- Konu Sahibi tugbaemrah
-
Sağolasın canım bilgiler için.aynı anda aynı şeyleri paylaştığın birileri olmak iyi hissetiriyor.inşAllah hepimiz sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza
Canım ben iki kayıp yaşadığım için inkansızlık içinde imkan yaratıp riskli gebelik uzamanına gidiyorum izmir kentte.doktorlarım türkiyede bir numaralar arasında(bunu yanlış anlamayın ,sadece emin olabilirsiniz diye yazıyorum) doktorum doğuma kadar iğneni korkmadan göbekten devam edebilirsin dedi azıcık bir tümseklik yeter dedi.(ben ona rağmen endişeliyim o ayrı :) birde doğuma 24saat kalaya kadar kullancaz iğneyi dedi.ama forumda okadar çok farklı şekilde kullanımı varki iğnenin,insan doktorundan şüphe ediyor :)Bende hala gobekten igne oluyorum ama artik karnim ele gelmedigi icin biraz zor oluyor korkmaya basladim ve daha doktoruma 1 ay var birsey soramayacagim o yuzden bu arada igneyi ne zaman birakiyorsunuz benin doktorum 12. Haftada demisti ama hala devam ediyoruz
Ben o zaman karmindan devam edeyim daha valla bu sicaklarda hirkayi dusunemiyorum. Benin de garip bir sekilde karnim hep morarirdi 1 aydir morarmiyor artik
Nasıl yani kullandığın halde ölü doğummu yaptın arkadaşımMerhaba bendede pıhtılaşma yoktu 38haftalikken ölü doğum yaptım Dr tedbir amaçlı kullandirdi doğuma kadar. ..
Amin canim zor isimiz ben 5 ilac 1 de igne oluyorum her gun buyuk ihtimal simdi 1 ilaca daha baslayacagim. Anne olmak zor is :) ben basindan beridir hep esime yaptirdim igneleri 1 kere bile kendim yapamadim daha hele simdi karnim buyukken hic yapamam herhaldebenim karnim hic morarmiyodu ve hic agrimiyodu bazen koldan aciyinca tekrar gobege mi donsem diyorum ama artik kendi kendime igne yapcak cesaretim kalmadi koldan esim vuruyo acisida zaten 2 dk da geciyo allah yardimcimiz olsun
Kizlar igneyi 3 gün kullanmasam sorun olurmu sizce asprine devam o sürede
Amin canim zor isimiz ben 5 ilac 1 de igne oluyorum her gun buyuk ihtimal simdi 1 ilaca daha baslayacagim. Anne olmak zor is :) ben basindan beridir hep esime yaptirdim igneleri 1 kere bile kendim yapamadim daha hele simdi karnim buyukken hic yapamam herhalde
Keyfi degil canim zaten persembe bitiyo ignem tatildeym suan dr um cuma cagirmisti kontrole ama pazor donuyorum ben anca pazartesi gidicem dr a 3 gun ilaçsoz kaliyorm rapor cikarmadi henuz acil dr u yazsada alamiyorum malum bayram dr lar izinli mecburyt cuma ariycam dr u tekrar sorucamda zaten burda bi danisaym dedim bilgisi olan varmi diecogu doktor saati bile saptirmayin diyor bence igneyi 3 gunlugunede olsa birakmayin
Ben harekerlerini ilk hamileligim olmasina ragmen 16. Hafta hissetmeye basladim ama her gub ayni degil hic mesela dun nerdeyse hic hissetmedim gibi ama gece yatinca kudurdu oyle hissettim :)) ben oyle olunca cikolata falan yiyip sirt ustu uzanip bekliyorum. Ama herkeste farkli olabilirbende haplaran muzdariptim cok sukur biz ikiye dusurduk darisi sana bi de ben hareketleri bi kac gundur hissediyorum diyordum bugun hissedemedim senin haftan benden buyuk 21 de hareketleri nasildi bebeginin
Ben 2 gun kullanmadim hareketlerini takip ettum surekli Allah in izniyle birsey olmadiKeyfi degil canim zaten persembe bitiyo ignem tatildeym suan dr um cuma cagirmisti kontrole ama pazor donuyorum ben anca pazartesi gidicem dr a 3 gun ilaçsoz kaliyorm rapor cikarmadi henuz acil dr u yazsada alamiyorum malum bayram dr lar izinli mecburyt cuma ariycam dr u tekrar sorucamda zaten burda bi danisaym dedim bilgisi olan varmi die
Keyfi degil canim zaten persembe bitiyo ignem tatildeym suan dr um cuma cagirmisti kontrole ama pazor donuyorum ben anca pazartesi gidicem dr a 3 gun ilaçsoz kaliyorm rapor cikarmadi henuz acil dr u yazsada alamiyorum malum bayram dr lar izinli mecburyt cuma ariycam dr u tekrar sorucamda zaten burda bi danisaym dedim bilgisi olan varmi die
Kalp atımı için gidicez daha gebeligin başndaym yeni başladim igneye ilk kutu biticel yeni gecen hafta mesela kahve akintim oldu direk kesti igne ve asprini akinti bitince tekrar başlattı yani mecbur kaliyorm napabilirm baska bilemedimBen 2 gun kullanmadim hareketlerini takip ettum surekli Allah in izniyle birsey olmadi
Ben harekerlerini ilk hamileligim olmasina ragmen 16. Hafta hissetmeye basladim ama her gub ayni degil hic mesela dun nerdeyse hic hissetmedim gibi ama gece yatinca kudurdu oyle hissettim :)) ben oyle olunca cikolata falan yiyip sirt ustu uzanip bekliyorum. Ama herkeste farkli olabilir
Bende pıhtilasma yok yatkinlik var 2 kayip nedeniyle onlem olarak kullaniyormcanim zaten cok bi koruyuculugu yok diye bikiyorum mesela ben bi operasyon gecirdim 13 haftalik hamikeyken doktorum 5 gun onceden aspirini biraktirdi ameliyattan bi gun onc igneyi biraktirdi igne zaten 12 saat koruyo ama aspirin 24 saat koruyo ve kanin koyulasmasini engelliyo demisti 4 gun kala biraksam operasyon tarihibi erteleyeckti ignende uoksa demekki o kadar ciddi seviyede degil seninki cunku ben keseyi girduk rapor cikti daha bebek sagkiklimi bos kese mi bilmeden yani senin derecen ne imki homozigot faktor 5 ben 6000 lik igneden kullaniyorum
Canım ilk doğumum ölü olunca ikinci de kullandim kızımı sağlıcakla kucagima aldım darısı sizlerin başına. .Nasıl yani kullandığın halde ölü doğummu yaptın arkadaşımsebep neymiş açıklanamadı mı.halbuki son haftalar kontroller sıksık oluyor inan çok üzüldüm.Allah yardımcın olsun ama nasipten ötesi yok malesef
Elimde 3 tane igne var bi gün yapip bi gün yapmasammi yada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?