- Konu Sahibi Pmukprensess
Maalesef daha Üniversite bitirme yaşında evlenip, ilk yıl çocuk yapınca, birde yaptığın insanlar kıymet bilmeyen türlerse, git git gel baba evine.. 20 yaşında nasıl cesaret eder insan evliliğe?? Maalesef, bundan 20-30... Yıl önce erken yaşta evlenene üzülüyordum.. Ancak günümüzde bu durumda olan kızlara üzülmüyorum.. Çocuklarına yazık sadece.. Çok farklı bir aile içinde çok farklı eğitim alabilecekken onların hayatı değişiyor..
Ne var koca da koca diyecek? İşe girip, mesleğini eline almak, ayaklarının yere sağlam basması bu kadar mı zor? Hani forumda sürekli özgürlük Vs deniyor ya, asıl özgürlük sevgilinin evinde kalmak, onla istediğini yapmak filan değil.. Asıl özgürlük adam gibi çalışıp, okuyup, mesleğini eline almak..
Kızlar.. Bir ülkenin geleceği.. Ve ne yazık ki gelecekten ümidim kesiliyor foruma girdikçe..
Icimi okudunuz resmen. Dünyayı gezerken Türkiye şartlarında iyi bir para kazanirken 26 yasindaykn bile acaba erken mi diye sordum kendime.. şimdikiler de cahil cesareti mi var bilemedim. Kendilerine yazık ediyorlar...