bende pcos luyum 2 tüp bebek denemeden hamileyim
Selam s&g,bendede polikistik over durumu var.bugün dr.daydım.kafam çok karışık.ağlaya ağlaya geldim eve...senağlama en son puregon iğne ve glukophage kullanıyordum.artık bunlarla bi sonuca ulaşamayacağımızı anladık.dr um ya aşılama yada tüp bebek yaptırmalısın diyor.ancak aşılamanın ihtimalleri fazla arttırmayacağını biliyorum.direk tüp bebeğe geçmemiz gerekiyor.bende araştırmalara başladım,ne yapmam ve nerde yapmam gerekli olduğu konusunda.bu konuyu açman çok iyi oldu benim için.cvp ları sabırsızlıkla bekliyorum.
neden düştü.bi de ne kadarlık düştü..ben çok korkuyorum kaç yumurta vardı
Canımcım bende pko luyum daha tüpe geçmedim son aşılalmı olup ondan sonra geçicem nasip kısmet ama çok biliyorum daha ilk denemesinde tüple hamile kalan arkadaşlarımı nerde tedavi olucan buda çok önemli hakkımızda hayırlısı olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
yabangülüm,benim 1-2 tane yumurtam oluşuyordu.birazda zor olgunlaşıyordu.en büyüğü 16mm olmuştu hatırladığım kadarıyla...:çok üzgünüm:
bende pkoluyum 2 kere aşılama yaptırdım tutmadı...önümüzdeki ay tüp bebek tedavisine başlayacağız..çok stresliyim ve sinirliii....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?