acilll kizlar lutfen bakiniz :(

HawinK.

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2009
207
5
118
İstanbul
Kizlar kimseye acamadigim derdimi sizlerle paylaşmak istiyorum fikirlerinizi çok ihtiyacim var. Ben birini çok sevdim sürekli ayril baris yaptik en son ayriligimiz iki ay önceydi ben aradim lütfen son kez goriyim seni diye dün gece. Aramizda uzun bir konuşma geçti. Ben bakireyim oda dediki benden sana zarar gelir bu saatten sonra birlikte olmak istiyorum ( ben çok ilgi sevgi bekliyordum cikarken basinin etini yiyordum ) oda gösteriyordu ama ben hep daha fazla sini istedim bugün olmuyor dedi birakti neyse. Bana dediki kizlar seni sewmicem sana geldiğimde sadece ilişki için gelicem bnm olcaksin sadece kabulmu dedi. Bende dedim nikah yapalim ozaman gizlice bnm basimi eğdirme ( maddi sorunları var evlenemiyoduk o yüzden) gizlice evlenmemizide tmm dedi. Sizce ben napmaliyim dedim bakireligim umrumda ddeğil sewdigim adamin olmak istiyorum. Ama sewmicem seni demesi çok dokundu dün geceden beri uyumuyorum. Sizce yapmaya calisiyor ? Siz olsaniz napardiniz ??

adam açık açık sylemş herseyi sana nikah olunca senin olcagınımı düşünüyosun sonra seni bırakır baskasına yapma onu unutmaya çalıs derim

Sakın ha! Olmaz olsun öyle aşk mı olur? Bence sen vazgeç diye demiş zaten. Pislik ya. Sinir oluyorum böylelerine ha!

bu adam sana hiç değer vermiyor. ayrıca çok karaktersiz bir insan.

sen böyle bir şeyi kabul edecek kadar değersiz ve gurursuz musun?

yapma lütfen. pişman olursun.

Yok be canm akli var mantik var...evlenince nolcakki seninle birlikte olup seni degersiz gorcek...yapmaaaa....sevilmeden sevmek var yaa o daha beterrrrr....bu kez icin daha cok aciycak...

Akıllı ol öncelikle böyle aşığım seviyorum duygularıyla kendini kandırıp kullandırttma yaşın kaç bilmiyorum ama bu gibi eylemler çok sonra pişmanlık duymana sebep oluyor.
Adam sana değer vermiyor apaçık ortada gözgöre göre ateşe atlamak tan başka bişey değil bu durum.

Evlenmek bile mantık işi değil böyle bi adamla sakın

Bırak Gitsin Daha iyileri ne layıksın

Diller lal mı oluyor kafalar almıyor mu bir şeyleri acaba yaa siz ne söylediğinizin farkında mısınız acaba yoksa bu bir şaka falan mı Benim metresim ol resmen diyor siz başım yere eğilmemeli nikah yapalım öyle diyorsunuz bakirelik umrumda değil sevdiğim adamın olmalıyım diyorsunuz pardon yaş kaç Devam canım devam yolun açık olsun

SEN SEVİYORSUN O İSE SEVMİYOR NEREYE KADAR YÜRÜR Kİ BU ??
SEN EN İYİSİ YOL YAKINKEN DÖN CNM

bu tür konuları okuyorum ama yazmadan edemıcem ılk defa oncelıkle yasın kac daha nıcelerı ıle tanısacaksın evlenecek adam senınle senden zaten boyle bı talepte bulunmaz ısını gorup gıdecek bellı zaten maddı konuda su anda sorunu varsa emın ol bu ılerdede devam eder en onemlı konu ıse evlılık dedıgımiz bu şey her ne ise bu kadar basıtmı zannedıyosunuz cok merak edıyorum evcılık oyunu gıbımı gelıyo sıze aynı evde yasamak yatmak kalkmak kafana gore takılmak ıstedıgın an ıstedıgımı yaparım artık ozgurummu sanıyosunaaa pardon sevıyosun ama dımı sevgı herseye kadır samanlıkta seyran nasıl olsa demı hıccc kusura bakma canım ananın babanın evınde buldugun rahatlıgı evlenınce bulamassın bır kere adamın senle gercekten bı nıyetı olsa ayrıl barıs yapmassınız gelır anandan babandan ıster senı azcık dık durun ya kadınlıgınızı bılın kadınlık sadece bacak arası degılkı nedenn kendını bundan ıbaret goruyosun kusura bakma agır oldu ama kendıne cekı duzen ver ılerıde keske dıyecegın bıse yapma adamın 5 dakıkalık zevkı ıcın kendınden vaz gecme diger arkadaslardanda özür dilerim yalnıs bır kelime kullandım ıse

falcılara sordunuz mu?

zira bayaa mesajınız var o konularda

Konumun kapatilmasini rica ediyorum. 25 yasindayim kizlar bu kadar insafsızca yorumlar atmaniz içinde atmadim konuyu. Ben olsam ewlenmezdim ben olsam giderdim gibi fikrinizi belirtmenizi istemiştim sadece. Karsima çok kişi cikar evet ciktidida dünyadaki tek adamda o değil kimseyi yerine koyamiyorsaniz resmine bakip her gece agliyorsaniz napcaksiniz. Kinadiklarinizi yasamazsiniz umarim. Konum kapatilsin lütfen.

konunuzun kapatılmasını istemişsiniz. kapatıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…