- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
- Konu Sahibi Pmukprensess
Pazardan domatez mi alıyormuş?Akşam yengenle gelip seni alacağız yazmış mesajda ben gitmek istemiyorum![]()
Haddini bildiremediniz mi koca insansınız..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazardan domatez mi alıyormuş?Akşam yengenle gelip seni alacağız yazmış mesajda ben gitmek istemiyorum![]()
Evet öyle yapicam artık. Kimsenin beni uzmesine izin verymcem . Ve babam şart koştu. Eğer birdaha kizim bana dayak yemiş halde gelirse kızımı senden bosarim dedi ve yemin etti. Yüzüne söylemedi ama kaynima dedi. Ve her 2 ay da bir annem gelip beni alabilecek. C.tesi pazar kalıp tekrar evime donme şartı da koyduİnşallah bundan sonra yüzünüz güler. Bundan sonra aynı kötülükleri yapmasına izin vermeyin bari. Kim ne kadar surat asarsa da assın boş verin.
Düğün de yoktum gitmedimeee düğün için kıyafet baktın mı?
Babana yazık.
Aslında öyle yapmak istemişler galiba yapacaklar. Gorimcemn kaynanasi da onunla yasayacakmis.Hemde kaynanamin eltisi oluyor kendisi. Ona da gorumcem bakiyordu1 ayı neden kabul ettin???? Uzun zaman senşn yanında kalmış zaten bence hata etmişsin kv ye ayrı ev açılmalıydı.
Düğün de yoktum gitmedim
Evet öyle yapicam artık. Kimsenin beni uzmesine izin verymcem . Ve babam şart koştu. Eğer birdaha kizim bana dayak yemiş halde gelirse kızımı senden bosarim dedi ve yemin etti. Yüzüne söylemedi ama kaynima dedi. Ve her 2 ay da bir annem gelip beni alabilecek. C.tesi pazar kalıp tekrar evime donme şartı da koydu
Evet aynen öyle yapicam teşekkür ederim yorumunuz için. Keşke herkes sizin gibi akıl verse... kötü yorum yapma yerine..O bir ayi bile kabul etmicektin sen.
Madem babani ezip gittin o kizina beddua edilen eve o zaman ilk is kv ne kadar esyasi varsa kaldir koy bir köseye. Kendine ait odasi varsa o odayi boz. Cocuk odasi mi yaparsin ne odasi yaparsan yap ama kv odasi olmasin. Madem ayda bir gelecek yatsin koltukda. Kocan da tek kelime ederse geldigim gibi geri giderim de. Git gerekirsede. Ayrica o evdeki esyalari a dan z ye degistir. Sana ev kurulmamis sen kv evine gitmissin.
Bir daha asla vurmayacagina yemin etti. Haklısın dedi herşey için. Birdaha asla sana kötü söz soylemycem deei soz verdi. Ve babamın elini öpüp özür diledi.Dayak yediginde o örtülerinle korunursun. Yahu bari esin ne dedi gonlunu nasil aldi onu anlatsaydin. Ortuleri kaldirdim diyorsun nasil bir hasretse sendeki
Canım o yapacaklarmışla olmaz ki senin o şartı sunman lazımdı. Eninde sonunda başına gelecek.Aslında öyle yapmak istemişler galiba yapacaklar. Gorimcemn kaynanasi da onunla yasayacakmis.Hemde kaynanamin eltisi oluyor kendisi. Ona da gorumcem bakiyordu
diledi sadece örnek vermek istedim. Ama herkes yanlış anladı beni. Ben evin eşyalarına karisamiyordum onu yazmıştı m ona istinaden yazdimTek sorun kayinvaliden miydi sence? Esinle olan problemler ne olacak? Ki kv de gelecekmis yine ...
Annen baban sana bu kadar sahip cikarken o delige niye geri donuyosun anlamiyorum, anlayamiyorum.. yani seni suan tek mutlu eden camasir makinesini calistirmak mi?
Allah akil fikir versin ne diyim...
Izin vermem bunaCanım o yapacaklarmışla olmaz ki senin o şartı sunman lazımdı. Eninde sonunda başına gelecek.
23 yasindaym babamın evi cok uzak. 5 saatlik yol 2 yasinda ki kızla nasıl giderim o kadar yolusen babandayken oldu demek..
kaç yaşındasın sen?
neden sürekli birileri götürüp getiriyor?
neden zaman dilimleriyle ailene gidiyorsun?
Herkes senin iyiliğin için yorum yaptı burada zaten. Yorum yapanlara dönmeyeceğim diye çemkiren de sensin, sonra döndüğünde kötü yorum yapıyorlar diyende. Umarım bundan sonra bu durum hakkında hiç konu açmayacak dinginlikte bir hayatın olur.Evet aynen öyle yapicam teşekkür ederim yorumunuz için. Keşke herkes sizin gibi akıl verse... kötü yorum yapma yerine..
23 yasindaym babamın evi cok uzak. 5 saatlik yol 2 yasinda ki kızla nasıl giderim o kadar yolu