- 12 Ekim 2014
- 3.280
- 1.993
- 63
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
Saol canm oyle yapaym ben en iyisibence boyke yapman daha mantikli canim
Merhaba seranalar 2. De test yaptırıpmı başladın iğneye yoksa koruma amaçlımı ve ne zamana kadar kullandın ??yazarsan çok sevinirim.Canım ilk doğumum ölü olunca ikinci de kullandim kızımı sağlıcakla kucagima aldım darısı sizlerin başına. .
Merhaba test yaptırmadim tüp bebek Dr kullanmami söyledi koruma amaçlı kullandım aksam ignemi yaptım sabah sezeryan doğuma girdim çok şükür kızımı sağlıcakla kucağıma aldım darısı sizlerin başınaMerhaba seranalar 2. De test yaptırıpmı başladın iğneye yoksa koruma amaçlımı ve ne zamana kadar kullandın ??yazarsan çok sevinirim.
Teşekkürler bende 4 opu 3. Transfer tüp bebek anne adayıyım 16. Haftamız. Türkiye'de Asm'de tedavi gördüm her şey olumsuz giderken mucize gibi tutundu bebeğim bende o tutununca bir çok kişiden duyduğum kan pıhtılaşması testını istedim Dr umdan oda zamanımız yok direk başla clexane 6000 le dedi başladık Amerikada yaşıyorum şimdi burdaki doktor bırakmalısın biz burda hamilelere kan sulandırıcı vermiyoruz herhangi bir düşük esnasında yada doğumda kanama riski olabilir diyorlar .. Bende tr deki doktoruma yazdım onların söylediklerini oda galiba tırstı ben sana önermedim sen başlamak istedin diyor senin isteğine kalmış ister bırak istersen devam et diyor. ben ona güveniyordum aslında şimdi ikilemde kaldım 9 ay yetecek kadar iğneyide getirtim Türkiye'den . Buradakilere madem kullanmamı istemiyorsunuz o Zaman test yapın dedim neye test yapıcam diyor. Ama bı sayfaya girince biraz rahatladım kaç gündür sıkıntı içindeydim anladimki kanamadan ölen yok. neyse çok uzun oldu Dertleşmeye ihtiyacım varmış.. rabbim uğraşan çabalayan herkese gönlündekini nasip etsin inşAllah..sen kaçıncı aya kadar kullanmıştınMerhaba test yaptırmadim tüp bebek Dr kullanmami söyledi koruma amaçlı kullandım aksam ignemi yaptım sabah sezeryan doğuma girdim çok şükür kızımı sağlıcakla kucağıma aldım darısı sizlerin başına
Canım clexan kullanan birçok arkadaşım oldu hepside gayet normal tamamladılar doğumlarını.bende kullanıyorum iğneyi.ayrıca diyelim kanama oldu ve fazla kan kaybettin,çözümü var kan veriyorlar oluyo bitiyo.ben de doktoruma bu kanama olayını sordum ,gönlün rahat olsun dedi ,clexan aşırı kanamaya sebebiyet verecek bir iğne değilmiş.çoğu doktor ödlek olduğu için sana öyle denk gelmiş,ben gebeliğimin 3.haftasından beri kullanıyorum nasipse doğumdan 1 gün önceye kadar kullancam.benim genetik testimde sadece yatkınlık çıktı ama doktor tedbir amaçlı kullandırıyor.Rabbim bebeklerimizi korusun...Teşekkürler bende 4 opu 3. Transfer tüp bebek anne adayıyım 16. Haftamız. Türkiye'de Asm'de tedavi gördüm her şey olumsuz giderken mucize gibi tutundu bebeğim bende o tutununca bir çok kişiden duyduğum kan pıhtılaşması testını istedim Dr umdan oda zamanımız yok direk başla clexane 6000 le dedi başladık Amerikada yaşıyorum şimdi burdaki doktor bırakmalısın biz burda hamilelere kan sulandırıcı vermiyoruz herhangi bir düşük esnasında yada doğumda kanama riski olabilir diyorlar .. Bende tr deki doktoruma yazdım onların söylediklerini oda galiba tırstı ben sana önermedim sen başlamak istedin diyor senin isteğine kalmış ister bırak istersen devam et diyor. ben ona güveniyordum aslında şimdi ikilemde kaldım 9 ay yetecek kadar iğneyide getirtim Türkiye'den . Buradakilere madem kullanmamı istemiyorsunuz o Zaman test yapın dedim neye test yapıcam diyor. Ama bı sayfaya girince biraz rahatladım kaç gündür sıkıntı içindeydim anladimki kanamadan ölen yok. neyse çok uzun oldu Dertleşmeye ihtiyacım varmış.. rabbim uğraşan çabalayan herkese gönlündekini nasip etsin inşAllah..sen kaçıncı aya kadar kullanmıştın
canım bende de pıhtılaşma var mi yok mu test yapılmadan direk igneye başlandı önlem olarak bebege zararı yok icin rahat olsun.sag salim kucagına al inşallaharkadaşlar merhaba
il meleğimi 9 haftalıkken kalbi durduğu için kaybettim doktorum biraz ilgisiz kaldı ve ne genetik nede kan pıhtılaşması testi yapılmadı şimdi yine hamileyim 8 buçuk haftalık sebepsiz kanamam oluyo bebek sağlıklı kese sağlıklı ama kanamam oluyo ... doktorum önlem amaçlı clexane 0.4 verdi önlem olarak ama kafamı karıştıran bi konu var ya benim kan pıhtılaşmam yoksa bu iğne bana ve bebeğime bi zarar verirmi konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar nolur yardım edinnn napim iğneyi vurulmayı başlimmi ?
Çok sağol senin yazdıklarınıda takip ettim baştan beri iyi bir doktor çıkmiş karşına şanslısın bilgileri paylaşmakta hayırdır yazdıklarınızı görünce rahatladım kaç gündür bana bi şey olursa bebeğe kim bakar diye düşünüyorum ister istemez korkuttular özelliklede tr deki doktorumun güven vermesini beklerdim. Çok teşekkür ederim ..kaç haftalıksınız ??Canım clexan kullanan birçok arkadaşım oldu hepside gayet normal tamamladılar doğumlarını.bende kullanıyorum iğneyi.ayrıca diyelim kanama oldu ve fazla kan kaybettin,çözümü var kan veriyorlar oluyo bitiyo.ben de doktoruma bu kanama olayını sordum ,gönlün rahat olsun dedi ,clexan aşırı kanamaya sebebiyet verecek bir iğne değilmiş.çoğu doktor ödlek olduğu için sana öyle denk gelmiş,ben gebeliğimin 3.haftasından beri kullanıyorum nasipse doğumdan 1 gün önceye kadar kullancam.benim genetik testimde sadece yatkınlık çıktı ama doktor tedbir amaçlı kullandırıyor.Rabbim bebeklerimizi korusun...
Cnm 29.haftadayım ama bebeğim şükür önde gidiyo 30.haftada.evet şükür çok iyi bir doktora denk geldim.hiç korkma , bulunduğum şehirdeki doktorlarda ödlek,ben izmire gidiyorum kontrollerim için nasipse doğumda izmirde olcak.ben bu gebeliğimdede kanamalar atlattım ama doktorum okadar kendine güvenen bir adamki , ne dediyse öyle oldu ve bu haftalara kadar geldik şükürler olsun.gebelik konusunda risk alan doktor çok az.bana bu doktorum normal doğum bile yaparsın hatta daha iyi olur bile dedi.ben kanama riski yüksekmiş dedim ona , oda kim uyduruyo bunları anlamıyorum dedi 22yıldır doktorum hiç bir sorunla karşılaşmadım iğne ile ilgili dedi.seninde için rahat olsun canım.Allah yardımcımız olsun...Çok sağol senin yazdıklarınıda takip ettim baştan beri iyi bir doktor çıkmiş karşına şanslısın bilgileri paylaşmakta hayırdır yazdıklarınızı görünce rahatladım kaç gündür bana bi şey olursa bebeğe kim bakar diye düşünüyorum ister istemez korkuttular özelliklede tr deki doktorumun güven vermesini beklerdim. Çok teşekkür ederim ..kaç haftalıksınız ??
Maşallah bebişine siz baya yol katetmişsiniz cinsiyetiniz ne??sendemi 06 kullanıyorsun??inanın çok psikolojim bozuldu bu ara düşünmekten iyiki sizleri buldum burda içim rahatladı.normal doğum bile yaparsın derken genelde bu iğneyi kullananlar normal doğum yapmıyormu?? Amin Canım Allah yardımcımız olsun inşAllah!!Cnm 29.haftadayım ama bebeğim şükür önde gidiyo 30.haftada.evet şükür çok iyi bir doktora denk geldim.hiç korkma , bulunduğum şehirdeki doktorlarda ödlek,ben izmire gidiyorum kontrollerim için nasipse doğumda izmirde olcak.ben bu gebeliğimdede kanamalar atlattım ama doktorum okadar kendine güvenen bir adamki , ne dediyse öyle oldu ve bu haftalara kadar geldik şükürler olsun.gebelik konusunda risk alan doktor çok az.bana bu doktorum normal doğum bile yaparsın hatta daha iyi olur bile dedi.ben kanama riski yüksekmiş dedim ona , oda kim uyduruyo bunları anlamıyorum dedi 22yıldır doktorum hiç bir sorunla karşılaşmadım iğne ile ilgili dedi.seninde için rahat olsun canım.Allah yardımcımız olsun...
Kaçla başlattı acaba arkadaşınızı??bende pihtilasma var ondan kullaniyorum ama arkadasim hamileyken test yaptirdi bu arada doktoru igneye baslatti sonuclar iyi geldigi halde igneyi kesmeyelim zarari olmaz faydasi olr demis 32. haftasinda doguma kadar da kullanacak
Kaçla başlattı acaba arkadaşınızı??
Prensesimiz olcak Allahın izniyle.evet doktorlar genelde kanama çok olur kontrol edilemez diye normalden çekiniyorlar.kontrollü doğum olduğu için sezeryan seçiyorlar.ama iğnenin etkisi zaten 12saat.yani normalde yapsan sezeryanda yapsan o saate kadar zaten etkisi bitmiş oluyor.ben 0,4lük kullanıyorum canım.bunun dozu boya be kiloya göre ayarlanıyor.Maşallah bebişine siz baya yol katetmişsiniz cinsiyetiniz ne??sendemi 06 kullanıyorsun??inanın çok psikolojim bozuldu bu ara düşünmekten iyiki sizleri buldum burda içim rahatladı.normal doğum bile yaparsın derken genelde bu iğneyi kullananlar normal doğum yapmıyormu?? Amin Canım Allah yardımcımız olsun inşAllah!!
O zaman sıkıntı yok inşAllah 70 kilonun üstündeyim benkiloya gore veriliyo dozlar arkadasim 70 kilonun altinda oldugundan 4000 lik kullaniyo en basindan beri
Bu sene kız galiba genel olarak pembiş yılı anlaşılanPrensesimiz olcak Allahın izniyle.evet doktorlar genelde kanama çok olur kontrol edilemez diye normalden çekiniyorlar.kontrollü doğum olduğu için sezeryan seçiyorlar.ama iğnenin etkisi zaten 12saat.yani normalde yapsan sezeryanda yapsan o saate kadar zaten etkisi bitmiş oluyor.ben 0,4lük kullanıyorum canım.bunun dozu boya be kiloya göre ayarlanıyor.
36. Hafta kaçıncı aya tekabül ediyor tam olarak??Bende onlem amacli hamileligin basindan beri igne oluyorum doktor normal dogum yapmasan iyi olur dedi 36. Haftada birakacakmis igneyi
Evet canım doğumdan 1 gün önceye kadar kullancaksın dedi.ben sordum bikaç hafta önce kesenler oluyormuş dedim , etkisi zaten 12 saat neden riske atalım boşu boşuna dedi.evet prenses çok var bu sene.Allah herkesin evladını bağışlasınBu sene kız galiba genel olarak pembiş yılı anlaşılanne Zaman keseceksin iğneyi bununla ilgili bir şey dedimi doktorun anladığım kadarıyla doğumdan 12 saat önce dediğine göre 9. Aya kadar kullanacaksın öyle değilmi?
aO zaman sıkıntı yok inşAllah 70 kilonun üstündeyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?