- 5 Nisan 2023
- 4.785
- 15.822
- 138
- 28
- Konu Sahibi Farmasi 4343
-
Evet değerler normal dış gebeliği elemek için usgye yönlendirler büyük ihtimalle kese kontrolü bu betayla beklenmez zaten. Pazartesi kan verin 1000lerde çıkması gerek ortalamaBir de 3 gün üst üste verdim 1 tanesi farklı yerde
6 si 257.1
7 si 331
8 524.9
Bu şekilde olması normaldir
Anladım teşekkür ederimKanı yine verin de kese için beklersiniz daha tam net olmaz çünkü
İnşallah ya bakalım ne olacak kimyasal da değildir diye düşünüyorum ya çünkü adet günümde hafiften lekelenme oldu kan degerimkm de düşmesi lazım ama düşmediEvet değerler normal dış gebeliği elemek için usgye yönlendirler büyük ihtimalle kese kontrolü bu betayla beklenmez zaten. Pazartesi kan verin 1000lerde çıkması gerek ortalama
Kimyasal gibi durmuyo ama üst üste geçirdiğiniz için diğer seçenekleride elemek adına takip veriyolarİnşallah ya bakalım ne olacak kimyasal da değildir diye düşünüyorum ya çünkü adet günümde hafiften lekelenme oldu kan degerimkm de düşmesi lazım ama düşmedi
Ya şimdi içimi rahatlattınkz kaç gündür düşünmekten deli oldum ha bire bana diyormj değerlerin düşükKimyasal gibi durmuyo ama üst üste geçirdiğiniz için diğer seçenekleride elemek adına takip veriyolar
İnşallah her şey yolunda gider stresli zamanlar ama her şey olcağına varıyor eninde sonundaYa şimdi içimi rahatlattınkz kaç gündür düşünmekten deli oldum ha bire bana diyormj değerlerin düşük
İnşallah Allah razı olsun ama o kese neydi anlamadım gittiİnşallah her şey yolunda gider stresli zamanlar ama her şey olcağına varıyor eninde sonunda
Raporda da yazıyorİnşallah Allah razı olsun ama o kese neydi anlamadım gitti
Çarşamba günü 257İnşallah her şey yolunda gider stresli zamanlar ama her şey olcağına varıyor eninde sonunda
Evet değeriniz çok iyi çıkmış hayırlı olsun artıkÇarşamba günü 257
Cuma günü 525
Pazartesi 1666.9
Duzenlimi acaba
Teşekkür ederim Allah razı olsunEvet değeriniz çok iyi çıkmış hayırlı olsun artık
Ya ben birşey daha sormak istiyorum ben daha önce 4 defa kimyasal geçirdim yani sonrasında sağlıklı bir hamilelik veya sağlıklıbir bebek olir mu yani 4 defa geçirmem normal değilEvet değeriniz çok iyi çıkmış hayırlı olsun artık
Sizin 2 tanede çocuğunuz vardı yanlış hatırlamıyorsam kimyasal gebelik sağlıksız döllenmiş hücreler oluyor zaten kimyasal sonrası olan gebelikler yüzde 90 sağlıklı oluyor. Sizde 4 kez olmuş genetik, pıhtılaşma testleri normalse sebepsiz denebilir bazen herhangi bir testle açıklanamadığı zamanlar oluyorYa ben birşey daha sormak istiyorum ben daha önce 4 defa kimyasal geçirdim yani sonrasında sağlıklı bir hamilelik veya sağlıklıbir bebek olir mu yani 4 defa geçirmem normal değil
Yok bana hiçbir şekilde test vs yapılmadı normal dediler düşükten bile saymıyoruz dediler ve bugün ara ara adet olacakmışim gibi kasığımda ağrı oluyorSizin 2 tanede çocuğunuz vardı yanlış hatırlamıyorsam kimyasal gebelik sağlıksız döllenmiş hücreler oluyor zaten kimyasal sonrası olan gebelikler yüzde 90 sağlıklı oluyor. Sizde 4 kez olmuş genetik, pıhtılaşma testleri normalse sebepsiz denebilir bazen herhangi bir testle açıklanamadığı zamanlar oluyor
Sizin 2 tanede çocuğunuz vardı yanlış hatırlamıyorsam kimyasal gebelik sağlıksız döllenmiş hücreler oluyor zaten kimyasal sonrası olan gebelikler yüzde 90 sağlıklı oluyor. Sizde 4 kez olmuş genetik, pıhtılaşma testleri normalse sebepsiz denebilir bazen herhangi bir testle açıklanamadığı zamanlar oluyor
Yok bana hiçbir şekilde test vs yapılmadı normal dediler düşükten bile saymıyoruz dediler ve bugün ara ara adet olacakmışim gibi kasığımda ağrı oluyor evet 2 tane çocuğumda var
Artık beta 1000leri aşmış ama kimyasal için çok yüksek yani bu değerler şuan sağlıklı ilerliyor olumsuz düşünmeyin derim haftaya gidin doktora kese ve bebek net gözülürYok bana hiçbir şekilde test vs yapılmadı normal dediler düşükten bile saymıyoruz dediler ve bugün ara ara adet olacakmışim gibi kasığımda ağrı oluyor
Ayy hadi inşallah o zaman normaldir şuan ki ağrım kasigima hafif bir ağrı oldu adet ağrısı o geçti bacaklarım ağrıyor aşırı sanırım o da çok yürümekten oldu baya merdiven inip çıktım hastanedeykenArtık beta 1000leri aşmış ama kimyasal için çok yüksek yani bu değerler şuan sağlıklı ilerliyor olumsuz düşünmeyin derim haftaya gidin doktora kese ve bebek net gözülür
Merhaba ya ben en son pazartesi kan vermiştim 1666 larda çıktı dün gece de ağrım vardı hastaneye geldim kese görünmedi rahimde birşey yok dediler değerinden 9 binlerde olması lazım güne göre sizce normalmidirArtık beta 1000leri aşmış ama kimyasal için çok yüksek yani bu değerler şuan sağlıklı ilerliyor olumsuz düşünmeyin derim haftaya gidin doktora kese ve bebek net gözülür
Evet pazartesiden cumaya min 6bin olması gerekirdi dış gebelik falan demediler değil mi? 6bin beta ile kese görünmesi beklenir başka bir doktora gidip detaylı muayene olun vajinal usg bakmalarında yarar var.Merhaba ya ben en son pazartesi kan vermiştim 1666 larda çıktı dün gece de ağrım vardı hastaneye geldim kese görünmedi rahimde birşey yok dediler değerinden 9 binlerde olması lazım güne göre sizce normalmidir
Merhaba ya ben en son pazartesi kan vermiştim 1666 larda çıktı dün gece de ağrım vardı hastaneye geldim kese görünmedi rahimde birşey yok dediler değerinden 9 binlerde olması lazım güne göre sizce normalmidir
Şey yaptı kan degik 10 bin küsur dü odadaki ışığı kapattı o şekilde gördü bana da gösterdi ama göremedim benEvet pazartesiden cumaya min 6bin olması gerekirdi dış gebelik falan demediler değil mi? 6bin beta ile kese görünmesi beklenir başka bir doktora gidip detaylı muayene olun vajinal usg bakmalarında yarar var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?