acilll(polikistik over olup da tüp bebek yaptıran varmı?)

s&g

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2007
185
4
96
39
Denizli
slm kızlar nasip olursa şubat ayında tüp bebek yaptıracağım polikistik over sendromu olupda tüp bebekle hamile kalan varmı??

Canımcım bende pko luyum daha tüpe geçmedim son aşılalmı olup ondan sonra geçicem nasip kısmet ama çok biliyorum daha ilk denemesinde tüple hamile kalan arkadaşlarımı nerde tedavi olucan buda çok önemli hakkımızda hayırlısı olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

bende pkoluyum.doktor tüp dedi dün iğnelere başladım eğer aksilik olmazsa ocak 8 transfer olcak

bende pkoluyum 2 defa tüp bebek tedavisi yaptırdım hamile kaldım fakat düşükle sonuçlandı malesef hakkında hayırlısı olsun canım sakın stres yapmaaaaaa

neden düştü.bi de ne kadarlık düştü..ben çok korkuyorum kaç yumurta vardı

merhaba bende pkoluyum eşimde bir problem yok 1 kez aşılama yaptırdım negatif oldu 1 sene sonra direk tüp bebek denemek istedim ve hamileyim çok şükür

darısı tüm bebiş isteyenlere olsun inşallah

Selam s&g,bendede polikistik over durumu var.bugün dr.daydım.kafam çok karışık.ağlaya ağlaya geldim eve...senağlama en son puregon iğne ve glukophage kullanıyordum.artık bunlarla bi sonuca ulaşamayacağımızı anladık.dr um ya aşılama yada tüp bebek yaptırmalısın diyor.ancak aşılamanın ihtimalleri fazla arttırmayacağını biliyorum.direk tüp bebeğe geçmemiz gerekiyor.bende araştırmalara başladım,ne yapmam ve nerde yapmam gerekli olduğu konusunda.bu konuyu açman çok iyi oldu benim için.cvp ları sabırsızlıkla bekliyorum.

canım iğneler nasıl etki yaptı sende.mesela benim doktorum bana pkolularda iğneyle çok sayıda yumurta oluyor buda bizim işimize yaramıyor dedi..kaç yumurtan oldu..

yabangülüm,benim 1-2 tane yumurtam oluşuyordu.birazda zor olgunlaşıyordu.en büyüğü 16mm olmuştu hatırladığım kadarıyla...:çok üzgünüm:

neden düştü.bi de ne kadarlık düştü..ben çok korkuyorum kaç yumurta vardı

canım neden düştüğünü bilmiyorum şuan araştırılıyor ama fakultede yaptırdığım için uzun sürcekmiş sonuçların çıkması hayırlısı olur inşallah biri 6 diğeri 7 haftalık düştü canım allah kimseye yaşatmasınnn

slm cnm ben 2 defa aşılama oldum malesef 2 side negatif:çok üzgünüm: aklım çok karışık nerde yaptırcağımı bilmiyorum denizliliyim denizlide tüp bebek yapılıyo kendi doktorum ankara yı tavsiye ediyom araştırıyorum canım şuanda

slm bende pkoluyum hiç adet görmezdim eşimdede sorun vardı sprem sayısı baya düşük ve hareketsizlik vardı......neyseki ilk mikro denememde hamile kaldım
bu tamamen şans ve kader olduğuna inanıyorum ben

evet canım çok yumurta olabiliyor,ancak benim dr um düşük dozla başladı.50 üniteyle başladık 75 e çıkardık.burada okuduklarımla kıyaslayınca düşük doz verdmiş benim dr.100 le başlayanlar var burada.birazda ona bağlıyorum bu durumu.klomende herhangi bi atraksiyon olmadı bende.hangi dozla kullandığımı hatırlamıyorum.

bende pkoluyum 2 kere aşılama yaptırdım tutmadı...önümüzdeki ay tüp bebek tedavisine başlayacağız..çok stresliyim ve sinirliii....

bende pkoluyum 2 kere aşılama yaptırdım tutmadı...önümüzdeki ay tüp bebek tedavisine başlayacağız..çok stresliyim ve sinirliii....

canım bende de pko sorunu var.artık tüp bebeğe geçiyoruz.adet olmayı bekliyorum.bu ay 5 gün günüm geçti bir umut test aldım ama yine negatif.karnım ağrımaya başladı.sanırım bir kaç güne hasta olurum.sorma canım stres ve sıkıntı öldürüyor beni de.mafoldumben ama yapacak bişey yok hayırlısı demekten başka...

arkadaşım pikolu ilk tüpte hamile kaldı..zaten en iyi pikolular cevap veriyo tüp tedavisine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…