Acilll bakarmisiniz

30aralik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2023
2
1
1
32
Merhaba ben sat 12 Ekim. Takip yaparak 11 kasımda yumurtlama gördüm yumurtlamadan 15 gün sonra idrarda pozitif gördüm. 27 kasımda da yani olası adet günümden bir gün sonra beta 189 çıktı. Geç dollenme oldu galiba çünkü geç yumurtlama oldu. Benim durumumda Değeri 189 olup daha sonra yükselen varmı ikinci gebeligim ilki düşük olmuştu. Çok korkuyorum ne zaman gitmeliyim doktora vajinal muayene zararlı mı. Lütfen yardim edin

Vajinal muayene zararlı değil ilk başlarda hep vajinal bakılıyor sonra ultrasonla bakılıyor. Beta tek başına bir şey ifade etmez bir kez daha yaptırın aradaki artış önemli. Belki dediğiniz gibi geç döllenmedir

Merhaba ben sat 12 Ekim. Takip yaparak 11 kasımda yumurtlama gördüm yumurtlamadan 15 gün sonra idrarda pozitif gördüm. 27 kasımda da yani olası adet günümden bir gün sonra beta 189 çıktı. Geç dollenme oldu galiba çünkü geç yumurtlama oldu. Benim durumumda Değeri 189 olup daha sonra yükselen varmı ikinci gebeligim ilki düşük olmuştu. Çok korkuyorum ne zaman gitmeliyim doktora vajinal muayene zararlı mı. Lütfen yardim edin
Canim bn 39,39 la ogrendm dooktor ultrason muayenesinde kese yok dedi doktor, tam aglayacaktim vajinal muayeneden bakalim dedi kabl etim ve kese o sekilde goruldu

Back
X