acilll ! garanti bankasına sınavına giricem sorular hakkında bilgisi olan var mı :(

eygz_26

yağız arda 'nın annesi :)
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2013
319
9
26
banka sınavına girmiş olan varmı aramızda neler soruluyo nasıl oluyor bişiler söylerseniz sevinirim herkes bişi söylüyor kafam çok karıştı çünkü :44::44::44:

banka sınavına girmiş olan varmı aramızda neler soruluyo nasıl oluyor bişiler söylerseniz sevinirim herkes bişi söylüyor kafam çok karıştı çünkü :44::44::44:

ben bi kaç sene önce halk bankası sınavına girmiştim lise mezunu olarak. üniversite mezunlarının ve lise mezunlarının soruları farklı. yani üniversite mezunlarının soruları daha zor gerçi lise mezunlarının da soruları bana çok zor gelmişti. çok fazla matematik ve mantık sorusu vardı. özellikle en çok gördüğüm soru şekilli sorular hani üçgen kare dikdörgen vb şekiller oluyo da burda hangisi eksiktir gibi sorular oluyo ya hep o tipteydi

teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için sağolun ! herkes bişiler söylüyo ama genelde söylenenler sizinkiyle aynı gibi bakalım girelim sınava hayırlısı olur inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…