acill yardımm kan pıhtılaşması olmadan clexane iğne kullanan varmı ???

morluklar normal degil ama genelde kansizlik yada demir vitaminiule ilgili sorunlarda oluyor diye biliyorum tabii en iyi sonucu doktor soyler. aspirinden oldugunu dusunmuyorum cunku onceki dusuhumdede bu gebelihimdede hem 6000lik igne hem coraspirin kullaniyorum arkadasim pihtidan dolaui 3 dusuk yasadigi icin bu pihti beni hep korkutuyo igneler 12 saat kani civiltiyo yani diger 12 saat kanimiz normal koyulugunda oluyo bu sebebden bwn gunde 2 igne olmak istedigimi soyledim domtorum hayir biz tedavi amacli degil tedbir amacli yapiyoz bu igneleri dedi ayrica aspirinde koruma 24 saatmis bunu duyunca sevindim mesela ben bi operasyon gecirdim hamileligimde opeeasyondan 5 gun once hapi 1 gun once igneyi kestik demekki hap daha koruyucu zaten doktor bilgilendiriyo 32. haftadan sonra hapi kesecez o haftadan sonra gerekli degil ama igne yi doguma kadar kullancaz dedi yani ben dogumfan sonra bile bi gun durup bi gun aspirin icmek istiyorum cunku kanim gercekten koyu ve bacagima falan pihti atarsa diye cok korkuyorum bu arada benim degerim homozigot faktor 5 cok yakin arkadasimda benle ayni hamile onun ikinci tup bebegi doktoru pihtilasma riski olmadigi halde 4000lik igne kullandiriuo zarari olmaz faydasi olur diye allah hepimize saglikli hamilelik saglikli bebekler nasip etsin

İnşaallah canım Doktor kesin batmaz demedi valla e vururken esim etimi de tutamıyor artık o yüzden bende riske girmiyorum yine de sen bilirsin

İnşaallah canım Doktor kesin batmaz demedi valla e vururken esim etimi de tutamıyor artık o yüzden bende riske girmiyorum yine de sen bilirsin
Benim iki doktorumda okadar kalın bir yağ tabakası varki iğne ucunun enaz 6-7cm olması lazım dedi ki bir doktorum profesor.yıllardr bu işi yapıyorum güvenle atabilirsin göbekten dedi hatta bazı doktorlar 20.haftadan sonra göbekten attırmıyormuş bebeğe zarar verir diye dedim onlar doktor değil kasap dedi bana amaaa isterse %10000 güvence versin insan bebeğine zarar vercek die aklı çıkıyor.nyse ben bi süre daha göbekten atayım daha sonra duruma göre bakarım artık.

benim doktorum gobegin cikana kadar gobekden vur sonra kol bacak oralara gecersin dedi bende 3 ay gobekden vurdum sonra gobegim cikmadigi halde tedirgin olup kola gectim suan kollarim mosmor ama yinede ne bacakdan ne gobekden deniyorum kola devam

benim doktorum gobegin cikana kadar gobekden vur sonra kol bacak oralara gecersin dedi bende 3 ay gobekden vurdum sonra gobegim cikmadigi halde tedirgin olup kola gectim suan kollarim mosmor ama yinede ne bacakdan ne gobekden deniyorum kola devam
En rahatı göbek ama işte oda tedirgin ediyor insanı.zor valla annelik..

Benzer şeyleri bende yaşadım. Kan pıhtılaşmam var mı kesin değildi ve hamileliğimi de riske atmamak adına 12. haftaya kadar clexane, 32. haftaya kadar da coraspirin kullandım. Kan sulandırıcı olduğu için bebek daha iyi besleniyor endişe etme bence.

En rahatı göbek ama işte oda tedirgin ediyor insanı.zor valla annelik..

haftalarimizdq yaiin bende 21 haftalik hamileyim aynen gobekde agrida morarmada olmuyodu iyidi ama ne olur ne olmaz diye koldan vuruyorum madeni paradan bile buyuk morlarim var daha onceki dusugumde bacakdan denemistim bacak daha da morariyodu ve aciyodu o yuzden suan bacaga hic cesaretim yok allah yardimcimiz olsun

Canım başka bişey daha sorayımmı bebek hareketleri tutarsızmı seninde.bazen 6-7saat ses çıkmıyo.bazen sabahtan akşama hareketli.korkuyorum sessiz sakin olunca.

Canım başka bişey daha sorayımmı bebek hareketleri tutarsızmı seninde.bazen 6-7saat ses çıkmıyo.bazen sabahtan akşama hareketli.korkuyorum sessiz sakin olunca.

evet bazen arka arkaya hareket ediyo bazen de hic hissetmiyorum ilk hamilelik oldugu icin 24 e kadar net hissedemezsin demisti doktorum ama bende endiseleniyirum bide bu haftalarda yenidogan bebek gibi uyku duzenleri olurmus uyuyodur ondan hissedemiyosundur diyo doktorum net hissetmeye basladiginda hareketini alamiyosan karnina hafifce vurup uyandirirsin diyo

Aynen de oyle bazi gunler kuduruyor bazi gunler sakin olup beni endiselendiriyor ama son zamanlarda hareletleri daha da guclendi. Sabah uyandigimda hareket etmiyorsa hemen cikolata falan yiyorum bir de benim bebegim geceleri coook hareketli gunduzleri daha az acaba gece uyanik gunduz mu uyuyor

Bende hala gobekten igne oluyorum ama artik karnim ele gelmedigi icin biraz zor oluyor korkmaya basladim ve daha doktoruma 1 ay var birsey soramayacagim o yuzden bu arada igneyi ne zaman birakiyorsunuz benin doktorum 12. Haftada demisti ama hala devam ediyoruz

ben homozigot faktor 5 im o yuzden clexani doguma kadar kullancam coraspirinde iciyorum onu da 32. haftada birakcaz dedi benim doktorum gobegin cikana kadar gobekden vur dedi gobegim yeni belirginlesti ama ben 15. haftadan sonra kola gectim

ben homozigot faktor 5 im o yuzden clexani doguma kadar kullancam coraspirinde iciyorum onu da 32. haftada birakcaz dedi benim doktorum gobegin cikana kadar gobekden vur dedi gobegim yeni belirginlesti ama ben 15. haftadan sonra kola gectim
Bende heterozigot cikti igneyi de onlem amacli kullaniyorum baska bir doktor kullanma bile demisti ama ben yine de kullaniyorum. Kolum veya bacagim morarirsa cok kotu gozukur diye hala gobekten yapiyoruz insallah zarari yoktur

gunduz anne hareket ettikce yurudukce bebek sallandigindan uyurmus anne hareketini kesince de uyandigindan harekete baslarnis yani bizim tersimize onlar gunduz uyuyup gece harekete basliyolar

Sağolasın canım bilgiler için.aynı anda aynı şeyleri paylaştığın birileri olmak iyi hissetiriyor.inşAllah hepimiz sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza

Canım doğuncada öyle olursa uykusuz geceler seni bekliyor demektir:) aman sağlıklı olsunlarda varsın uykusuz kalalım

Bende heterozigot cikti igneyi de onlem amacli kullaniyorum baska bir doktor kullanma bile demisti ama ben yine de kullaniyorum. Kolum veya bacagim morarirsa cok kotu gozukur diye hala gobekten yapiyoruz insallah zarari yoktur

zarari oldugunu sanmam cunku 9 ay karnindan vuranlari biluyorum. kolda cok cirkin duruyo dogru dirsegimin 4 parmak ustunden basliyo morlar bende cozumu dirsege kadar kollu olan ince hirkalar alarak buldum yoksa cok dikkatici morlar oluyor birde ilk zamanlar kolum bu kadar morarmiyodu suan morluklar oluyo doktorum kanin civimaya basladigindan oluyo morlar dedi

Ben o zaman karmindan devam edeyim daha valla bu sicaklarda hirkayi dusunemiyorum. Benin de garip bir sekilde karnim hep morarirdi 1 aydir morarmiyor artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…