ACİLLL. İSTANBUL DA POZİTİF SONUÇ ALDIĞINIZ BAYAN TÜP BEBEK DOKTORU VAR MI.? LÜTFEN YARDIMCI OLUN. HEP ERKEK DR İSMİ VAR.

Yani şöyle dogumu orda yapmıyorsun. Bebek olana ya da tedavini sonlandırana kadar gidiyorsun.bende daha önce bayan doktorda daha rahat ederim diye normal kadın dogumcumu öyle seciyordum ama ta ki bana çok iyi gelen erkek kadın dogum doktoru kırdı bu önyargıyı.İlk görüşme adetliyken oluyor. Sonra ilaçlar veriliyor ve kısa aralıklarla yumurta büyüyor mu bakılıyor. Sonra yumurta toplamayı orda bayan doktor yapıyor ve sadece o işe bakıyor sanırım. Yumurtaların donduruluyor ve adet bekleniyor diğer adetliyken gene gidiyorsun bu sefer transfer için hazırlık aşaması oluyor. Ben şimdi transfer hazırlık aşamasındayım.
İnşaallah bebeğine ilk denemende kısa süre içerisinde kavuşursun. Şu ilk görüşmeyi bi yapayım. Sonra durum nasıl ilerler bilemiyorum. Rabbim hakkımızda en hayırlısı olanı nasib etsin. 🤲

Ve ben embriyo genetik testine yolladım öneririm ama maliyetli malesef
Genetiği dr un mu önerdi. Fiyat bizim için önemli değil. Tabi rabbim ne demiş o ama en iyi sonuca ulaşmak için gerekeni hangi tedavi yöntemini denememizi dr söyler heralde.

Genetiği dr un mu önerdi. Fiyat bizim için önemli değil. Tabi rabbim ne demiş o ama en iyi sonuca ulaşmak için gerekeni hangi tedavi yöntemini denememizi dr söyler heralde.
Biz istedik açıkçası sonradan keşke yaptırsaydım diyeceğimiz birsey olmasın istedik.

Amerikan Hastanesi'nde Doç. Dr. Ayşe Seyhan'ı öneririm, ben de yeni başladım. Çok bilgili, güler yüzlü ve ilgili bir doktor, çok memnunum. Tedavi süreciyle ilgili detaylı bilgi verdi, bize seçenekler sundu. Tahlil sonuçlarım çıkar çıkmaz hemen ulaşıp bilgi verdi, önerilerde bulundu. Hastaneden de şimdiye dek çok memnunuz, oldukça kurumsal.

Daha önce Bahçeci'de Doç. Dr. Kübra Boynukalın'a gitmiştim, çok korkunçtu, onu asla tavsiye etmem. Muayeneme en fazla 15 dk ayırıyordu, doğru düzgün bilgi vermiyordu, çok ciddi kanamam olduğunda da ulaşamadım ve başka bir hastanede acile gittim, onlar ilgilendiler. Hiçbir muayenemde saatinde alınmadım, hepsinde en az 45 dk - 1 saat bekledim, hatta bir keresinde muayene ortasında bizi odada bırakıp ameliyata gitti. Bu arada Bahçeci'de ücretler çok daha yüksek, çok isim yaptığı için sanırım. Sürekli kalabalık ve sizinle ilgilenmeye zamanları yok, verdiğiniz paraya yazık.

Size tavsiyem tüp bebek merkezleri yerine hastanelerde doktor araştırmanız, merkezler bence daha ticari bakıyor. Umarım dilediğiniz gibi bir doktor bulursunuz. Bol şans dilerim :)
Katılıyorum bahceciye gittim rezillik tedavı ıptal oldu dr korona oldu diye ücretimi vermediler zorla aldım resmen. Ticarethabe gibi

Şuan emsey nesrin baştuğa gidiyorum memnunum. Bahcecideli ebru öztür de iyiydi ama para konusunda pek iyi göremedim orayı yoksa kesınlikle orayıda tercih ederdim 🙏

Nesrin hocayla bir sefer ön görüşme yaptık pek içimize sinmedi. Sonra oraya gitmekten vazgeçtik. Transferin ne zaman

Şuan emsey nesrin baştuğa gidiyorum memnunum. Bahcecideli ebru öztür de iyiydi ama para konusunda pek iyi göremedim orayı yoksa kesınlikle orayıda tercih ederdim 🙏
Bu arad geçen sene emsry ilaçlar hariç 20 bin demişti orasıda çok fazla. Bahçeci ne kadr demişti.

Bu arad geçen sene emsry ilaçlar hariç 20 bin demişti orasıda çok fazla. Bahçeci ne kadr demişti.
Ben parasından dolayı demedım yanlış anlaşılmasın cok şükür tüp bebek yaptırıyorsak 3e 5e bakmak istemiyorum iyi doktor iyi laboratuvar olsun gerisi mühim degıl. 16bin tüp bebek 6bin ilaçlarım tuttu 25bin oluyor muaynelerde dahil. İnşallah cocuk sahibi oluruz ❤️

Kurtköy emsey bu arada doktorda cok iyi tanışırsanız anlarsınız psıkolog gibi rahatlatıyor insanı eşimle beni. Ticarethane degıl en azından şuanlık sorun yaşamadım

Ben parasından dolayı demedım yanlış anlaşılmasın cok şükür tüp bebek yaptırıyorsak 3e 5e bakmak istemiyorum iyi doktor iyi laboratuvar olsun gerisi mühim degıl. 16bin tüp bebek 6bin ilaçlarım tuttu 25bin oluyor muaynelerde dahil. İnşallah cocuk sahibi oluruz ❤️
Bende yanlış anlaşıldım sanırım. Bizde asla parasında değiliz çok şükür. Bizim içinde önemli olan pozitif sonuç alabilmek. Her anne gibi inşaallah tekrar çocuk sahibi olabilmek. ❤️❤️

Kurtköy emsey bu arada doktorda cok iyi tanışırsanız anlarsınız psıkolog gibi rahatlatıyor insanı eşimle beni. Ticarethane degıl en azından şuanlık sorun yaşamadıme
Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Benim eşimde fatihteki bezmialem Rabiye yılmaza gidelim dedi bilemiyorum. Aslında esmeye çok yakınız kafam karıştı. 😒

Senin adına çok sevindim. Sağlıcakla gelsin bebişin inşaallah. Darısıda bizim başımıza. 🤲
Amin insallah ☺️ Allah ısteyrn herkese nasıp etsın ben hastane ve doktordan cok memnun kaldım randevu saatlerımde hep zamanında cagrıldım cok rahattı yanı doktorumda cok guler yuzlu hastayı rahatlatıyo gereklı acıklamayı yapıyor laboratuvar kısmı da cok onemlı bahcecı bu konuda ıyı cevremde kım gıtse ılk deneme de hamıle kaldı tavsıye ederım bi dusun yani

Amin insallah ☺️ Allah ısteyrn herkese nasıp etsın ben hastane ve doktordan cok memnun kaldım randevu saatlerımde hep zamanında cagrıldım cok rahattı yanı doktorumda cok guler yuzlu hastayı rahatlatıyo gereklı acıklamayı yapıyor laboratuvar kısmı da cok onemlı bahcecı bu konuda ıyı cevremde kım gıtse ılk deneme de hamıle kaldı tavsıye ederım bi dusun yani
Hastane nerde peki?

Çevremde kim gitse ilk denemede hamile biraz iddialı olmuş :) Tüm çevreniz 20li yaşlarda bile olsa tüm doğum istatistiklerinin üstünde hiper dogurgan olması lazım.

Çevremde kim gitse ilk denemede hamile biraz iddialı olmuş :) Tüm çevreniz 20li yaşlarda bile olsa tüm doğum istatistiklerinin üstünde hiper dogurgan olması lazım.
Benim bu hastaneden bir cikarim yok ki Ektradan övmemi gerektirecek bisey de yok :)) dogurgan olmadigimiz icin ya da bi sorun oldugu icin genelde tup bebege basvururuz veya genetik sorundan ... inanin soyledigimin arkasindayim cevremde en az4,5 kisi gitti poztif bildigim bilmedigim de vardir belki ona yorum yapmiyorum ama dedigim gibi cevremde gidenler ya hamile ya da dogum yapti ben yardimci olmak adina yazdim daha dogrusu durustce olani yazdim negatif olsa cevremdekiler onu da yazardim hastanyle bir baglantim esim dostum akrabam calismiyor herkesle ayni paket ucreti odedim sehir disindan gittim ayrica oraya zaten ben de burdakiler gibi cocugum olmadigi icin oraya tedaviye gitmis biriyim tavsiyeler uzerine ve ilk seferde hamile kaldim cok sukur ayrica 3 yil hamile kalmamis bir insanim sebep bulamadilar hersey yolundaydi ama olmadi umarim birilerine faydam olmus olur umuduyla yazdim yorumlari ;)) Allah isteyen herkese nasip etsin kimseyi evlat hasretiyle sınamasın.

Back
X