Acilll kızlar bakar mısınız

Seni ne zaman okusam huzursuz oluyorum. Bence burdaki hamileleri de huzursuz etmemelisin.
Bana da cevap verin lutfen
3 buçuk ay önce bir şeyler yaşadım 3 aydır adet oluyorum ama 3 gün sürüyor . Test yaptım 2 ay önce 4 tane hepsi negatif ti 3 4 gun onece de yaptim negatif çıktı . Karnımda şişlik var göğüslerim falan büyüdü sanki birde sırt agrısı sizce bir şey var mi

3 buçuk ay önce bir şeyler yaşadım 3 aydır adet oluyorum ama 3 gün sürüyor . Test yaptım 2 ay önce 4 tane hepsi negatif ti 3 4 gun onece de yaptim negatif çıktı . Karnımda şişlik var göğüslerim falan büyüdü sanki birde sırt agrısı sizce bir şey var mi
Yaşamayın. Korkuyorsanız yaşamayın yaşadıklarınızı. Şu forumda 50 tane benzer konu var. İnternette deseniz sürüsüne bereket benzer şeyler var. Önce aklınızı kullanın biraz. Araştırın. Bilmiyor olmanıza bişey demem ama bu kadar korkacağınız birşeyi yaşamadan önce öğrenin. 3,5 ay geçmiş üzerinden. Diyelim hamilesiniz ve regl gibi görüyorsunuz üstüne 3 aydır. El insaf yapmayın gözünüzü seveyim. Reglime 4 gün kala test pozitifi verdi 3 ay geçince pozitif olduğu halde negatif verir mi ya. Rabbim şu aklı kullanın diye vermiş çok değil 4 te 1 ini kullansanız yeter.

Seni ne zaman okusam huzursuz oluyorum. Bence burdaki hamileleri de huzursuz etmemelisin.
Beş parmağın 5i bir değil kimi insan iyi şeyler düşünür kimi kişilerinde ilk aklına kötü şeyler gelir bende öyleydim ilkin insan sonra bu takıntıların boşu boşuna olduğunu anlıyor ama sonradan..

Beş parmağın 5i bir değil kimi insan iyi şeyler düşünür kimi kişilerinde ilk aklına kötü şeyler gelir bende öyleydim ilkin insan sonra bu takıntıların boşu boşuna olduğunu anlıyor ama sonradan..
3 buçuk ay önce bir şeyler yaşadım 3 aydır adet oluyorum ama 3 gün sürüyor . Test yaptım 2 ay önce 4 tane hepsi negatif ti 3 4 gun onece de yaptim negatif çıktı . Karnımda şişlik var göğüslerim falan büyüdü sanki birde sırt agrısı sizce bir şey var mi bir de sık sık lavaboya gidiyorum

3 buçuk ay önce bir şeyler yaşadım 3 aydır adet oluyorum ama 3 gün sürüyor . Test yaptım 2 ay önce 4 tane hepsi negatif ti 3 4 gun onece de yaptim negatif çıktı . Karnımda şişlik var göğüslerim falan büyüdü sanki birde sırt agrısı sizce bir şey var mi bir de sık sık lavaboya gidiyorum
İmkansız hamile olman

Benim bi tanıdıkta adet olup negatif sonuç almıştı doktora gittiğinde kaç aylık hamileymiş ben kendimden örnek veriyim hamile olduğumu hiç bilmedim idrara çıkmamdan fark ettim onuda fark etmeseydim kötü şeyler olabilirdi.Normalde adet zamanı bu dediklerini hissediyor musun ona bakmalı.Bu dediklerin olmuyoda ilk defa başına geldiyse neden olmasın olabilir.Bebek beklentisi içindesin sanırım

Back
X