- 29 Ocak 2020
- 935
- 327
- 53
- 26
- Konu Sahibi GaardennRosee
-
Bulanti ve kusma bu kadar erken gebelikte belirti olmuyor. O psikolojik olabilir ya da baska bir sorun vardir. Kalanlar belirti olabilir. Bir ihtimal dünkü testte silik cizgi olabilirdi hamilelik olsa. Ama olmayabilir tabii. Yarin bat ise testi yenileyin bi bakin.Yarın beklenen adet tarihim ama 10 gundur göğüslerim çok çok hassaslasti bir defa kustum bulantı oluyor ara ara bacaklarım da 2 defa gün aralığı ile ağrılar oldu dünden önceki gün test yaptım negatif çıktı 4 gün boyunca adetliyken çektiğim sanciyi çektim ve bugün ara ara kasigima kramp girdi birde 4 gün önce ilişki esnasında kasigima 3 saniyelik berbat bir sancı girdi kendimi halsiz hissediyordum bilmiyorum belki de normal soğuk algınlığı geçiriyorum ama gebelik belirtisi olabilir mi bunlar basım felan da çok çok agriyoe ara ara
Bulanti ve kusma bu kadar erken gebelikte belirti olmuyor. O psikolojik olabilir ya da baska bir sorun vardir. Kalanlar belirti olabilir. Bir ihtimal dünkü testte silik cizgi olabilirdi hamilelik olsa. Ama olmayabilir tabii. Yarin bat ise testi yenileyin bi bakin.
Hamilelik belirtisi degil zaten o. Ilerleyen haftalarda var bulantı.Kusma ilk defa dün gerceklesti ama kokudan dolayı kendi kendine olmadı yani
Israr etmenize gerek yok. 6 hafta sonrası olan şey bu.Kusma ilk defa dün gerceklesti ama kokudan dolayı kendi kendine olmadı yani
Israr etmiyorum hanımefendi zaten sadece olan şeyi söylüyorum ve sürekli devam eden birşey olmadığını belirttim ayriyetten bildiğim kadarı ile erken hamilelik belirtisi de koku hassasiyeti olan birşey ve kokudan dolayı bulantı ve kusma gerçekleştiğini söyledimIsrar etmenize gerek yok. 6 hafta sonrası olan şey bu.
Hamilelik belirtisi degil zaten o. Ilerleyen haftalarda var bulantı.
ılıskı sırasında kasıktaa agrı yaptıgını bılıyorum kistin. bence catlamamaıs kıste donusmus bı yumurtanız olabılır. bı doktora gıtmenızde fayda var. bu aralar havalardan oturu hastalık falan da olunca ıster ıstemez hepsı bırbırne gırer:)Israr etmiyorum hanımefendi zaten sadece olan şeyi söylüyorum ve sürekli devam eden birşey olmadığını belirttim ayriyetten bildiğim kadarı ile erken hamilelik belirtisi de koku hassasiyeti olan birşey ve kokudan dolayı bulantı ve kusma gerçekleştiğini söyledim
ılıskı sırasında kasıktaa agrı yaptıgını bılıyorum kistin. bence catlamamaıs kıste donusmus bı yumurtanız olabılır. bı doktora gıtmenızde fayda var. bu aralar havalardan oturu hastalık falan da olunca ıster ıstemez hepsı bırbırne gırer:)
ılıskı sırasında kasıktaa agrı yaptıgını bılıyorum kistin. bence catlamamaıs kıste donusmus bı yumurtanız olabılır. bı doktora gıtmenızde fayda var. bu aralar havalardan oturu hastalık falan da olunca ıster ıstemez hepsı bırbırne gırer:)
gebelık testın erken olanlardanmıydı . cunku bazısı cıdden 50 ustunu olcuyo bazısı 10 ustunu.Birde ilk defa ve 3 saniyelik berbat bı kramp şeklindeydi saha sonra zaten olmadı
Hayır normal kaset test yaptım 3 4 gün kala yani düngebelık testın erken olanlardanmıydı . cunku bazısı cıdden 50 ustunu olcuyo bazısı 10 ustunu.
bence sen yarın tekrarla testı nolur nolmaz ^^ adet olana kadar ümit tuketmıyoruz. sonra da bıdahakı ayaHayır normal kaset test yaptım 3 4 gün kala yani dün
Ümidimizi kaybetmemeye çalışıyoruz mod düşüren yorumlar olsa bile inşallah vardır 1 buçuk yılı aşıyoruz artık olmadı çünkü her ay Hatay kırıklığı da zor geliyor tam bir çocuk hastasıyımbence sen yarın tekrarla testı nolur nolmaz ^^ adet olana kadar ümit tuketmıyoruz. sonra da bıdahakı aya
koku hassasiyeti olabilir neden olmasin ki adetin gecerse test yap cnm modunu da dusurme insan bir umut ariyor iste
Ne dedim de modun düştü? Hamilelik belirtisi degil ilerleyen haftalarda var bu belirti dedim. Bunun neyi modunu düşürdü? Lütfen soyle hangi kelimesi? Evet gebesin mi deseydim? Olani soyledim. Boyle bir belirti ilk haftalarda yok. Dizilerde filmlerde öğüren kadın hamile miyim diye supheleniyor. Herkes ilk belirtilerden biri zannediyor bunu.İnşallah vardır o zaman ne diyelim modunu bu kadar dusuruceginizi bilsem hiç acmazdim konuyu
Ne dedim de modun düştü? Hamilelik belirtisi degil ilerleyen haftalarda var bu belirti dedim. Bunun neyi modunu düşürdü? Lütfen soyle hangi kelimesi? Evet gebesin mi deseydim. Olani soyledim. Boyle bir belirti ilk haftalarda yok. Dizilerde filmlerde öğüren kadın hamile miyim diye supheleniyor. Herkes ilk belirtilerden biri zannediyor bunu.
Ben ne bileyim ne kokladin da kustun ya dkskslal bebek bezi koklarsam ben de kusarım. Leş kaktüsü koklarsam kusarim. Kedimin kumu öğürtüyor bazen. Ne bileyim ne kokladinKokudan midem bulandı KOKUDAN ilk haftalarda koku hassasiyeti olur ya hani ondan oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?