Acill

Aniden burnuma yemek kokusu geldi ve midem bulandı kustum surekli oluyor demedim alınmadım da alinsaydim cevap vermezdim benimle ömür gecirene de çok güzel geçiyor sizin gebeliginiz de böyle şeyler olmamış olabilir belki ama herkeste farklı oluyor

Ben hiç gebe olmadim. Hayatimda hiç hamile kalmadim. 1 kez bile kimyasal dahi çift çizgi gormedim. Cok uzun zaman vajinismusla uğraştım. 3 aydir her sey yolunda. Butun ogrendiklerimi buradan tecrubeli kiz kardeşlerimden ablalarimdan ogrendim. Yanlis biliyorsam duzelttim. Burasi cok guzel bir okul dogru seyleri almak isteyene.

Hiç gebe kalmadıniz madem neden ısrarla olmaz diyorsunuz burda bende çok gördüm bulantı ve kusma ile gebe olduğunu öğrenen ablalarimi

Hiç gebe kalmadıniz madem neden ısrarla olmaz diyorsunuz burda bende çok gördüm bulantı ve kusma ile gebe olduğunu öğrenen ablalarimi
Ilk haftalarda bulanti ve kusma olmaz ilerleyen haftalarda olur. Ilerleyen haftalarda da adet coktan gecikmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…