acill yardımm kan pıhtılaşması olmadan clexane iğne kullanan varmı ???

Artık buradakilerde vazgeçmeyeceğimi biliyorlar ama 36. Haftada kesinlikle keseceksin diyorlar . Tamam dedim bende. Amin bizim gibi isteyenlerin çabalayanların gönlündekini versin rabbim .

Canim sen izmirde mi oturyorsun dr undan sanirim memnun sun kime gidiyorsun...bende 37.haftamda bebeğimi kaybettim ölü dogum yaptım hicbir test yapılmadan dr um tedbir amaçlı clexane 0.4 kullandirmaya başladı ama çok tedirginim iyi bir dr a gitmek istiyorum kafam çok karışık....

Canım izmir kent hastanesi serkan güçlüye gidiyorum gönül rahatlığı ile gidebilirsin.ama 37.haftadaki ölü doğum araştırılmalıydı sanki.herşeyin bir açıklaması olamaz elbet bazı şeyler takdiri ilahi ancak incelenebildiği kadar incelenmeliydi.

Bende çınarlı da doğum yaptım alsancak ta reşat bozoklar di dr um son ana kadar hicbir sıkıntı yoktu bebeğinde doğumdan sonra ise biz ısrarla sormamı za rağmen sadece takdir ı ilahi dedi hiç bir test yapılmadı ne bebeğe ne bana şimdi 11 haftalık hamileyim başka bir dr a gittim tedbir amaçlı clexane başladı ama ben pıhtılaşma testi falan yatırmadım şimdi korkuyorum ya bebeğime zararı olursa ya pıhtılaşma yoksa bilmeden hiçbirşey ıkiyuz tane iğne doğuma kadar ya boşunaysa kafayı yemek üzereyim

Canım o konuda için rahat olsun eğer tek kafana takılan pıhtılaşma yoksa ve ben iğne kullanıosam diyeyse ,bunu bende gönül rahatlığı ile yanıtlarım :) bendede net bişey çıkmadı genetik testte.doktor oladabilir olmayadabilir ama tedbir amaçlı kullanmamız gerek çnkü yatkınlık çıkmış.yani olma ihtimali var.doktor dediki bana : diyelimki pıhtılaşman yok , bebeğe asla zararlı bir iğne değil , kullanmanın hiç bir sakıncası olamaz dedi.hatta kan inceltilip pürüzsüz şekilde bebeğe gittiği için daha rahat beslenir kilosu genel olarak önde olur dedi.dediğide çıktı.ben 30.haftayı bitiriyorum.bebek gelişimi 32.haftayı bitiriyor.eğer doktorun içine sinmiyorsa , sadece bir kereliğine bile serkan beye git , aklındaki bütün soruları öyle net yanıtlayacakki zaten onla devam edeceksin.internetten araştır birçok yorum ve haber var hakkında.ama bazen gerçektendr bazı şeyler Allahtan.ne yapsan boş oluyor.gideceğin hiç bir doktor bebeğini yüzde yüz sağlıkla kucağına verebileceğinin garantisini veremez.kimin garantisi varki..ben şiddetle tavsiye ediyorum doktorumu.kardeşimin rahimdeki miyomunu sadece ultrason ile görebilen tek doktor kendisi.iyi denilen bütün doktorlara gitti kardeşim şikayetleri yüzünden.ve iki senedir çocuğu olmadı.hep normal pskolojik bişey yok dediler yanlış tedaviler uyguladılar.tek muaynede sorunu gördü ve ameliyat etti.önce Allaha sonra serkan beye çok güveniyorum.

Canim benim gerçekten söylediklerin içimi rahatlattı bayramdan sonra bende serkan beye gideceğim en azından su kafam rahatlasın hepimizin kaygısı aynı evlatlarımız... rabbim saglıkla evladını kucağına almayı nasip etsin inan çok güzel anlatmışsın çok tesekkur ederim...dogumuda serkan bey de mi yapacaksın canim sanırım ssk anlaşması yokmuş kent hastanesinin dogum fiyatı nasıl canim konuştun mu hic?

Ben manisada oturuyorum.iki kayıptan sonra bulabildim serkan beyi.eğer Rabbim nasip ederse acil bir durum gerçekleşmezse evet serkan beyle kent hastanesinde yapıcam.doğum ücretleri malesef yüksek , özel sigorta yoksa enaz 8bin gözden çıkarmak gerek ki bazen extralar çıkıyor onlarda faturalara ekleniyor.evet uçuk rakamlar ama kayıp yaşayan insanın gözü görmüyor.Sağlıkla gelmesi tek dileğimiz.Allahım senin evladınıda sana bağışlasın.serkan beye gittikten sonra banada yazarsan durumunu ve ne düşündüğünü sevinirim

Bende iğne kullanıyorum kızlar doktor son güne kadar kullan dedi normal dogumu sordum tabikide normal doğum yapacaksın dedi planlı sezeryan yok yani. İnşaallah normal doğum olur

Arkadaşlar merhaba. Benim de bir sorum olacaktı. Bir önceki gebeliğim 10. haftada kalbi durduğu için kürtajla sonlandırıldı malesef. Dün tekrardan gebe kaldığımı öğrendim. Şu an sevinçle karışık endişe içindeyim. Bende pıhtılaşma testi yaptırmak istiyorum ama devlet yapmıyor malum. Özelde de ücretlerin yüksek olduğunu duydum. hcg 380 civarı daha çok ufak olduğu için kontrole gitmeyim diyorum. haftaya salı gibi gitmeyi düşünüyorum. pıhtı varsa mazallah yine kaybedebilirim bebeği diye coraspin 100 aldım bugün. kullansam mı kullanmasam mı bilemedim. bi zararı yok değil mi?

Sakın aspirini kendi kafana göre kullanma.benim doktorum aspirin konusu çok dikkat edilmesi gereken bir konudur derdi hep bende iki kayıp yaşadım.eğitim ve araştırma hastanesi yada üniversite hastanesine bir doktora git.3kaybının olduğunu söyle.ozaman yapıyorlar.bunuda kaybetmek istemiyorum de ama acil yaptırman lazım çünkü sonucu iki hafta civarında çıkıyor ,eğer pıhtılaşma yada yatkınlık varsa bir an önce iğneyr başlanmalı

canımm çok teşekkür ederim. Yarın gideceğim inşallah testi yaparlar. Yalanda söyleyeceğim Allahım affetsin. Dua edin arkadaşlarım bana. Bende ediyorum hepimiz için. Gelişmeleri paylaşacağım. Sevgiler <3

arkadaşlar üniversite hastanesine gittim. Pıhtılaşma testi yapacaklardı ama hamileyim diye yapmıyorlar. Hamile olmadan önce gelip yaptırman gerekirdi diyorlar. yahu bunun ne mantığı var ne alaka? Zaten hamile olduğum için yaptırmak istiyorum. canım çok sıkkın. Bilgisi olan arkadaşlarım yazabilirler mi

Canım bizi yalana itiyorlar ,bu test için illa 3kayıp olcak diyorlar.
iyide ne alaka,sadece kan alacaklar bir tüp.keşke hamileyimde demeseydin :) valla bukadar detayı bilmiyorum ama doktorun istediyse yapmaları gerekirdi.nasıl bişey anlamadım.

Merhabalar,
8 haftalık bir sağlıksız gebelik yaşadım tüp bebekle ve keseleri aldılar. 2. Denememizdi. Genetik testlerimiz temiz çıktı. Tromboz paneli yani pıhtılaşma testinde MTHFRC homozigot, LTA heterozigot mutasyon çıktı. Hematolog iğne kullanmama gerek olmadığını söyledi. Ama sonuçlardan yola çıkarak başka testler yaptırdı. Bugün 3. Tüp denememiz için yumurta toplandı. Ancak halen yapılan diğer tahlil sonuçları çıkmadı. Jinekoloğum transferde konuyu düşünelim dedi. Anladığım kadarıyla durumumda olan birçok arkadaşa direkt iğne verilmiş tedbiren. Bu ilaçların ne zaman kullanılmaya başlanması gerekiyor, ilaçlara ve dozlarına kadın doğumcularınız mı karar veriyor?

Canım dozuna doktor kilona göre karar veriyor.tabiki doktorun en doğrusunu bilir ama benimde aşağı yukarı üç parametrede bozukluk çıktı,sende iki çıkmış.ben tedbir dozu kullanıyorum doktorum riske atmayız dedi.pıhtılaşma yoksa bile iğne zararsız olduğu için kullandırıyor.ama tüp bebek değil benim ,yani ne söylesem tam doğru olmaz....

Çok teşekkür ediyorum. Yarın transferim olacak 2 embriyoyla nasipse. Dr. ne önerecek merak ediyorum. Hayırlısı olsun hakkımızda.

Transfer gerçekleşti. Clexane 0.6 verdi dr. Koldan yapmamı önerdiler ama teste kadar göbekten yapmayı düşünüyorum.

Transfer gerçekleşti. Clexane 0.6 verdi dr. Koldan yapmamı önerdiler ama teste kadar göbekten yapmayı düşünüyorum.
Canım ben 34.haftaya geldim hala göbekten yapıom.çnkü en az göbek acıyor.iğneyi yavaş ver baya yavaş.ozaman hiçbi morarma falan olmaz.

Göbekten çok yavaş uyguladığım ve dağılması için masaj yaptığım halde çok acıdı. Keşke sonunda evlat nasip olsun da, bu acıya da katlanılır. Size de Allah kolay bir doğum nasip etsin. Çok sağolun deliha 86.

Canım ovalama sakın , ovalarsan acır be morarır..at ve bırak.saol hepimize inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…