ACİLLL. İSTANBUL DA POZİTİF SONUÇ ALDIĞINIZ BAYAN TÜP BEBEK DOKTORU VAR MI.? LÜTFEN YARDIMCI OLUN. HEP ERKEK DR İSMİ VAR.

Bezmialem vskif hastahanesi Rabiye Yılmaz
Sana onerebşlecegim en iyi en şefkat dolu bi doktor
Bende agustos da gitmeye başladım mutlaka araştır ama mutlaka benden sana vesile olsun

Bagcilar mega medipol üniversite hastanesi gonca yetkin yildirim 6.5 yaşındaki kizimda bu hastanede tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım simdide ikizlerim oldu
Maşaallah çok sevindim. Benimde 7 yaşımda kızım var. 3 dış gebelik 1 düşük 1 kimyasalım var. Bütün tahlillerimiz temiz çıkıyo. Artık tüp bebek yaptırmak istiyoruz. Sizinde mi ilk denemelerinizde oldu. Ve en son tüp bebek tedavi ücretiniz nedir.?

Evet ilk denemede oldu ikizlerim
Tedavi ücreti geçen yıl 20bindi ben bütün tahlillerimi devlette yaptirip öyle gittim bu sene artmıştır fiyatlar inş sizinde tedaviniz olumlu sonuclanir

Amerikan Hastanesi'nde Doç. Dr. Ayşe Seyhan'ı öneririm, ben de yeni başladım. Çok bilgili, güler yüzlü ve ilgili bir doktor, çok memnunum. Tedavi süreciyle ilgili detaylı bilgi verdi, bize seçenekler sundu. Tahlil sonuçlarım çıkar çıkmaz hemen ulaşıp bilgi verdi, önerilerde bulundu. Hastaneden de şimdiye dek çok memnunuz, oldukça kurumsal.

Daha önce Bahçeci'de Doç. Dr. Kübra Boynukalın'a gitmiştim, çok korkunçtu, onu asla tavsiye etmem. Muayeneme en fazla 15 dk ayırıyordu, doğru düzgün bilgi vermiyordu, çok ciddi kanamam olduğunda da ulaşamadım ve başka bir hastanede acile gittim, onlar ilgilendiler. Hiçbir muayenemde saatinde alınmadım, hepsinde en az 45 dk - 1 saat bekledim, hatta bir keresinde muayene ortasında bizi odada bırakıp ameliyata gitti. Bu arada Bahçeci'de ücretler çok daha yüksek, çok isim yaptığı için sanırım. Sürekli kalabalık ve sizinle ilgilenmeye zamanları yok, verdiğiniz paraya yazık.

Size tavsiyem tüp bebek merkezleri yerine hastanelerde doktor araştırmanız, merkezler bence daha ticari bakıyor. Umarım dilediğiniz gibi bir doktor bulursunuz. Bol şans dilerim :)

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Peki ilk denemenizmiydi.?
Soyleki, ben 3 kere denedim. Ilk denemem de hic iyi tecrubelerimin olmadigi bir yerde oldu hatirlamak dahi istemiyorum.

Oradan zaten hemen ayrildim ve bir arkadasin tasviyesiyle hocanin adini alip, Ota Jinemed'e gectim. Ikinci tecrubemi apar topar Gunseli Hoca'ya gelerek yasadim. Ve beraber ilk denememizde elde ettigimiz embriyoyu 2 ay sonra doguracagim :) Yani Gunseli hoca ile ilk denememde embriyoyu buldu, ilk transferinde de tutturdu. Cok emek verdi, cok sefkatli davrandi, herseyin en kotusunu hesaplayarak islem yapti, cok garantici olmasi benim yaslarimda cok onemli oluyor.

3. denemeyi de olurda bir terslik olursa, yasim geciyor diye, kenarda embriyo olsun diye yaptik. Ve onda da genetikten 1 tane gecirdik. Bir gun onu da transfer ettirmek istersek, tabiiki yine kendisine gidecegim.

Çok teşekkür ederim.

Bu dr u düşüneceğim. Teşekkürler. Hep en iyisi olsun diye çabalayıp duruyoruz. İlk defa deniyeceğimiz için hangi dr iyi bilemiyoruz. Tavsiye gerçekten işe yarar umarım. Çünkü çok kafam karışık.

Merhaba bende duydum rabiye yılmaz. Çok tesadüfen dis hekimim gitmiş ve kizim var dedi cok garantici ve ilgili imis herşey ile bende arastirdim kendisini burdan forumlardan hep olumlu yazilanlar hepimizin rabbim kucağını doldursun

Amin inşaallah. Çok şükür benim bir tane kızım var. 8 yaşında. İkinciyi istiyoruz. Umarım kısa sürede rabbim hepimize nasib eder.

Rabbim inşaallah bebeğine sağlık ve sıhhatle kavuşmanı nasib eder.

Çok teşekkür ederim.
Amerikan hastanesi gerçekten çok güzel ve ilgiler labaratuvar emriyalog çok önemli bu işin mutfağı labaratuvar cok cok iyi kaliteli ama asla topkapi koça gitmeyin tam bir fiyasko zaman kaybi ve para kaybı tüm tedavi boyunca doktoru toplamda 15 dakika görmedim 10 kelime kurmadi tenezzül edip konuşmayı birak yüzünüze bakmiyor kendime kızıyorum ☹☹

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…