acill...

Yasam111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2015
999
1.027
83
37
Gunaydin kizlar
Bugun temizlige bir bayan gelecek. Ogrenmek istedigim evim 100 M2. ortalik makinalanacak yerler silinecek tozlar alinacak tuvalet banyo yikanacak. Bi de 6 parca utum var onu yapacak. Sizce ne kadar vermeliyim. Kv dem normalde 50 tl aliyorlar dedi. Ben araci kadina isleri soylerken utuyu soylemeyi unuttum. O da 50 tl dedi. Simdi kadindan utuyu de istesem ekstra bir ucret vermeli miyim???
Birazdan gelecek kadin kimsenin hakkina girip emrivaki de yapmak istemiyorum

Yani yapacağı işler en fazla iki saatini alır.bence ütüyü de söyleyin.o da yarım saatini alsın.50 lira 2 saat için hiç te az değil

Sizin ora neresi canim. Burda duvar caam silme bahar temizligine 100 tl aliyorlar.
İzmir in ilçesi haklısın cam oldu mu 100 tl 50 normal rrutin temizlik için bencede fazla gerek yok utuyu konusmadiysaniz söylersin iz ütü de var diye yok ücret artar filan dese siz bilirsinjz

50 mi bizim burda 100 tl ütü hariç iyiymiş valla
Bizim burdada 5 saati 50 tl yarim gun oluyo 10 saat 100 tl tam gun oluyo.Bana dün kadin geldi evim 5 oda 1 de mutfak
Heryeri supurdu. Toz aldi. yerleri sildi.
2 odanin camini sildi. Mutfak dolaplarini. Kapılari sildi.ve bütün evin halilarini makine ile yikadi. Ev pril pril oldu. Hepsi yarim gün sürdü 50 tl verdim

Bizim burdada 5 saati 50 tl yarim gun oluyo 10 saat 100 tl tam gun oluyo.Bana dün kadin geldi evim 5 oda 1 de mutfak
Heryeri supurdu. Toz aldi. yerleri sildi.
2 odanin camini sildi. Mutfak dolaplarini. Kapılari sildi.ve bütün evin halilarini makine ile yikadi. Ev pril pril oldu. Hepsi yarim gün sürdü 50 tl verdim
Cam.silmek ve hali yikamak yorucu isler ben 50 vermezdim herhalde. Ohh tertemiz gule gule oturun evinizde.. :)

Back
X