• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acill yardım

vfatos

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2013
704
265
123
Merhaba,
Herkesin fikirlerini bekliyorum bu konuda bana yardımcı olun güzel bayanlar.
23 yasındayım görüstüğüm biri var ama aılesini tanımıyorum sadece kendisini tanıyorum aynı iş yerinde çalışıyoruz. 3 ay sonra falan istemeye gelmek istiyor kardeşi askerden gelince. Ama benim ablamda ne biz onları nede onlar bizim ailemizi tanımıyor nasıl olacak diyor . Sizce nasıl bir yol izlemeliyiz ?

madem ciddi düşünyor hiç annesiyle tanıştırmaya davet etmedi mi ?

Hızlı davranan erkek modeli. Hımm... İrdelemekte bir fayda var ne bu acele dimi :KK51:

Merhaba,
23 yasındayım görüstüğüm biri var ama aılesini tanımıyorum sadece kendisini tanıyorum aynı iş yerinde çalışıyoruz. 3 ay sonra falan istemeye gelmek istiyor kardeşi askerden gelince. Ama benim ablamda ne biz onları nede onlar bizim ailemizi tanımıyor nasıl olacak diyor . Sizce nasıl bir yol izlemeliyiz ?
istemekten önce tanışmaya gelseler

çocuğun yaşı kaç niyeti ciddi belli ama ailesinide tanı derim ondan sonra olsun isteme

Once siz hanimlar bir tanisin sonra ciddi anlamda istemeye gelinir.Tanimadiginiz insanlar evinize gelince ne konusacaksiniz.

Merhaba,

Ne kadar zamandır berabersiniz?

Bnce kardeşi askerden gelmeden bi tanışmaya gelsınler..

Bayanlar aileme soylemem lazim tanismaya gelmeleri icin suan 1 bucuk aydir gorusuyorz herhangi bir problem olmadi en buyuk cocuk evin aileside istiyor hemde annesi cok hevesli ama ben korkuyorum nasil olucak ne olacak hic bilmiyorum babam tanimadigi için problem yaratabilir birazda geri kafalidir babam yani vermekte istemez acikcasi

Kardeşi askerden gelince önce ailenle tanışmaya gelirler sonra baban aile hakkında gerekli görürse araştırma yapar.
Bir problem çıkmazsa isteme söz nişan düğün....
Neden panik yapıyorsun şimdiden sen çocuğu tanımaya çalış.

Back
X