- 12 Aralık 2012
- 2.912
- 7.353
- 358
- Konu Sahibi Princess012
-
Şimdi geldik dr dan. Zeynep Kamil e gittik Uroloji Alı Bey e. Önce sonuçlara bakar bakmaz tüp bebek dedi. Ama ben hocam ben araştırdım bunun artma şansı yok mu. Doğal yolla, dogru besinlerle, takviyelerle. O da bize klomenve proxeed verdi. Klomen i 3 ay kullan 5 gün aralıklarla sonra gel tekrar spermiyogram test yapalım dedi. Ona gore yol izleriz dedi. Yok bu öktem olmaz diye bi baskı yapmadı. Ama ilk tüp bebek demesi biraz aklımı karistirmadi diil ama 3 ay ds bi kayip degilm 9 yil beklemisiz 3 ay ne ki. Ben ilac dışında bu kürleri de deneyeceğim. Hayırlısı...Evet teşekkürler bende yazarım sonuçlar çıktıktan sonra gidicez kontrole hakkımızda hayırlısı.
n3 oldu bizimle paylassan doktor ali beyr mi gittinizEvet 2 ay sürüyor.
Ama en net sonucu da o veriyor.
Bi önceki dr birsey olmaz bundan hemen tüp bebek yapalım dedi. Ne Bi açıklama ne birşey. Tmm yapalım da önce bi anlat.. Çarşamba günü Zeynep Kamil e gideceğiz. Urolojiden randevu aldık. Eşimle onun değerlendirmesi ve yönlendirmesine göre devam edeceğiz yolumuza. Alacağım bilgileri ve dr u sizinle paylaşacağım. Sonuçta herkesin soruları var cevap aradığı.
D
n3 oldu bizimle paylassan doktor ali beyr mi gittiniz
hadi bakalım hayırlısı bizde zeynep kamile gideceğiz tüp bebek için rapor çıkarttınız mı ?Merhabalar. Evet Ali Bey e gitmiştik.1 ay oldu. Klomen i 25 gün kullan 5 gün bırak demişti ama Proxeed e devam ediyoruz. Hafta içinde yine t3st verecek bakacagiz değerlereNormalde 3 ay sonra yapin bakalım dedi ama biz bir önceki testi 1.5 sene önce yapmıştık. Bakalım sonucları paylaşacağım.
hadi bakalım hayırlısı bizde zeynep kamile gideceğiz tüp bebek için rapor çıkarttınız mı ?
biz varikosel ameliyatı oldu kasım ayında 8 ay geçti özelde bir doktora gitmiştik 5 senedir evliyiz bize hemen aşılama demezler diye düşünüyorum dimi ? çünkü özeldeki doktorumuz tüp bebek dedi bize ..Yok. Bizimki dshs tüp bebek aşamasina geçmedi. Marmara Üniversitesi Hastanesinde sperm testi verecek bu hafta. Onun sonucuna göre yine bi bakalım
Bana hemen tüp bebek dedi ben istemedim. Dedim.normal.yolu bi deneyelim.elimizden ne gelirse sonr olmazsa o.asama.biz varikosel ameliyatı oldu kasım ayında 8 ay geçti özelde bir doktora gitmiştik 5 senedir evliyiz bize hemen aşılama demezler diye düşünüyorum dimi ? çünkü özeldeki doktorumuz tüp bebek dedi bize ..
daha yolun başındaysan sıkıntı yok beklersin ama evliliğin yeni değilse baktın olmuyor denersin tüp bebekBana hemen tüp bebek dedi ben istemedim. Dedim.normal.yolu bi deneyelim.elimizden ne gelirse sonr olmazsa o.asama.
9 yıllık evliyiz.daha yolun başındaysan sıkıntı yok beklersin ama evliliğin yeni değilse baktın olmuyor denersin tüp bebek
canım benim Allah nasip etsin bir an önce kucağını sağlıklı bir bebişle doldursun Canımmm9 yıllık evliyiz.
canım benim Allah nasip etsin bir an önce kucağını sağlıklı bir bebişle doldursun Canımmm
Ben kendimi çok beklemiş sayıyorum Allah ilk önce sana nasip etsin
Canım bende zeynep kamile gidiyorum 15 agustosta esimle gidicegiz butun evraklari topladik cok heyecanliyim insallah birsey cikmaz yaahadi bakalım hayırlısı bizde zeynep kamile gideceğiz tüp bebek için rapor çıkarttınız mı ?
İnş. canım sizin sorununuz neydi ? benim eşimden dolayı varikoseldi ameliyat oldu oligospermi aynı zamanda 5 senedir hiç hamile kalmadımCanım bende zeynep kamile gidiyorum 15 agustosta esimle gidicegiz butun evraklari topladik cok heyecanliyim insallah birsey cikmaz yaa
bu arada evrak olarak ne istiyorlar çünkü biz daha hiç gitmedik ilk defa gideceğiz randevusuz gidin diyorlar ben genede tüp bebek kısmına randevu almak istiyorumCanım bende zeynep kamile gidiyorum 15 agustosta esimle gidicegiz butun evraklari topladik cok heyecanliyim insallah birsey cikmaz yaa
3 yildir evliyim canim sorunun ne olduğunu bilmiyorum cunku evlendikten beridir cocuk icin doktora gitmedik ilk deneyim zeynep kamile basladik bir kagit verdiler tahliller falan hsg tek kaldi bu pazartesi besiktastan cektircem insallah esimde tahlillrrini oldu 15 ağustosa hem uroloji ali beye hemde inferteye randevu aldim hepsini göstercez isteİnş. canım sizin sorununuz neydi ? benim eşimden dolayı varikoseldi ameliyat oldu oligospermi aynı zamanda 5 senedir hiç hamile kalmadım
Hee canim sizinki sorun belli sanirsam dun hormon testi icin gittim zeynep kamile orda asilama olacaklara diger ay gelemleri soylendi bayram dolasiyla tedaviler durdurulmus ama tup bebek icin bile.iyorum ama cok iyi bir hastaneymis duyduguma gorebu arada evrak olarak ne istiyorlar çünkü biz daha hiç gitmedik ilk defa gideceğiz randevusuz gidin diyorlar ben genede tüp bebek kısmına randevu almak istiyorum
Canim esinin sprem tahlilleri kan tahlili seninde hormon tahlili smear ve kultur testi rahim filmi birde adetin 3. Gunu ultrasyondan bakiyolar canim bunlar evrakHee canim sizinki sorun belli sanirsam dun hormon testi icin gittim zeynep kamile orda asilama olacaklara diger ay gelemleri soylendi bayram dolasiyla tedaviler durdurulmus ama tup bebek icin bile.iyorum ama cok iyi bir hastaneymis duyduguma gore
Insallah cok guzel cikar hersey ıstediğiniz gibi olur Allahin izniykeMerhabalar. Evet Ali Bey e gitmiştik.1 ay oldu. Klomen i 25 gün kullan 5 gün bırak demişti ama Proxeed e devam ediyoruz. Hafta içinde yine t3st verecek bakacagiz değerlereNormalde 3 ay sonra yapin bakalım dedi ama biz bir önceki testi 1.5 sene önce yapmıştık. Bakalım sonucları paylaşacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?