Oww aldatma varsa geri donusu olmaz. Sakın ikinci kez başınızı yakmayin. Ailenizi de kaybedeceksiniz bu defa. Deger mi? Degmez. Cunku bir kez aldatip affedilen yine yapar. Adamin hamurunda var bozukluk.eski konunuza baktım da adam sizi aldatmış sevgisi de yokmuş zaten. daha ne döneceksiniz. şu an borçlar da üzerinizde. adam olup da borca yardım etsin.
haklısınız benim düşüncem bence o eskisi gibi kurulu düzen hazır yemek temiz ev rahat bi yuva istiyor gibiO siz yokken yemek yiyemiyor, uyuyamıyor, kısacası kendi kötü hissediyor diye sizi geri istiyor. İyi hissetmek için.
Soracak olursanız; herkes birbirini seviyor, önemsiyor! Ama nasıl?
Bakın; kendi hissiyatını biraz geri çekip, öncelikle onun ne hissettiğini düşünebildiğinde mümkün olur.
Mesela beni gördüğünde mutlu olduğun için beni seviyor olamazsın, ben seni görmek istediğim için burada olursan sevebilirsin.
Benimle konuşmadığında üzgün olman, önemsediğin anlamına gelmez. Üzgün hissetmemek istediğin anlamına gelir.
Seviyor olman için; sen benimle konuşmadığında benim ne hissediyor olduğumu önemsemen gerekir.
Hayatında bir işe yarıyor olmam hoşuna gidebilir,
Sevmek; zerre bencil bir his değildir.
Bir harekette bulunurken, bir sözü sarfederken önce ona tesirini düşünmek gerekir.
Velhasıl sorunlarınızı, sebeplerini iyi analiz edin. Bencilce kibire de kapılmayın onun sürünmesi bir şeyi değiştirmez ya da iyi hissettirmez...
sorun çok bana göre evine karşı bana karşı çok ilgili değil. alkol öfke vs yani sürekli beni suçlayan biri çalışıyorum nedense ondan çok kazanmamı istemez hep altında olayım ki sesim çıkmasın kadın dediğin susar kadın dediğin hem çalışır hem ev kadını olur, kadın dediğin saygılı olur ki onun kadar saygısızlık etiğimi düşünmüyorum kadın erkeği her şekilde mutlu etmeli memnun etmeli oda tv karşısında göbek kaşımalı daha neler neler 10 yıllık evli kaldıkSorunlariniz neydi? Kac yillik evliydiniz?
bu borçlar da beni çok bunalttı zaten para yok diyor çok kazanamıyorum diyor olsa yardım ederim diyor bu kadar ev satılınca kalan parayı paylaşacağız eğer araba almak istiyorsan benim arabayı sana satayım diye teklif ettieski konunuza baktım da adam sizi aldatmış sevgisi de yokmuş zaten. daha ne döneceksiniz. şu an borçlar da üzerinizde. adam olup da borca yardım etsin.
o benim zayıf yönümü iyi biliyor bense hala ona üzülüyorum yaaAyy yemek yiyemiyormuymuş kiyamam ben yaa.. Utanmazlikta bir dunya markasi
evet biliyorum dönüşü yok ama anlam veremiyorum galiba o beni hala suçlu gördüğünden kendimi ifade etme gereği duyuyorum ama yine de çok başarılı olamadım.Niye hala konuşuyorsunuz ki bu konuları? Ayrılacak kadar gözünüzü kararttıysanız şimdi neden böyle konuları açıyorsunuz birbirinize? Ilişkinizi vazgeçilmez ve hastalıklı bir hale getirirsiniz bu şekilde. Adamın yaptıkları ortada...
bu borçlar da beni çok bunalttı zaten para yok diyor çok kazanamıyorum diyor olsa yardım ederim diyor bu kadar ev satılınca kalan parayı paylaşacağız eğer araba almak istiyorsan benim arabayı sana satayım diye teklif etti
yemin ediyor sana yanlışım olmadı yapmadım diyor şuan çok erken daha pişman olması gereken çok konu var ve ben artık kendi düzenimi kurmak istiyorum bu böyle deyince de dengeyi alt üst ediyor ondan nefret etmek istiyorum ya ben niye böyleyim ben gözümü onda açtım onu kendime dünya yaptım ondan galiba zor olacak ama başarmak istiyorumOww aldatma varsa geri donusu olmaz. Sakın ikinci kez başınızı yakmayin. Ailenizi de kaybedeceksiniz bu defa. Deger mi? Degmez. Cunku bir kez aldatip affedilen yine yapar. Adamin hamurunda var bozukluk.
haklısınız babamı evlenirken birkez yıktım bi daha yıkmak istemiyorum nasıl bitecek bu içimdeki kararsızlık babam diyor sen hemen inanırsın ona vicdan yaparsın diyo yine haklı ne diyeyimAcik konusayim, ben baba olsam; kizim aldatilsa ve bosansa ben de ona kol kanat gersem; borclarina yardim etsem ama bu arada o esi olacak adam bana bin tane saygısızlık yapsa sonra da kizim gidip geri barissa bir daha yüzüne bakmam.
haklısınız babamı evlenirken birkez yıktım bi daha yıkmak istemiyorum nasıl bitecek bu içimdeki kararsızlık babam diyor sen hemen inanırsın ona vicdan yaparsın diyo yine haklı ne diyeyim
bu borçlar da beni çok bunalttı zaten para yok diyor çok kazanamıyorum diyor olsa yardım ederim diyor bu kadar ev satılınca kalan parayı paylaşacağız eğer araba almak istiyorsan benim arabayı sana satayım diye teklif etti
Gözünü ondami actin ☺ boşandığın adamla hala neden konuşuyorsun neden yani...???yemin ediyor sana yanlışım olmadı yapmadım diyor şuan çok erken daha pişman olması gereken çok konu var ve ben artık kendi düzenimi kurmak istiyorum bu böyle deyince de dengeyi alt üst ediyor ondan nefret etmek istiyorum ya ben niye böyleyim ben gözümü onda açtım onu kendime dünya yaptım ondan galiba zor olacak ama başarmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?