- 24 Ocak 2021
- 13.001
- 29.862
- 548
- Konu Sahibi Mihrimah Sultann
-
yerleşme kanaması 6-12 gün sürebiliyormuş eğer öyleyle bu arada rahme oturmamış birşey nasıl düşebilir kanama olursa yine neyse kimsayal olmuş diyebiliriz ki adete daha varmış buda anlamsız olurHanımlar eşimle çocuk istiyorz bu yüzden düzenli bir ilişkimiz var , ilişkiden sonraki gün kahverengi akıntı oldu hala da devam ediyor, acaba ben hamileydim de düşük mü yapıyorum, adetime daha var halbuki doktora gideyim mi hemen çok telâşlandım
Düşük değil mi yani , peki ilişkiden dolayı olmuş olabilir mi , kasıklarım ağrıyor ve kahve akıntı var şuanyerleşme kanaması 6-12 gün sürebiliyormuş eğer öyleyle bu arada rahme oturmamış birşey nasıl düşebilir kanama olursa yine neyse kimsayal olmuş diyebiliriz ki adete daha varmış buda anlamsız olur
Bazen yumurta çatlama aşamasında da leke gelebilir yada erken yumurtlanız yerleşme kanaması olabilir adet vaktiniz gelmeden düşük olmaz kiDüşük değil mi yani , peki ilişkiden dolayı olmuş olabilir mi , kasıklarım ağrıyor ve kahve akıntı var şuan
Adetime daha bir hafta var , kimyasal gebelik olabilir mi diye korktumBazen yumurta çatlama aşamasında da leke gelebilir yada erken yumurtlanız yerleşme kanaması olabilir adet vaktiniz gelmeden düşük olmaz ki
Bir hafta varsa yerleşme kanaması olabilir…Adetime daha bir hafta var , kimyasal gebelik olabilir mi diye korktum
Inşallah öyledirBir hafta varsa yerleşme kanaması olabilir…
Yumurtlama testi yapıyor muydunuz? Adetiniz düzenli midir? Eğer düzenliyse büyük ihtimal yerleşme kanaması. Miktar nasıl?Inşallah öyledir
Adetin Bir hafta gecikse anlarım ama daha bir hafta varken düşük olmaz benceAdetime daha bir hafta var , kimyasal gebelik olabilir mi diye korktum
Öyle mi dersiniz , içim rahatladı biraz , umarım önemli bişey değildirAdet kanı tam sökülmemiş olabilir böyle bir durum bende yaşadım yumurtlama döneminde .
Benim kistim vardı tedavi gördüm geçen ay doktor kistin geçmiş dedi , bu ay da böyle oldu , ovulasyon testi yapmadım, miktar da el ayası kadar öyle adet kanı gibi değilYumurtlama testi yapıyor muydunuz? Adetiniz düzenli midir? Eğer düzenliyse büyük ihtimal yerleşme kanaması. Miktar nasıl?
Ay inşallahAdetin Bir hafta gecikse anlarım ama daha bir hafta varken düşük olmaz bence
Yine biraz fazlaymış yerleşme kanaması daha az oluyor peçeteye sildikçe gelecek kadar anca… Belki erken yumurtlama olmuştur adetiniz erken gelecektir. Kist olaylarını pek bilmiyorumBenim kistim vardı tedavi gördüm geçen ay doktor kistin geçmiş dedi , bu ay da böyle oldu , ovulasyon testi yapmadım, miktar da el ayası kadar öyle adet kanı gibi değil
Ya şimdi ortalığı ayağa kaldırmak istemedim önce size sorayim dedim, eşim de telâşlandı, hastahaneye gidelim dedi ben de dedim test al test yapalım, test yapayım varsa çıkar öyle giderim hastahaneyeBen doktoruma sorunca böyle demişti ama tabi sizi yanıltmak da istemem
Düşük olduğunu sanmıyorum ama yine de bi doktora görünün kafanız rahatlamış olur en azındanYa şimdi ortalığı ayağa kaldırmak istemedim önce size sorayim dedim, eşim de telâşlandı, hastahaneye gidelim dedi ben de dedim test al test yapalım, test yapayım varsa çıkar öyle giderim hastahaneye
Çok teşekkür ederim ❤ ıyiki varsınız kk kadınları hepinize teşekkür ediyorumkahverengi akıntı genelde içeride kalmış eski kan olarak oluyor. Belkide yerleşme kanaması olabilir. Bu da akıntı olarak geç geldiği zaman ise kahverengi oluyor. Ben 5 tane düşük yaptm. Düşükte gelen ilk kan açık renkli pembemsi gibi ve sıvı şeklinde oluyor. Yani katı olmuyor. Benim gözlemlediğim bu. Ayrıca içini rahat edecekse eczanede adetten 1 hafta öncesi için yapılan gebelik testleri var. Geçen ay almıştım 52 TL gibi biseydi. İstersen onu alabilirsin. Birde bende senin gibi aynı durumu geçen ay yaşadım k.kahve geldi goguslerimde ağrı oldu. Hamilelik belirtileri gibi ama adetim 10 gun geçmişti. Bende bu testen yaptm birşey çıkmadı. Geçen ay çok sıkıntılar yaşadım. Uyku duzenim çok bozuldu. Sabaha kadar uyumuyor ertesi gün akşam uyuyordum. Tabi haliyle buda hormonları sarstı. Şimdi tekrar adet günüm geldi ama olmadım randevu aldım hastaneye gideceğim. Rabbim gönlüne göre versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?