ACİLLL. İSTANBUL DA POZİTİF SONUÇ ALDIĞINIZ BAYAN TÜP BEBEK DOKTORU VAR MI.? LÜTFEN YARDIMCI OLUN. HEP ERKEK DR İSMİ VAR.

Merhaba bende duydum rabiye yılmaz. Çok tesadüfen dis hekimim gitmiş ve kizim var dedi cok garantici ve ilgili imis herşey ile bende arastirdim kendisini burdan forumlardan hep olumlu yazilanlar hepimizin rabbim kucağını doldursun
Bezmialem maltepede kimi yoksa avrupa yakasındaki hastane mi hangisi?

Amerikan hastanesi gerçekten çok güzel ve ilgiler labaratuvar emriyalog çok önemli bu işin mutfağı labaratuvar cok cok iyi kaliteli ama asla topkapi koça gitmeyin tam bir fiyasko zaman kaybi ve para kaybı tüm tedavi boyunca doktoru toplamda 15 dakika görmedim 10 kelime kurmadi tenezzül edip konuşmayı birak yüzünüze bakmiyor kendime kızıyorum
Bu sizin suçunuz değil boşuna kendinize kızmayın lütfen. Hepimiz ilk gittiğimiz yere bilmeden gidiyoruz ve sonucu nasıl olucak bilemiyoruz. Ve karşılığında yüklü meblalar veriyoruz. Bende bu yüzden bu konu hakkında başlık açtım. Ve çok yardımcı oldunuz hepinize teşekkür ederim. Önerdiğiniz bütün dr ları araştırıcam.

Bu sizin suçunuz değil boşuna kendinize kızmayın lütfen. Hepimiz ilk gittiğimiz yere bilmeden gidiyoruz ve sonucu nasıl olucak bilemiyoruz. Ve karşılığında yüklü meblalar veriyoruz. Bende bu yüzden bu konu hakkında başlık açtım. Ve çok yardımcı oldunuz hepinize teşekkür ederim. Önerdiğiniz bütün dr ları araştırıcam.
Ben birgül sarıkamış gidecem ilk kez bakalım herhangi bir problem yok diyorlar genetik testler rahim flimleri tüpler transfer yapıldı ama negatif sonuc aldim bir tane düşük oldu .. ne kadar zor zmanlar yasiyoruz bizi biz anlariz ilaçlar iğneler psikoloji pes etmek yok yola devam canım denemeye devam Allah'ım ol der oluverir ...

Bu sizin suçunuz değil boşuna kendinize kızmayın lütfen. Hepimiz ilk gittiğimiz yere bilmeden gidiyoruz ve sonucu nasıl olucak bilemiyoruz. Ve karşılığında yüklü meblalar veriyoruz. Bende bu yüzden bu konu hakkında başlık açtım. Ve çok yardımcı oldunuz hepinize teşekkür ederim. Önerdiğiniz bütün dr ları araştırıcam

Ben birgül sarıkamış gidecem ilk kez bakalım herhangi bir problem yok diyorlar genetik testler rahim flimleri tüpler transfer yapıldı ama negatif sonuc aldim bir tane düşük oldu .. ne kadar zor zmanlar yasiyoruz bizi biz anlariz ilaçlar iğneler psikoloji pes etmek yok yola devam canım denemeye devam Allah'ım ol der oluverir ...
Aynen öyle canım. Yılmak yok rabbim ne demişse o.

Bir şey sormak istiyorum neler yiyip içiyorsunuz beslenme nelere dikkat ediyorsun vitanmin falan içiyormusun canım ben folik asit içiyorum ceviz yiyorum bal yiyorum bol bol taze incir yiyorumbol bol meyve yiyorum ekmek tatli hamur işi paketli işlenmiş gidalar asla yemiyorum yemezdim ama hayatimin kilosunu aldim zayıflayamadım 68 kiloyum 40 yaşındayım bende durum bu ...

Bir şey sormak istiyorum neler yiyip içiyorsunuz beslenme nelere dikkat ediyorsun vitanmin falan içiyormusun canım ben folik asit içiyorum ceviz yiyorum bal yiyorum bol bol taze incir yiyorumbol bol meyve yiyorum ekmek tatli hamur işi paketli işlenmiş gidalar asla yemiyorum yemezdim ama hayatimin kilosunu aldim zayıflayamadım 68 kiloyum 40 yaşındayım bende durum bu ...
Şuan beslenmeme dikkat etmiyorum. 😀 Ama dikkat etsem iyi olur. Folikasit alıyordum bıraktım birkaç ay oldu bırakalı. Şuan 73 kiloyum. Ama boyum 1.70. normalde yumurta ve sperm kalitesi için çiğ kabak çekirdeği iyi geliyomuş. Muzda keza aynı şekilde. Ve ceviz.

Bu dr u düşüneceğim. Teşekkürler. Hep en iyisi olsun diye çabalayıp duruyoruz. İlk defa deniyeceğimiz için hangi dr iyi bilemiyoruz. Tavsiye gerçekten işe yarar umarım. Çünkü çok kafam karışık.
Gidin bir gorusun, ilk gorusme ucretsiz diye biliyorum. Kalbiniz size dogru yolu gosterir. Sizinle durustce tum olasiliklari konusan bir hekime gidin.

Bu ay inşaallah tüp bebek tedavisine başlicam. Bayan tüp bebek doktoru pozitif sonuç aldığınız yada önerebileceğiniz biri var mı.?
Bence bayan diye ayrım yapma tedavine bakan kişi cinsiyeti ne diye bakmıyorsun bile.. ben memorial şişlide tedavi görüyorum. Memnunum ve orda bayan ve erkek bircok doktor var. Başlarındaki doktorda semra hanım oda muhakak bakıyor. Memorial pozitif sonuc alan arkadaşımın önerisiyle gittim. Daha tedavim bitmedi ama memnunum

Bence bayan diye ayrım yapma tedavine bakan kişi cinsiyeti ne diye bakmıyorsun bile.. ben memorial şişlide tedavi görüyorum. Memnunum ve orda bayan ve erkek bircok doktor var. Başlarındaki doktorda semra hanım oda muhakak bakıyor. Memorial pozitif sonuc alan arkadaşımın önerisiyle gittim. Daha tedavim bitmedi ama memnum
Öncelikle önerin için çok teşekkür ederim🥰. Bayan dr seçmemdeki neden kadın hastalıklarıyla ilgili bir durum olduğu için daha rahat tedavimi olurum diye düşünüyorum. Sonuçta acil gelişen bir durum değil. Öyle olduğu zamanlarda tabiki kadın erkek ayırt edemiyorsun. Hangi dr a gidiyordun. Ve dr a gittiğimizden sonra tedavi çok uzun sürüyormu. Merak ettiğim konulardan bitaneside buydu. İlk görüşmeye gittiğimizde tedavi ne kadar sürüyo. ?

Öncelikle önerin için çok teşekkür ederim🥰. Bayan dr seçmemdeki neden kadın hastalıklarıyla ilgili bir durum olduğu için daha rahat tedavimi olurum diye düşünüyorum. Sonuçta acil gelişen bir durum değil. Öyle olduğu zamanlarda tabiki kadın erkek ayırt edemiyorsun. Hangi dr a gidiyordun. Ve dr a gittiğimizden sonra tedavi çok uzun sürüyormu. Merak ettiğim konulardan bitaneside buydu. İlk görüşmeye gittiğimizde tedavi ne kadar sürüyo. ?
Yani şöyle dogumu orda yapmıyorsun. Bebek olana ya da tedavini sonlandırana kadar gidiyorsun.bende daha önce bayan doktorda daha rahat ederim diye normal kadın dogumcumu öyle seciyordum ama ta ki bana çok iyi gelen erkek kadın dogum doktoru kırdı bu önyargıyı.İlk görüşme adetliyken oluyor. Sonra ilaçlar veriliyor ve kısa aralıklarla yumurta büyüyor mu bakılıyor. Sonra yumurta toplamayı orda bayan doktor yapıyor ve sadece o işe bakıyor sanırım. Yumurtaların donduruluyor ve adet bekleniyor diğer adetliyken gene gidiyorsun bu sefer transfer için hazırlık aşaması oluyor. Ben şimdi transfer hazırlık aşamasındayım.

Yani şöyle dogumu orda yapmıyorsun. Bebek olana ya da tedavini sonlandırana kadar gidiyorsun.bende daha önce bayan doktorda daha rahat ederim diye normal kadın dogumcumu öyle seciyordum ama ta ki bana çok iyi gelen erkek kadın dogum doktoru kırdı bu önyargıyı.İlk görüşme adetliyken oluyor. Sonra ilaçlar veriliyor ve kısa aralıklarla yumurta büyüyor mu bakılıyor. Sonra yumurta toplamayı orda bayan doktor yapıyor ve sadece o işe bakıyor sanırım. Yumurtaların donduruluyor ve adet bekleniyor diğer adetliyken gene gidiyorsun bu sefer transfer için hazırlık aşaması oluyor. Ben şimdi transfer hazırlık aşamasındayım.
Doktorumda ilk erkekti sonra o ayrıldı başka kadın ve erkek doktorlara gözüktüm. En son doktorum bayandı. Bu yerde tek doktor yorumlamıyor en son kurul oturup konusuyor hep fikir alma verme var. İstersen tabikide ilk görüşmeni bayan doktor seçebilirsin

Back
X