- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
acil olan nedir yani konu başlığı yanlış yazılmışArkadaslar merhaba ben bi bucuk aydir bir cocukla gorusuyorum sevgili oldum diyemem ama benden hoslandigini soyluyor.Gorusuyoruz,birlikte vakit geciriyoruz.Calisiyor ne kadar maas aldigini bilmiyorum ama ilerde ciddi bi sey olursa evlilik falan dusunuyorum nasil olur yani ailesini de tanimiyorum maddi durumlarini bilmiyorum.ben su an calismiyorum.hani evlenirsek nasil olcak bilmiyorumyani bu devirde zor gecinmek.Ama insan soramiyor iste sorulmaz da boyle seyler..Nasil olcak bilmiyorum fikirlerinizi merak ediyorum yardimci olur musunuz bana Simdiye kadar ailem hicbi seyden eksik etmedi beni her seyi gordum ama bununla nasil olur bilmiyorum
Burda önemli olan onun maaşı değil bence sizin için, evlenince o kişinin sizi geçindirip geçindiremeyi. Siz bunu düşünüyorsunuz. Ama o çocuk bu kız işsiz ya ondan hoşlanmayım dememiş. Sizin işinizin olmaması daha Büyük sorun değil mi?Arkadaslar merhaba ben bi bucuk aydir bir cocukla gorusuyorum sevgili oldum diyemem ama benden hoslandigini soyluyor.Gorusuyoruz,birlikte vakit geciriyoruz.Calisiyor ne kadar maas aldigini bilmiyorum ama ilerde ciddi bi sey olursa evlilik falan dusunuyorum nasil olur yani ailesini de tanimiyorum maddi durumlarini bilmiyorum.ben su an calismiyorum.hani evlenirsek nasil olcak bilmiyorumyani bu devirde zor gecinmek.Ama insan soramiyor iste sorulmaz da boyle seyler..Nasil olcak bilmiyorum fikirlerinizi merak ediyorum yardimci olur musunuz bana Simdiye kadar ailem hicbi seyden eksik etmedi beni her seyi gordum ama bununla nasil olur bilmiyorum
Evet biraz oyle oldu yuklendiler ama ben kotu niyetle sormadim sadece durumu belirttim..Bi firmada kalite kontrolde calisiyorum dediKonu sahibine cok yuklenmisler,belki 1 bucuk aydir görüşüyorlar ama adam laf arasinda evlilik geçiriyordur. Benim de basima geldi bazısı niyetini önceden belli edebiliyor . Cocuk ne is yapıyordu ?
Evet daha yeni tanisiyoruz diye inanin soramiyorum ben de ki sorulmaz dan yani..En iyisi zamana birakmak olcak :)Tabiki düşünebilirsin,en doğal hakkın.
Ama daha sevgili olmadan,1.5 aydır tanışıyorken birşey sorma.
Biraz zaman ver ilişkinize,daha sonra herşey dökülür zaten.
1.5 ayda sevgili bile olmadan bunları düşünüyor olmakta bi garip. Gelin ata binmiş ya nasip demişArkadaslar merhaba ben bi bucuk aydir bir cocukla gorusuyorum sevgili oldum diyemem ama benden hoslandigini soyluyor.Gorusuyoruz,birlikte vakit geciriyoruz.Calisiyor ne kadar maas aldigini bilmiyorum ama ilerde ciddi bi sey olursa evlilik falan dusunuyorum nasil olur yani ailesini de tanimiyorum maddi durumlarini bilmiyorum.ben su an calismiyorum.hani evlenirsek nasil olcak bilmiyorumyani bu devirde zor gecinmek.Ama insan soramiyor iste sorulmaz da boyle seyler..Nasil olcak bilmiyorum fikirlerinizi merak ediyorum yardimci olur musunuz bana Simdiye kadar ailem hicbi seyden eksik etmedi beni her seyi gordum ama bununla nasil olur bilmiyorum
Evet daha yeni tanisiyoruz diye inanin soramiyorum ben de ki sorulmaz dan yani..En iyisi zamana birakmak olcak :)Tabiki düşünebilirsin,en doğal hakkın.
Ama daha sevgili olmadan,1.5 aydır tanışıyorken birşey sorma.
Biraz zaman ver ilişkinize,daha sonra herşey dökülür zaten.
Arkadaslar merhaba ben bi bucuk aydir bir cocukla gorusuyorum sevgili oldum diyemem ama benden hoslandigini soyluyor.Gorusuyoruz,birlikte vakit geciriyoruz.Calisiyor ne kadar maas aldigini bilmiyorum ama ilerde ciddi bi sey olursa evlilik falan dusunuyorum nasil olur yani ailesini de tanimiyorum maddi durumlarini bilmiyorum.ben su an calismiyorum.hani evlenirsek nasil olcak bilmiyorumyani bu devirde zor gecinmek.Ama insan soramiyor iste sorulmaz da boyle seyler..Nasil olcak bilmiyorum fikirlerinizi merak ediyorum yardimci olur musunuz bana Simdiye kadar ailem hicbi seyden eksik etmedi beni her seyi gordum ama bununla nasil olur bilmiyorum
Siz dusunemeyebilirsiniz efendim kimse zorla dusunun demiyor:) bol kahkahalarkusura bakma ama çok güldüm :) 1.5 ayda ben hiç böyle şeyler düşünmemiştim :) kaldı ki ileride zaten ciddi birşeyler olursa herşeyi oturup konuşursunuz tek derdin bu olsa keşke..
Aynen öyle,her konuştuğunla da evleneceksin diye birşey yok. Belki anlaşamayacaksınız,belki sevmeyeceksin onu. Maddiyat iş ciddiye binmeye başladığınla konuşulur,şimdi değil. Hakkında hayırlısı olsun :)Evet daha yeni tanisiyoruz diye inanin soramiyorum ben de ki sorulmaz dan yani..En iyisi zamana birakmak olcak :)
Kimse geçim derdi yaşamak istemez onun için anlarım sizi ama onunla ilgili öğrenmek istediğiniz şeyler başka olmali öncelikle mesela neler sever karakteri nasıldır huysuz mudur. Bolca buluşup bir ortamda nasıl davrandığına bakardım ben şahsen öyle de yaptım eşimle tanışmada. Ilk tanışmada ben oturmadan sandalyeye kendi oturmamıştı çok hoşuma gitmişti. Yolda giderken arabayla bir bayana yol vermişti bayılmıştım hala öyledir pırlanta gibidir kalbi. Kendi ailesine tavrı da çok iyiydi o da önemliydi benim için. Neyse örnek vermek istedim baya zaman geçti oturduk konuştuk ve kendisi ben bir evi gecindirebilecek koşullara sahibim askerliğimi yaptım gezdim tozdum her konuda hazırım dedi ama bakın bu konuşmayı tanışıp manevi özelliklerini anladık da birbirimizin öyle yani 1 yil sonra yaptik.
Hayat bu bazen maddi acıdan çok iyi günlerimiz oldu bazen çok sıkıntılar çektik. Şuan da çekiyoruz zaten kim çekmiyor ki ben çocuktan dolayı ise ara verdim şimdi neler yapabilirim diye bakıyorum kendi işimi evden yapabileceğim şeyler araştırıyorum. Hayat bu anlatmak istediğim şey de bu. Eğer o düzgün bir insan olmasaydı ya da ben onun bu özelliklerine bakmayıp maddi nasıl acaba diye düşünseydim şuan belki u
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?