda asilama olacaklara diger ay gelemleri soylendi bayram dolasiyla tedaviler durdurulmus ama tup bebek icin bile.iyorum ama cok iyi bir hastaneymis duyduguma gore
Canim esinin sprem tahlilleri kan tahlili seninde hormon tahlili smear ve kultur testi rahim filmi birde adetin 3. Gunu ultrasyondan bakiyolar canim bunlar evrak

Insallah cok guzel cikar hersey ıstediğiniz gibi olur Allahin izniyke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…