- 17 Ekim 2014
- 17
- 3
- 86
- 31
- Konu Sahibi Princess012
-
Tup bebek yapmadan nasil durdunuz.Kızlar sperm kalitesini ve hızını ne ile arttırdınız ve sonuç aldınız mı 6 yıldır evliyim bu yüzden çocuğumuz olmuyor?
Bu topiği takip edeceğim, kocamın sperm sayısı durumu hakkında sıfır bilgim var ama ona çaktırmadan maksimumda tutma çabasıKızlar sperm kalitesini ve hızını ne ile arttırdınız ve sonuç aldınız mı 6 yıldır evliyim bu yüzden çocuğumuz olmuyor?
Yaa denedim hiç faydası olmadıMacunlar, keci boynuzunu kullandik
Bizde de oyleYaa denedim hiç faydası olmadı
Yani maddi imkansızlıklar nedeniyle yapamadık maalesefTup bebek yapmadan nasil durdunuz.
Canim cok gecmis olsun biz havuc kurune basladik hareket dusuk beninde 6 yildr olmuyor maalesef maddi olanaksizliktan tup yapamiyoruz su anda her aksam bir bardak havuc suyu iciyor smdi vitamin almis 3 yildir yuzde 2 artti bekliyoruz
Bu topiği takip edeceğim, kocamın sperm sayısı durumu hakkında sıfır bilgim var ama ona çaktırmadan maksimumda tutma çabası
Peki o toz neydi ?Benim eşimin ileri hızı 0 di varikosel de var di ameliyat oldu o sırada keci boynuzu kürü ve balın içine findik fıstık ceviz kattık onu yedi ayrica doktorun verdigi toz ileri hız %74 e çıktı
Canım inşallah emeklerinin karşılığını alırsın o ilacı da alayım o zaman benCanım merhaba benim de eşimde ileri hız %15 çıktı doktorumuz kötü demedi ama proxeed plus diye bir vitamin verdi onu kullandık yaklaşık 1 ay olacak inşallah bu ay sonuç görürüz. Bu zeytinyağ incir kürünü bir arkadaş söylemişti buradan kocasının da hareket sorunu varmış 2. Ayda hamile kaldım demişti ben denemedim ama bu ayda olmazsa diğer ayda onu denerim
Yine de bir doktorunuza danışın canım almadan, biraz da pahalı bir ilaçCanım inşallah emeklerinin karşılığını alırsın o ilacı da alayım o zaman ben
Off off çok morelim bozuluyor doktor bi vitamin yazdı ama o da 300 liraydı proxeed internette uygun gözüküyorYine de bir doktorunuza danışın canım almadan, biraz da pahalı bir ilaç235 tl
Biz ezcaneden aldık canım hiç internet fiyatlarını bilmiyorum, doğal yollar en etkilisi ama canım onları ihmal etme bence.Off off çok morelim bozuluyor doktor bi vitamin yazdı ama o da 300 liraydı proxeed internette uygun gözüküyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?