arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var fikir verin. 8 aylık evliyim şimdiye kadar kaynanama en ufak bi saygısızlığım olmadı hep sustum alttan aldım laf attı başkalarıyla karşılaştırıp durdu beni sesimi çıkarmadm nişanda 1 tane bilezik almıştı onu benden istedi düğünde diğer alacaklarımla birlikte takarım diye bende verdim bana sormadan bozdurmuş borç ödemiş yine sesimi çıkarmadım yazık tek başına oğlunu evlendirmeye çalışıyo dedim bişey demedim eşya dışında pek bişey aldırmadım tam tersi kaynanam gösterişi sevdiği için başkaları gelini için şunu yaptı desinler diye kendi almayı tercih etti hep vs vs... şimdi bitek eşya borcu var onun dışında kendi borçları var kaynanam çalışıyor normalde ama bir aydır çalışmıyor iş yok diyor ama aslnda iş beğenmiyor.. dün kaynanamla altınlarım yüzünden tartıştık bizim eşyalarımızın borcunu ödüyor kaynanam eşimde elinden geldiği kadar diğer borçlar için yardımcı oluyor daha öncede defalarca yardımcı olmuş eşim ama kaynanam ben tek başıma yaptım diyor inkar ediyor bu sizin borcunuz diyor oğlunu evlendirdin dememe rağmen o zaman siz ödeyin diyerek bizi zor durumda bırakıyor ya siz ödeyin yada altınların bazılarını verin diyor bende altınları vermek istemiyorum bunu da açık açık söyledim tartıştık hakaret etti bana hiçbiri sorun değil ondan beklediğim şeyler çünkü her neyse eşimle konuştum kredi çekelim bize ait bütün borçları biz ödeyelim dedim gerekirse bende çalışırım ama altınları ellemeyelim dedim eşimin aklına yattı ilk başta ama şimdi o da ödeyemezsek diye korkuyor verelim 2 tane altın kurtulalım diyor kurtulmayacağımızı biliyorum çünkü düğünden 1 ay sonrada kaynanam altınları eşime söyleyerek istemiş ve ben bunu yedi ay sonra öğrendim eşim ve kaynanama kalsa şuan bütün altınlarım gitmişti kaynanam bide borç olarak istiyorum diyor ama bende eşimde borç olmadığını gayet iyi biliyoruz ben vermek istemeyince inat etmeye başladı ne yapacam bilmiyorum sizce kredi çeksek ödeyebilir miyiz eşim ben anneme o kadar yardım ettim bide bunları ödemek zoruma gidiyor diyor bende sen onun oğlusun ödeyeceksin tabiki dedim ama hala aynı görüşte büyük bi borcun altına girmek onu korkutuyor hakta veriyorum ama altınlarıma dokunulmasını da istemiyorum çünkü onları ilerde geleceğimiz için kullanmak istiyorum
napalım sizce?? eşim hep geçici çözümler bulan hemen pes edip herşeyi kabul eden iyi niyetli bi insan kaynanam eşimi gece yarısı çağırıyor yanına beynini sulandırıyor iyi niyetini kullanıyor eşimin... bende eşime dedim annen elini bizim evliliğimizden çekmediği sürece bizim evliliğimiz sallantıda olacak dedim inanın hergün tartışıyoruz dün ayrılma noktasına kadar geldik ayrılalım merak etme bütün bilezikleri göndercem bende bişeyiniz kalmaz dedim
eşim üzüldü bu sefer arada kaldığı içinde sıkıntılı ama kaynanam ona muhtaç olalım istiyo bu yüzden 2 tane bilezikle yetinmeyecek borçlar bitene kadar kullanacak napim ben şimdi