acilll(polikistik over olup da tüp bebek yaptıran varmı?)

Arkadaşlar babada yardmci olun nolur tüp bebek yaptircam selman lacine giden varmi kimse cevap vermiyor lutfen yardm pkoluyum bnde

Arkadaşlar babada yardmci olun nolur tüp bebek yaptircam selman lacine giden varmi kimse cevap vermiyor lutfen yardm pkoluyum bnde
mrb bende pcoluyum hatta çok dirençliymişim dr.un dediğine göre daha önce klomen menegon hepsini denedik olmadı yumurta geliştiremedik sonuç alamayınca ertelemek istemedik daha fazla tüp bebek tedavisine başladık geçen hafta uğun 6.iğnemi yaptm hayırlısı bakalım Rrabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

mrb bende pcoluyum hatta çok dirençliymişim dr.un dediğine göre daha önce klomen menegon hepsini denedik olmadı yumurta geliştiremedik sonuç alamayınca ertelemek istemedik daha fazla tüp bebek tedavisine başladık geçen hafta uğun 6.iğnemi yaptm hayırlısı bakalım Rrabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
e2 dwgerin kac acaba arkadasim hangi igneyi kullaniyorsun bende tedavideyim de cok korkuuorum ters gidiyo sanki biseyler

Selamm bende polikistik overdim ilk tup denememde tuttu şükür.stres yapmayın Allah ol der olur inş hepiniz hayırlı doğumlar la bebisleriniz e kavuşur sunuz

tedavin hayırlı olsun canım korkma dua et benden kan alınmadı henüz sadece usg ile baktı doktor pazartesi tekrra idicem belki alınır bakarlar kanda e2 değerine gonol f 125 ile başladım 4 gün sonra 137 ye çıktık yarın cetrotıde yapıcam pazartesi kontrole gidicem hayırlısıyla inşallah yolunda gider herşey bende tedirgindim ama doktor istediğim gibi gidiyo dedi sen hangi aşamadasın cnm

tedavin hayırlı olsun canım korkma dua et benden kan alınmadı henüz sadece usg ile baktı doktor pazartesi tekrra idicem belki alınır bakarlar kanda e2 değerine gonol f 125 ile başladım 4 gün sonra 137 ye çıktık yarın cetrotıde yapıcam pazartesi kontrole gidicem hayırlısıyla inşallah yolunda gider herşey bende tedirgindim ama doktor istediğim gibi gidiyo dedi sen hangi aşamadasın cnm
benimde menegon75 ml ve 5 gun sonra 197 oldu deger dusuk sanirim tedaviniz ayni gunlerdeymus hayirlisi olsun korjuyorum cok ben

Arkadaşlar benimde ohss riski ile ertelendi transferim blastosist aşamasında 10 tane yumurtam donduruldu esimdede sorun yok sorun bende acaba tutarmış nolurr birşeyler deyin Dr. Da tek embriyo koycam yasin daha 21 diyor napayim başka yerlerle konuştum sorun değil 2 yumurta koyabiliriz demişti Aysun hanimdaillde tek diyor nolur dua edin yalvaririm

e2 dwgerin kac acaba arkadasim hangi igneyi kullaniyorsun bende tedavideyim de cok korkuuorum ters gidiyo sanki biseyler
Bende pkoluyum benim transferden bir hafta önce 1500 du transfer öncesi 3000 transfer oldu zaten 1500 3000 arası normalmis sizin kaç ?

Arkadaşlar benimde ohss riski ile ertelendi transferim blastosist aşamasında 10 tane yumurtam donduruldu esimdede sorun yok sorun bende acaba tutarmış nolurr birşeyler deyin Dr. Da tek embriyo koycam yasin daha 21 diyor napayim başka yerlerle konuştum sorun değil 2 yumurta koyabiliriz demişti Aysun hanimdaillde tek diyor nolur dua edin yalvaririm
Canim blast embriyo nun tutma şansı daha yüksekmış banada öyle demişlerdi çünkü transferden sonra direk tutunmaya geciyormus tabi rabbim izin verirse..banada iki embriyo koyulacakti e2 sınırda diye tek koyma kararı aldık çünkü ikiside tutarsa çok zorlanirsin felan dediler bende tamam dedim..yani ikitane bir tane farketmez rabbim onu nasip edecekse tek de olsa tutuyor nasip etmeyecekse üç tane koysalar tutmuyor..rabbim tüm bekleyenlere nasip eder inşallah

Bende pkoluyum benim transferden bir hafta önce 1500 du transfer öncesi 3000 transfer oldu zaten 1500 3000 arası normalmis sizin kaç ?
canim seninki tutmus sanirim ins kucagina alirsin benim 197 cikti ilac 5 gun kullandim bnaa deger duusuk geldi artarmi acaba ya artmazsa yumurta var ama korkuyorum birde tedavi sirasinda kist falan yapiyomu bu ilaclar

turkiyede yasal olarak 1 tane transfer ediliyor yasindan dolayi takilma buna ama yurtdisinda yasak deil 2 yada 3 yuklerler fakat takilma buna olacaksa 1 tanede olur merak etme bakarsin kendi arasinda 2 ye bolunur ikiz olur buda olabiliyomus ama saglikli olsun anne olda bir iki farketmez bide buna kafa yorup canini sikma yeterince stresliyiz canim zaten

tek olsun sağlıklı embryo olsun canım doktoruna güven iki tane diye diretme bence sen bilirsin tabi hakkında hayırlısı olsun bir an öce alırsın inşallah bebeğini kucağına Allah emeklerimizi boşa çıkartmasın

yok canim es sorunu simdilik bilmiyorum ins cikmazda ben 5 yillik evliyim 26 yasindayim ilk denemem tup sorunuydu benimki
bende 3 yıllık evliyim 26 yaşndayım doğal yoldan olmadı artk tüp bebeğe geçtik yarın kontrolüm var ne diyecek dr.çok merak ediyorum senin kaç yumurtan var şuanda söyledimi dr. benimki belli değilmiş ohss gelişmesi çok yüksek olduğu için pcolulara düşük dozla başlıyolar iğneleri zaten birde karnında ağrı şişlik varmı senin

bende 3 yıllık evliyim 26 yaşndayım doğal yoldan olmadı artk tüp bebeğe geçtik yarın kontrolüm var ne diyecek dr.çok merak ediyorum senin kaç yumurtan var şuanda söyledimi dr. benimki belli değilmiş ohss gelişmesi çok yüksek olduğu için pcolulara düşük dozla başlıyolar iğneleri zaten birde karnında ağrı şişlik varmı senin
8 9 tane canim irili ufakli benim sislik yok ama yeni yeni kipirdanmalar arada ince bir sizi oluyo cok deil yani agrilar bu iyimi kotumu acaba buyumuyormuki demeye basladim

8 9 tane canim irili ufakli benim sislik yok ama yeni yeni kipirdanmalar arada ince bir sizi oluyo cok deil yani agrilar bu iyimi kotumu acaba buyumuyormuki demeye basladim
tedavinin kaçıncı günündesin canım aynı zamanda başladık yazmışsında ben geçen pazartesi başladım bugün 7.gün

Arkadaşlar benden 38 adet yumurta toplandı 10 tanesi blastosist aşamasında ve opuya gittiğim gün şiddetli agrilarim vardı hemşireyessöyledim toplanınca rahatlarsin dedi ve gerçektende ole oldu ama karnın ağrıyordu tabi eve gelince de bayag kustum ama çok hafif ohssyle atlattım Rabbim emegimizi boşa çıkartmasını aminnnnnn

Back
X