Acilll yardim:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi Cardi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
acil olan nedir yani konu başlığı yanlış yazılmış

Burda önemli olan onun maaşı değil bence sizin için, evlenince o kişinin sizi geçindirip geçindiremeyi. Siz bunu düşünüyorsunuz. Ama o çocuk bu kız işsiz ya ondan hoşlanmayım dememiş. Sizin işinizin olmaması daha Büyük sorun değil mi?

Daha 1,5 aydır görüşüyorsunuz, sevgili değilsiniz ve olup olmayacağınız da belli değil. Ama konu başlığı "acilll yardım", hem de 3 "L" ile

Bence acilllen çocuğu tanımaya çalışın. Diğer konular halledilir bir şekilde. Çocuk manyak çıkmasın da önemli olan o.

Konu sahibine cok yuklenmisler,belki 1 bucuk aydir görüşüyorlar ama adam laf arasinda evlilik geçiriyordur. Benim de basima geldi bazısı niyetini önceden belli edebiliyor . Cocuk ne is yapıyordu ?

Tabiki düşünebilirsin,en doğal hakkın.
Ama daha sevgili olmadan,1.5 aydır tanışıyorken birşey sorma.
Biraz zaman ver ilişkinize,daha sonra herşey dökülür zaten.

Konu sahibine cok yuklenmisler,belki 1 bucuk aydir görüşüyorlar ama adam laf arasinda evlilik geçiriyordur. Benim de basima geldi bazısı niyetini önceden belli edebiliyor . Cocuk ne is yapıyordu ?
Evet biraz oyle oldu yuklendiler ama ben kotu niyetle sormadim sadece durumu belirttim..Bi firmada kalite kontrolde calisiyorum dedi

Evet daha yeni tanisiyoruz diye inanin soramiyorum ben de ki sorulmaz dan yani..En iyisi zamana birakmak olcak :)

1.5 ayda sevgili bile olmadan bunları düşünüyor olmakta bi garip. Gelin ata binmiş ya nasip demiş

Evet daha yeni tanisiyoruz diye inanin soramiyorum ben de ki sorulmaz dan yani..En iyisi zamana birakmak olcak :)

kusura bakma ama çok güldüm :) 1.5 ayda ben hiç böyle şeyler düşünmemiştim :) kaldı ki ileride zaten ciddi birşeyler olursa herşeyi oturup konuşursunuz tek derdin bu olsa keşke..

kusura bakma ama çok güldüm :) 1.5 ayda ben hiç böyle şeyler düşünmemiştim :) kaldı ki ileride zaten ciddi birşeyler olursa herşeyi oturup konuşursunuz tek derdin bu olsa keşke..
Siz dusunemeyebilirsiniz efendim kimse zorla dusunun demiyor:) bol kahkahalar

Aynen öyle,her konuştuğunla da evleneceksin diye birşey yok. Belki anlaşamayacaksınız,belki sevmeyeceksin onu. Maddiyat iş ciddiye binmeye başladığınla konuşulur,şimdi değil. Hakkında hayırlısı olsun :)

Adamin maaşının azlığından korkuyorsun ama senin ortada bi maaşın bile yok.. Bunları düşünene kadar bi işe girsen kimseye muhtaç olmasan senin için daha Hayırlı olur..

Ohaaa. Daha bir buçuk aylık görüşmede ne kadar çok hesap kitap yapmışsınız. Durun yahu daha. Ne bu acele. Aşk gözünüzü mü kör etti.

adamla görüşüyorsunuz ama maaşıyla henüz ilişkiye başlayamamayı kafanıza takmışsınız sanki.

Kimse geçim derdi yaşamak istemez onun için anlarım sizi ama onunla ilgili öğrenmek istediğiniz şeyler başka olmali öncelikle mesela neler sever karakteri nasıldır huysuz mudur. Bolca buluşup bir ortamda nasıl davrandığına bakardım ben şahsen öyle de yaptım eşimle tanışmada. Ilk tanışmada ben oturmadan sandalyeye kendi oturmamıştı çok hoşuma gitmişti. Yolda giderken arabayla bir bayana yol vermişti bayılmıştım hala öyledir pırlanta gibidir kalbi. Kendi ailesine tavrı da çok iyiydi o da önemliydi benim için. Neyse örnek vermek istedim baya zaman geçti oturduk konuştuk ve kendisi ben bir evi gecindirebilecek koşullara sahibim askerliğimi yaptım gezdim tozdum her konuda hazırım dedi ama bakın bu konuşmayı tanışıp manevi özelliklerini anladık da birbirimizin öyle yani 1 yil sonra yaptik.

Hayat bu bazen maddi acıdan çok iyi günlerimiz oldu bazen çok sıkıntılar çektik. Şuan da çekiyoruz zaten kim çekmiyor ki ben çocuktan dolayı ise ara verdim şimdi neler yapabilirim diye bakıyorum kendi işimi evden yapabileceğim şeyler araştırıyorum. Hayat bu anlatmak istediğim şey de bu. Eğer o düzgün bir insan olmasaydı ya da ben onun bu özelliklerine bakmayıp maddi nasıl acaba diye düşünseydim şuan belki de huzursuz kötü bir evliliğimiz olacaktı.

En son dusunmenız gereken seyı en bas dusunuyorsunuz. Bir işe girip kendı paranızı kazanın bu surede adamı tanır oluyormu olmuyor mu ona bakarsınız. Para sızın ıcın bı krıter olmasın bence daha smdıden ilk once karakter. Bir arkadasım otel sahıbı olan bırıyle evlendı kendınden yasca buyuk amaa adam zengın oh mıss . 3 ay .. bitti bosanıyorlar. Önce karakterini sev sonra parası varsa parasnı seversın

Şey peki bu evlenme düşüncenden onun haberi var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…