acilll(polikistik over olup da tüp bebek yaptıran varmı?)

Arkadaşlar benden 38 adet yumurta toplandı 10 tanesi blastosist aşamasında ve opuya gittiğim gün şiddetli agrilarim vardı hemşireyessöyledim toplanınca rahatlarsin dedi ve gerçektende ole oldu ama karnın ağrıyordu tabi eve gelince de bayag kustum ama çok hafif ohssyle atlattım Rabbim emegimizi boşa çıkartmasını aminnnnnn
super canim transfrr ne zaman birde kacgun igne kullandin e2 degerlerin nasil arttti lutfen yazarmisin

Ablacigim kendin vursan dahaiyi cçünkü benim 2 sözlük ignemi sağlık ocağı boşa harcadı bilmiyordu bi otarafa bi bu tarafa cewirdi hoooop ilaçlar dışarı çok sinirlendim bağırmaya başladım sonra gordugundede benden özür dilodu baktimki kendin yapan dahaiyi yani

E2 degerim i tam olarak bilmiyorum bana hic kâğıt falan wermediler ama yumurtaların ilk bas uyarılması oolmadı daha sonra çok uyarıldı dedi bilmiyorum yani bende sşuan adet oldum ama felaket bi şekilde hastalandım resmen içimden parca geliyor bilmiyrm iyimi kotumu sizin kaç yumurtaniz var bnm toplam 12 gün surdu iğne wurunmam

tamam canim yazalim gelismelri bu arada benim icimdeki ses hrp pozitifti amaa simdi olmicak ertelenecek modundayim cok korkuyorum birde igneleri senmi vuruyosun ben vuramiyorum ya kostur kostur gidip baskalarina vurduruyorum
ben de hep pozitifim halada öyleyim kötü düşünme canım evet be kendim yapıyorum zaten hemşireyim ben :KK54:

Ablacigim kendin vursan dahaiyi cçünkü benim 2 sözlük ignemi sağlık ocağı boşa harcadı bilmiyordu bi otarafa bi bu tarafa cewirdi hoooop ilaçlar dışarı çok sinirlendim bağırmaya başladım sonra gordugundede benden özür dilodu baktimki kendin yapan dahaiyi yani
vallahi canim bende istiyorum ama o igneyi sokacak cesaretim yok hic vurmadim korkuyirum cok igneden deilde kendi kendime yapma fikrinden olmuyo iste daha oyle birsey yasamadim bilen kisilere yaptiriyirum canim

ben de hep pozitifim halada öyleyim kötü düşünme canım evet be kendim yapıyorum zaten hemşireyim ben :KK54:
benimde 8.9 tane var daha igne kullaniyorum bakalim ne olacak ama beni korkular sarmaya basladi iptal olabilir transfer ama en.azindan okadar ilac ictim hem maddi hem manevi olarak yumurtalar toplansa ve dindurulsa onada raziyim emeklerim bosa gitmez umarim ya

benimde 8.9 tane var daha igne kullaniyorum bakalim ne olacak ama beni korkular sarmaya basladi iptal olabilir transfer ama en.azindan okadar ilac ictim hem maddi hem manevi olarak yumurtalar toplansa ve dindurulsa onada raziyim emeklerim bosa gitmez umarim ya
stres yapma lütfen hormonlar çok çabuk etkileniyo olumsuz düşünme hayırlısını iste işallah gönlümüzden geçeni verir Rabbim hepimizede

canim seninki tutmus sanirim ins kucagina alirsin benim 197 cikti ilac 5 gun kullandim bnaa deger duusuk geldi artarmi acaba ya artmazsa yumurta var ama korkuyorum birde tedavi sirasinda kist falan yapiyomu bu ilaclar
amin canım inşallah sizlerde yasarsiniz bu duyguları..daha erken canım doktorun zaten söyler hormon seviyen düşük olursa bunları kafana takma bol ve kaliteli yumoslarin olur inşallah

amin canım inşallah sizlerde yasarsiniz bu duyguları..daha erken canım doktorun zaten söyler hormon seviyen düşük olursa bunları kafana takma bol ve kaliteli yumoslarin olur inşallah
insallah canim cok saol hayirlisi artik ilk deneme olunca iste boyle tuhaf oluyo

Selamlar herkese
Ben 25 yasindayim ve 5 yillik evliyim.bende pikoluyum, kilom 55. Kosta Rika da yasiyorum.1 bucuk yildir evlat sahibi olmak istiyoruz Allahim izin verirse.Adet zor goruyorum doktorum her seferinde dogum kontrol hapi veriyor (ben zaten 19 yasindan beridir aralikli olarak kullaniyordum).onu icmem gerektigini ve akabinde egzersiz yaparsam kistlerin azalacagini ve hamile kalma sansimin yukselecegini soyluyordu.doktorum gecen sene nisan ayinda tuplerim acik mi diye bakti ve acikmis ama esimin sperm kalitesi dusuk oldugundan tup bebek yaptirmak zorunda oldugumuzu soyledi. ben kabul etmedim hayir olur dedim ama eylul ayinda kabullendim yapacak bisey yoktu cunku.burada tup bebek merkezi yok Panama ya gonderiyorlar bizde oraya gitmek yerine Turkiye ye gelip orada yaptirmak istiyoruz.Gitmek istedigimiz doktor Bursa pembe mavi Nevin Ozsarac. Acaba Nevin hanimda yaptiran var mi? Yazdiginiz ilaclarin hicbirini bilmiyorum internetten tup bebekle ilgili herseyi arastirip bilgi edindim. Nasipse 1 kac aya gelmeyi planliyoruz Turkiye ye Allah nasip ederse.icimde acayip duygu var heycan stres korku merak.. yazdiklariniz bana yakin oldugu icin bende paylasmak istedim.. onerilerinizi bekliyorum

Bende pko luyum tüp bebek tedavisiyle 5 sene önce cocuk sahibi olduk, simdi yine denedik hamileyim cok şükür , rahimde türlerde bir sorununuz yoksa şanslı gruptayiz , rezervimiz yeterli iyi bir dr ilede anne olursunuz insallah

ben de pko luyum maalesef :( 4.tüp denememizde hamile kaldım ama 14 haftalıkken kaybettim :( nasip..

Tup bebek surecinizi anlatirmisiniz acaba bende gelecwk ay yaptiracagiz allahin izniyle heycanliyim
Canim benim yaklaşık 1 ay sürdü, biraz uzun aslinda bazilarinin daha kisa sürüyor protokole ve yumurtaliklarinin verdigi cevaba bağlı, benim ki uzun protokol idi adetin 21.gunu yumurtaliklari baskilayici lucrin adlı igne ile basladik, adet oldum 2.ile5.gunleri arasinda kontrole gittim yumurtaliklar baskilanmis o gun tek doz elonva isimli igne gobekten yapildi yumurtaliklari uyardi, 1 hafta sonra kontrole gittim yumurtalar istenen büyüklükte değildi 3 gün puregon isimli igne yaptim , sonra yine kontrol istenen büyüklüğe ulaşmıştır akşamında yumurta çatlama ignesi yaptik 35 saat sonra yumurtalar toplandi, ayni anda esimde sperm verdi eve döndük, ertesi gün ve sonraki günler hergün aradilar embriyolarin durumu hakkinda bilgi verdiler, 3. Sabah yine aradilar bugün yapilacak transfer diye ciktik gittik, idrara sıkışık olman gerekiyor ultrasonda daha net gorunmesi için rahmin transfer oldu hic bekletmediler dr umun prensibiymis yürüyerek odama gittim wc yi hemen kullanabilirsin dedi hemsire ama ben biraz tereddüt ettim 2 dk oturdum , sonra giyindim hemsire bilgilendirdi ilaclar hakkinda evin yolunu tuttum yaklasik 2 saat araba yolculugundan sonra evdeydim, transferin 3. Günü de tutunmayi kolaylastiriyormus lucrin igneden tekrar yaptık, transferden sonra 10. Gunde gebelik testi, en zor kismi bu 10 gün insanin içi içini yiyor tuttumu acaba diye ben zaten dayanamadim cok stres oldum 8. Gun test yaptirdim ,ben ilk 5 gün evdeydim sonra işe devam ,

Son düzenleme:
Back
X