- 10 Nisan 2021
- 148
- 151
- 23
- 29
- Konu Sahibi Mihrimah Sultann
-
Bizide haber edersin merak ettim bendeÇok teşekkür ederim ❤ ıyiki varsınız kk kadınları hepinize teşekkür ediyorumiçim rahatladı biraz , test yapcam ona göre doktora gitcem inşallah
Tm insallah doktora da gitcem, eşimi bekliyormkahverengi akıntı genelde içeride kalmış eski kan olarak oluyor. Belkide yerleşme kanaması olabilir. Bu da akıntı olarak geç geldiği zaman ise kahverengi oluyor. Ben 5 tane düşük yaptm. Düşükte gelen ilk kan açık renkli pembemsi gibi ve sıvı şeklinde oluyor. Yani katı olmuyor. Benim gözlemlediğim bu. Ayrıca içini rahat edecekse eczanede adetten 1 hafta öncesi için yapılan gebelik testleri var. Geçen ay almıştım 52 TL gibi biseydi. İstersen onu alabilirsin. Birde bende senin gibi aynı durumu geçen ay yaşadım k.kahve geldi goguslerimde ağrı oldu. Hamilelik belirtileri gibi ama adetim 10 gun geçmişti. Bende bu testen yaptm birşey çıkmadı. Geçen ay çok sıkıntılar yaşadım. Uyku duzenim çok bozuldu. Sabaha kadar uyumuyor ertesi gün akşam uyuyordum. Tabi haliyle buda hormonları sarstı. Şimdi tekrar adet günüm geldi ama olmadım randevu aldım hastaneye gideceğim. Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Bizide haber edersin merak ettim bende
5 düşük ...kahverengi akıntı genelde içeride kalmış eski kan olarak oluyor. Belkide yerleşme kanaması olabilir. Bu da akıntı olarak geç geldiği zaman ise kahverengi oluyor. Ben 5 tane düşük yaptm. Düşükte gelen ilk kan açık renkli pembemsi gibi ve sıvı şeklinde oluyor. Yani katı olmuyor. Benim gözlemlediğim bu. Ayrıca içini rahat edecekse eczanede adetten 1 hafta öncesi için yapılan gebelik testleri var. Geçen ay almıştım 52 TL gibi biseydi. İstersen onu alabilirsin. Birde bende senin gibi aynı durumu geçen ay yaşadım k.kahve geldi goguslerimde ağrı oldu. Hamilelik belirtileri gibi ama adetim 10 gun geçmişti. Bende bu testen yaptm birşey çıkmadı. Geçen ay çok sıkıntılar yaşadım. Uyku duzenim çok bozuldu. Sabaha kadar uyumuyor ertesi gün akşam uyuyordum. Tabi haliyle buda hormonları sarstı. Şimdi tekrar adet günüm geldi ama olmadım randevu aldım hastaneye gideceğim. Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Öncelikle rabbim sağ sağlam kucağına almayı nasip eder inşallah5 düşük ...
Çok iç acısı gerçekten ...
Peki bişey sorucam , benim eltim de şuan ya hamile ya düşük yapıyor .. Yarın belli olcak gerçi ama yazınızı okuyunca sormak isterim tecrübenizden dolayı ... Yaklaşık 10 gündür kahve lekelenme ve kasık ağrısı varmış , dr hamilesin ama değerin düşük muhtemelen düşük yapıyosun demiş ,beta hcg 85 lerde ... Progestoron iğne ve vajınadan alınan ilaç vermiş . Haliyle ağrısı da kanaması da kesilmiş . Bunları kullan öyle git tekrar bi doktoruna demiş . 3 gündür içiyor , evde test yapmış pozitif ..
Alınan bu ilaçlar beta hcg ‘ye pozitif etki mi sağlar yoksa düşüğe mi engel acaba ?
varmı yorumunuz
Peki bunu araştırdınız mı ?Öncelikle rabbim sağ sağlam kucağına almayı nasip eder inşallah
Banada aynı ilaçları verdi. İğne oldum 2 gün arayla gelip iğne olacaksin dedi onuda yaptm ama ikinci igneme gidemedim gece çok fazla kanamam oldu. Doktoru aradık tıpta düşük önlemek için başka bir tedavi yok. Hastaneye boşuna gelirsiniz dedi. Benim genelde gebeliklerin 3. Haftada bile 1200 civarı çıkıyor. Basta dış gebelik sanıyoruz kese görünüyor sonra gün geçtikçe değer artıyor veya belli düzeyde devam ediyor. Yani demek istediğim sadece gebelik sonlanmasn diye verilmiş ilaçlar. Kanamayi durdurmak için birde.
Çok zor gerçekten. Düşük sancısı kadar kotu bişey görmedim. Allah şifa versin inşallah
Düşüğü engellemek için5 düşük ...
Çok iç acısı gerçekten ...
Peki bişey sorucam , benim eltim de şuan ya hamile ya düşük yapıyor .. Yarın belli olcak gerçi ama yazınızı okuyunca sormak isterim tecrübenizden dolayı ... Yaklaşık 10 gündür kahve lekelenme ve kasık ağrısı varmış , dr hamilesin ama değerin düşük muhtemelen düşük yapıyosun demiş ,beta hcg 85 lerde ... Progestoron iğne ve vajınadan alınan ilaç vermiş . Haliyle ağrısı da kanaması da kesilmiş . Bunları kullan öyle git tekrar bi doktoruna demiş . 3 gündür içiyor , evde test yapmış pozitif ..
Alınan bu ilaçlar beta hcg ‘ye pozitif etki mi sağlar yoksa düşüğe mi engel acaba ?
varmı yorumunuz
İlaçlarla pozitif olmanın bir ilgisi yokPeki bunu araştırdınız mı ?
Neden kaynaklı diye ?
Çünkü kendi eşim de , eltimin eşi de genetik problemliler ve sağlıklı çocuk doğma olasılığı bayağı zor ve zayıf ...
10 yılın üzerine böyle bi haber aldılar ama düşük tehlikesi devam ediyor haliyle..
Yanlız yine de şuna inanıyorum ben .. Vücuda alınan o progesteron veya düşük önleyici ilaçlar , evde test yapılması halinde her türlü pozitifi gösterir .
Hayır alakası yok göstermez. Öyle olsa tüp bebekle tedavi goren herkesin pozitif olması gerekirdi bı suru ilaç alıyorlar çünkü.Peki bunu araştırdınız mı ?
Neden kaynaklı diye ?
Çünkü kendi eşim de , eltimin eşi de genetik problemliler ve sağlıklı çocuk doğma olasılığı bayağı zor ve zayıf ...
10 yılın üzerine böyle bi haber aldılar ama düşük tehlikesi devam ediyor haliyle..
Yanlız yine de şuna inanıyorum ben .. Vücuda alınan o progesteron veya düşük önleyici ilaçlar , evde test yapılması halinde her türlü pozitifi gösterir .
Bu sizin bahsettiğiniz pozitifi sağlayan çatlatma iğneleri zaten 14 günde etkisi geçiyor onun da diğer ilaçlar pozitif vermez maalesefPeki bunu araştırdınız mı ?
Neden kaynaklı diye ?
Ben normal sağlıklı bir gebeliğim oldu kızım şuan 7 yaşına girecek. 2019 yılında bebek gelişmediği için kalbi atmadığı için kürtaj oldum. Vakumlu kürtaj olarak biliniyor. Benim hiçbir problemim yoktu ne olduysa ondan sonra oldu. Ara vermiştim korunuyorduk. Şuan gittiğim bütün hastanelerde aynı sonuç birşeyin yok tekrar yapablirsin. Araştırmaya da gittim özele de gittim. Devlete de gittim. Birşey yok diyorlar. Birazda psikolojik diyorm ya. Ve burdan basedemedigim şeylerde var tabi. Rabbim hayırlısını versin. SabırPeki bunu araştırdınız mı ?
Neden kaynaklı diye ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?