- 5 Aralık 2022
- 530
- 154
- 33
- 27
- Konu Sahibi Farmasi 4343
-
Tsh değerinizde yükseklik olabilir. O yüzden kimyasal olabilir. Bir arkadaşımda aynı şekilde kimyasal gebelik yaşadı. Tsh yüksekmiş meğer ilaç kullandı. Sonra hemen hamile kaldı. Bu kadar kimyasalın mutlaka bir sebebi vardırHiç birşey yapmıyorlarki b
Tsh değerinizde yükseklik olabilir. O yüzden kimyasal olabilir. Bir arkadaşımda aynı şekilde kimyasal gebelik yaşadı. Tsh yüksekmiş meğer ilaç kullandı. Sonra hemen hamile kaldı. Bu kadar kimyasalın mutlaka bir sebebi vardır
[/QUOTyeni geldim hastaneden hem muayene oldum dedi ultrasonda birşey yok kan ver 2 tüp kan aldılar doktora da dedim bundan önce de 4 defa kimyasal geçirdim bakalım ne diyecek
Benimhic bir belirtim yok akıntım yok kup kurj halsizlik göğüs agrısı bos gebelik yasadim bir sene oldu yasayali oda boyleydi mide bulantisi yok sadece sra ara kasık bölgemde sızi gibi bir sey var Haberleşelim inşallah hamileyizdir ve sağlıklı olurlarAkıntım da var di adet ağrısı da ama şuan durdu lekenmemde sadece bir kaç damla kadar oldu o da durdu
gebelik varmış ama doktor yine canımı sıktı takip etmemiz lazım dedi değerim düşük olabilirmişBenimhic bir belirtim yok akıntım yok kup kurj halsizlik göğüs agrısı bos gebelik yasadim bir sene oldu yasayali oda boyleydi mide bulantisi yok sadece sra ara kasık bölgemde sızi gibi bir sey var Haberleşelim inşallah hamileyizdir ve sağlıklı olurlar
Değerim 257 değer düşük olabilirmiş takip edilecek dediHadi bakalım hayırlı haberler alın inşallah
Kaç gün gecikme oldu? Güzel düşün güzel olsun sen yine 2 günde bir kan ver inşallah sağlıklıdırDeğerim 257 değer düşük olabilirmiş takip edilecek dedi
Adet günüm dün dü.Kaç gün gecikme oldu? Güzel düşün güzel olsun sen yine 2 günde bir kan ver inşallah sağlıklıdır
İnsallah sağlıklı olur dua et Allah büyük.bazen doktorlar yok yere de endiselendirebiliyorlargebelik varmış ama doktor yine canımı sıktı takip etmemiz lazım dedi değerim düşük olabilirmiş
O zaman değerin iyi gibi benceAdet günüm dün dü.
İnşallah ya bakalım artıkO zaman değerin iyi gibi bence
Merhaba ayın 6 sında hastanede kan verdim 257.1 çıktı bir gün SONRA da aile hekimide verdim 331 oldu bugün de yani 2 gün sonra 522.9 oldu değer normal mi birde doktor büyük ultrasona gönderdi orda da 5 mm kese görüldü dedi sizce mümkün mü bu değerle görülmesiHangisi son test
6sı 257Merhaba ayın 6 sında hastanede kan verdim 257.1 çıktı bir gün SONRA da aile hekimide verdim 331 oldu bugün de yani 2 gün sonra 522.9 oldu değer normal mi birde doktor büyük ultrasona gönderdi orda da 5 mm kese görüldü dedi sizce mümkün mü bu değerle görülmesi
Detaylı ultrasona gönderdi yumurtalıklarımj kontrol etmek için orda ki doktor söyledi6sı 257
8i 514 beklenir ki sizin 522 yani gayet güzel artmış. Büyük usg derken anlamadım ama kadın doğumcuların kullandığı usglerde 2000 betadan sonra vajinal 3000-4000de karından gözükür. Bakan kadın doğumcu muydu
Bir de 3 gün üst üste verdim 1 tanesi farklı yerde6sı 257
8i 514 beklenir ki sizin 522 yani gayet güzel artmış. Büyük usg derken anlamadım ama kadın doğumcuların kullandığı usglerde 2000 betadan sonra vajinal 3000-4000de karından gözükür. Bakan kadın doğumcu muydu
Yani normalde bu değerde görünmez ama oluşum görmüştür belki siz haftaya çarşamba perşembe falan gidin beta 4binlere çıksın garanti olsunDetaylı ultrasona gönderdi yumurtalıklarımj kontrol etmek için orda ki doktor söyledi
3 günde bir takip dedi yani pazartesi yine çağırdı kan değerim düşük görüyor doktuYani normalde bu değerde görünmez ama oluşum görmüştür belki siz haftaya çarşamba perşembe falan gidin beta 4binlere çıksın garanti olsun
5mm dediYani normalde bu değerde görünmez ama oluşum görmüştür belki siz haftaya çarşamba perşembe falan gidin beta 4binlere çıksın garanti olsun
Kanı yine verin de kese için beklersiniz daha tam net olmaz çünkü3 günde bir takip dedi yani pazartesi yine çağırdı kan değerim düşük görüyor doktu
Bir de 3 gün üst üste verdim 1 tanesi farklı yerdeYani normalde bu değerde görünmez ama oluşum görmüştür belki siz haftaya çarşamba perşembe falan gidin beta 4binlere çıksın garanti olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?