bende pcos luyum 2 tüp bebek denemeden hamileyim
slm bende pkoluyum hiç adet görmezdim eşimdede sorun vardı sprem sayısı baya düşük ve hareketsizlik vardı......neyseki ilk mikro denememde hamile kaldım
bu tamamen şans ve kader olduğuna inanıyorum ben
arkadaşım pikolu ilk tüpte hamile kaldı..zaten en iyi pikolular cevap veriyo tüp tedavisine..
nolur cvp bende pcosluyum arkadasın da kac yumurta oldu kac tane kondu bende ocakta baslıycam tup tedevsıne 2 asım oldu ama tutmtdı nolur cvp:ecrin_bebek:
kilolu değilsen şansın daha yüksek canım benimde okulda bi öğretmen arkadaşım öyleydi 2 aşılama 2 tüp bebek denedi arkasından kendiliğinden oldu...
bende de pco var. mikro ile şimdi ikizlerime hamileyim. 7.haftayım şimdilik bir problem yok cok şükür, allah da vermez insallah bir sorun. pco olmak cok gıcık bir durum ama işin komik yanı en başarılı tüp bebeklerin pcolularda olması. normal sorunsuz bir bayandan daha cok sansınız oluyor. çünkü yumurta üretimimiz diğer kişilere oranla daha fazla. bu da şansımızı arttırıyor. benden 28 yumurta toplanmıştı mesela. yalnız aşırı gelişimlerde ohss riski oluyor bunun için profesyonel ve işini ciddiye alan bir doktor ve ekip bulmanız şart. benim tedavi boyunca en büyük endişem ohss olmaktı. ama yüksek dozla puregona basladığım ( 200mg) halde çok dikkatli gidildi ve cok şükür bir aksaklık olmadı. yumurta toplandıgı andan itibaren ne kadar cok su içerseniz o kadar tehlike azalıyor zaten aklınızda olsun. allah kimsenin emeklerini boşa cıkartmayacaktır. insallah 2010 sizlerinde yılı olur :)
kaç aylıkken düşürdün benim 10 haftalıktıbende pkoluyum 2 defa tüp bebek tedavisi yaptırdım hamile kaldım fakat düşükle sonuçlandı malesef hakkında hayırlısı olsun canım sakın stres yapmaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?