Amerikan Hastanesi'nde Doç. Dr. Ayşe Seyhan'ı öneririm, ben de yeni başladım. Çok bilgili, güler yüzlü ve ilgili bir doktor, çok memnunum. Tedavi süreciyle ilgili detaylı bilgi verdi, bize seçenekler sundu. Tahlil sonuçlarım çıkar çıkmaz hemen ulaşıp bilgi verdi, önerilerde bulundu. Hastaneden de şimdiye dek çok memnunuz, oldukça kurumsal.
Daha önce Bahçeci'de Doç. Dr. Kübra Boynukalın'a gitmiştim, çok korkunçtu, onu asla tavsiye etmem. Muayeneme en fazla 15 dk ayırıyordu, doğru düzgün bilgi vermiyordu, çok ciddi kanamam olduğunda da ulaşamadım ve başka bir hastanede acile gittim, onlar ilgilendiler. Hiçbir muayenemde saatinde alınmadım, hepsinde en az 45 dk - 1 saat bekledim, hatta bir keresinde muayene ortasında bizi odada bırakıp ameliyata gitti. Bu arada Bahçeci'de ücretler çok daha yüksek, çok isim yaptığı için sanırım. Sürekli kalabalık ve sizinle ilgilenmeye zamanları yok, verdiğiniz paraya yazık.
Size tavsiyem
tüp bebek merkezleri yerine hastanelerde doktor araştırmanız, merkezler bence daha ticari bakıyor. Umarım dilediğiniz gibi bir doktor bulursunuz. Bol şans dilerim :)